Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.691
Φαίνεται σαν να έχεις βάλει κρος σαμπ στα 50Hz
κατι κανεις λαθος σιγουραΗ τρύπα είναι ακυρώσεις του συστήματος χώρος - υποπόδιο - πολυθρόνα αν μπορούσε να πάει στη μέση του τοίχου το sub μάλλον θα ήταν καλύτερα, τουλάχιστον έτσι λέει το simulation.
Οταν παίζουν και τα δύο μαζί (Both) είναι που σηκώνεται ψηλά το sub, καταλαβαίνω ότι στέλνει και από τα δύο κανάλια και αθροίζονται. Οταν είναι το καθένα μόνο του τότε είναι ίδιο παντού χαμηλά.
View attachment 91611
Εκανα πάρα πολλές δοκιμές με το app και μετρήσεις μετά από κάθε πείραγμα (όλη μέρα σήμερα). Δεν νομίζω ότι μπορεί να έρθουν καλύτερα από αυτό που βλέπετε χωρίς επεμβάσεις στο χώρο.
Στα 80 τα έχω βάλει όλα.Φαίνεται σαν να έχεις βάλει κρος σαμπ στα 50Hz
Πιθανότατα, θυμίζω ότι αυτά είναι δοκιμές με την πολυθρόνα και το υποπόδιο στη θέση τους όπως ακριβώς όταν κάθομαι και βλέπω ταινία. Αν φύγει η πολυθρόνα από τη μέση (όπως το κάναμε μαζί κάποια στιγμή πέρσι τα πράγματα σαφώς μετράνε καλύτερα). Αν βρω χρόνο την άλλη βδομάδα θα πρέπει να ξανατρέξω ισοστάθμιση χωρίς πολυθρόνα και να κάτσω να πειράξω με το app να δω πόσο διαφορετικά (και ίσως καλύτερα) μπορεί να μετρήσει.κατι κανεις λαθος σιγουρα
δεν έχει cross, LPF έχει μόνο που το έχω στο LFE (στο τέρμα δλδ).Μπας και εχεις βάλει δεύτερο κρος στο plate του sub? Το σκάλισε κανένας; Ρίξε μια ματιά
με 1/12Μέτρα 20 - 200 μόνο το σαμπ χωρίς σμουθ.
Όχι ρε συ, δεν παίζει έτσι σε μένα το appειχα δικιο ;
Πείτε!Όχι ρε συ, δεν παίζει έτσι σε μένα το app
αμα ερθω απο εκει θα σε αγαπηΌχι ρε συ, δεν παίζει έτσι σε μένα το app
κανενα προβλημα με το appΠείτε!
Που είναι το φάουλ; Στο app?
Τι βλέπω, ολοκληρώθηκε η σχέση σας;αμα ερθω απο εκει θα σε αγαπη