Περί καλωδίων ρεύματος

Reaction score
11.118
oyaide tunami nigo με oyaide c & p 079e
signal project - hydra
neotech nep/3001/III neotech με gold schuko & iec
voodoo avatar
acrolink p 4023 με iego 8085 gold schuko & iec
μπορείς να επισκεφτείς τις σελίδες των κατασκευαστών για όποια πληροφορία χρειαστείς:):)
Επισκεύθηκα μία μία τις σελίδες των κατασκευαστών αλλά δεν είδα μετρήσεις. Μόνο πώς είναι κατασκευασμένο το καλώδιο λένε. Κάποιος μάλιστα αναφέρει ότι προσφέρει αυξημένο λόγο σήματος προς θόρυβο, άλλος λέει αντίσταση και χωρητικότητα ανά μονάδα μήκους, αλλά από μετρήσεις που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό τους, τίποτα. Έστω ένα λόγο σήματος προς θόρυβο, για να μας πείσουν ότι δεν προσβάλλονται από εξωτερικό θόρυβο ή δεν δημιουργούν θόρυβο σε παρακείμενα ευαίσθητα Interconnects.

Απάντηση για το υποηχητικό φίλτρο του προ θα ήθελα κι εγώ. Υπάρχει; ΄Ήταν αναμμένο ή κλειστό κατά τη δοκιμή. Μήπως τελικά όταν αλλάζατε καλώδια και σκαλίζατε από πίσω τον προ, πειράζατε και τα jumpers που φορτίζουν την κεφαλή; Μια σκέψη...

Τρίτον, κοινή παραδοχή ΟΛΩΝ, και με τα τρία aftermarket καλώδια, η Έλλη (Πασπαλά). τραγούδαγε πίσω και πάνω απ τα ηχεία, στο βάθρο της, με την ορχήστρα της να γεμίζει το χώρο. στο μαύρο...μπροστά στα μούτρα μας και χαμηλά, οπότε δε κρυβότανε μάναμ το μαύρο το έρημο με τίποτα σου λέω..ήθελε το δύσμοιρο να πάρει τους ακροδέκτες και να το βάλει στα πόδια.. αλλά εμείς, αμείλικτοι οι παλιάνθρωποι! Εκεί..να το ξεφτυλίσουμε!
Δηλαδή τα ακριβά καλώδια είχαν πιο απόμακρο ήχο, με το απλό μαύρο να τα φέρνει όλα μπροστά στα μούτρα σας. Και δεν σας άρεσε;

Κανονίστε να μαλώσετε τώρα, γιατί σε κάνα μισάωρο θα πάω για ταινία και θα τα πούμε πάλι στις 12, μη ξενυχτήσω να διαβάζω, έτσι;

D

deleted user 10898

Guest
όπως βλέπεις φίλτατε pelopis85 δεν είμαι μόνο εγώ που το ζητώ.
πιστεύεται ότι είναι σαφές το τι θέλει να πει σε όλους?
[DOUBLEPOST=1556975728][/DOUBLEPOST]
Ή μήπως αυτό?
Οι απαντήσεις πρέπει να είναι σαφής, ναι, όχι, ή δε ξέρω κι όχι να αφήνουν περιθώρια να ερμηνεύονται κατά το δοκούν.
Αφήστε δε ότι η οποία διφορούμενη ερμηνεία δίνεται από κάποιον που ΔΕΝ ήταν παρόν, για αυτούς που ήταν παρόντες!
leandre αν δεν καταλαβαίνεις τι λεει ο bhutia στα 2 quote που εκανες, δεν είναι θεμα Ελληνικων. Τα Ελληνικα τους είναι ξεκάθαρα.
Είναι φανερο πως σου λειπει το τεχνικο υποβαθρο να τα κατανοησεις.
Δεν είναι κακο, ολοι ετσι ξεκινήσαμε, ιδιαιτερα εγω να δεις τι τραβηξα.
Εχεις 2 επιλογες….
ή καθεσε και διαβαζεις όλα τα ωραια νηματα του bhutia toy κογια του ζαπαντη κλπ στο φορουμ
ή δεν συμμετεχεις σε τεχνικα θεματα αφου δεν τα κατεχεις και εκτίθεσαι.
απλά πράγματα...

Reaction score
98
Αγαπητέ Γιατρέ και συγγραφέα
Γνώριζα μέχρι πρότινος οτι οι συγγραφείς είναι άνθρωποι με μεγάλες ευαισθησίες και σεβασμό κάτι που μάλλον
εσείς στερείστε λυπάμαι....διότι άλλο κοινωνικά μορφωμένος και άλλο σπουδαγμένος καλό είναι να καλλιεργούμε τις ταμπέλες μας

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Όσον αφορά εις εσέ "αγαπητέ" (ειρωgνικά το λέω αν δεν το κατάλαβες) GΝίκο, έχουμε και λέμενε:
Τιμώ την ειλικρίνειά σου! Αυτό που δεν τιμώ είναι την ενέργειά σου, και ποιoς θα μπορούσε άλλωστε; Διαφέρουμε σαν χαρακτήρες, εγώ δε θα το έκανα ποτέ διότι το θεωρώ πρωτίστως ασέβεια, και κατά δεύτερο, αδυναμία χαρακτήρος.
Μου είναι αποgλύτως ανώφεgλη η κατανόηση της ερμηgνείας της λέξεως "αμφισημία" δεδομένου ότι γνωρίζω, πολύ καλά, τόσο την εgννοιολογική σημασία όσο και την ετυμολογία της λέξεως "αμφισημία". Χαριτομεgνιές τέτοιου φθηνού τύπου, gλοιπόν, επί γλωσσικών θεμάτων μαζί μου καλόν είναι να αποφεύγονται.
Σε πιστεύω. (Χωρίς ειρωνεία). Και σε ρωτώ, προσδοκώντας απάντηση με απόλυτη ειλικρίνεια:

α. Βλέπεις κυριαρχία της έννοιας στα περισσότερα κείμενα ορισμένων (λίγων, πολύ λίγων), μελών του Site;

β. Εάν ναι, κρίνεις ότι είναι απαραίτητη σ' ένα τεχνολογικό κατά βάση Forum, όπου κατά την ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε οι τοποθετήσεις των μελών να διακρίνονται από σαφήνεια, αμεσότητα, ευγένεια, αλλά και, (κυρίως), σεβασμό; Επαναλαμβάνω, τεχνολογικό, και όχι λογοτεχνικό Forum.

Ευκολότατο μου είναι. Το θέμα είναι γιατί μου ζητάς κάτι τέτχοιο; GΝοιώθεις κάπχοια αgνησυχία ή ανασφάgλεια τη παρουσία μου; Τρέχει πράμα άλλο; Μη ντρέπεσαι, εξωτερίκευσε αυτά που gνιώθεις. Μgνιά παρέα είμαστε.
Σου το ζήτησα, αφού έλαβα υπ' όψιν την παρακάτω άκρως προσβλητική, αλλά και υποτιμητική τοποθέτησή σου:
Μέρος των συμμετεχόντων αδυνατεί όχι μόνο να γράψει αλλά ακόμα και να διαβάσει ή/και να κατανοήσει τα σωστά Ελληνικά του Μπούθχια άνευ καταφυγής σε λεξικά ή στις υπηρεσίες του Γούγλη.
Ή θεωρείς ότι δεν είναι;
Άιντε τώρα, βουρ στον Γούγλη...
Απάντηση: Εδώ έχουμε ένα δείγμα χαρακτήρος του ανδρός! Τι άλλο;
Διότι θα υπάρξουν οι δέουσες και προσήκουσες "κυρώσεις".
Απάντηση: Ακόμη ένα δείγμα του ανδρός, προς διάλυση πάσης αμφιβολίας!

Μετά τις από μέρους μου ανωτέρω διευκρινήσεις , και για να είμαστε εντός του θέματος, τι πιστεύεις για τα καλώδια ρεύματος, επιφέρουν αλλαγές στο ήχο, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.669
Αγαπητέ Γιατρέ και συγγραφέα
Γνώριζα μέχρι πρότινος οτι οι συγγραφείς είναι άνθρωποι με μεγάλες ευαισθησίες και σεβασμό κάτι που μάλλον
εσείς στερείστε λυπάμαι....διότι άλλο κοινωνικά μορφωμένος και άλλο σπουδαγμένος καλό είναι να καλλιεργούμε τις ταμπέλες μας
α που να γνωρίσετε και την ροσιναντε...οικοδομή σκέτη
η παναγίτσα κ ο χριστούλης πάει σύννεφο :roflmao::roflmao:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Επισκεύθηκα μία μία τις σελίδες των κατασκευαστών αλλά δεν είδα μετρήσεις. Μόνο πώς είναι κατασκευασμένο το καλώδιο λένε. Κάποιος μάλιστα αναφέρει ότι προσφέρει αυξημένο λόγο σήματος προς θόρυβο, άλλος λέει αντίσταση και χωρητικότητα ανά μονάδα μήκους, αλλά από μετρήσεις που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό τους, τίποτα. Έστω ένα λόγο σήματος προς θόρυβο, για να μας πείσουν ότι δεν προσβάλλονται από εξωτερικό θόρυβο ή δεν δημιουργούν θόρυβο σε παρακείμενα ευαίσθητα Interconnects.

Απάντηση για το υποηχητικό φίλτρο του προ θα ήθελα κι εγώ. Υπάρχει; ΄Ήταν αναμμένο ή κλειστό κατά τη δοκιμή. Μήπως τελικά όταν αλλάζατε καλώδια και σκαλίζατε από πίσω τον προ, πειράζατε και τα jumpers που φορτίζουν την κεφαλή; Μια σκέψη...

Δηλαδή τα ακριβά καλώδια είχαν πιο απόμακρο ήχο, με το απλό μαύρο να τα φέρνει όλα μπροστά στα μούτρα σας. Και δεν σας άρεσε;

Κανονίστε να μαλώσετε τώρα, γιατί σε κάνα μισάωρο θα πάω για ταινία και θα τα πούμε πάλι στις 12, μη ξενυχτήσω να διαβάζω, έτσι;
,
1) έξυπνος είσαι, θα τη βρεις την άκρη με τα specs;),προσπάθησε λίγο παραπάνω,

2)Η απάντηση μου θα έρθει αμέσως μετά τη τοποθέτηση του buthia με ναι ή όχι είπαμε ε:)? εδώ δε μπορούσαμε ν αλλάξουμε τα καλώδια εύκολα και θα πειράζαμε τα jumpers?:gotcha::gotcha:

3) Τον ακούσεις τον ήχο μπροστά και χαμηλά απ τα ηχεία σου το κάνεις με 50 ευρώ σύστημα(όλο μαζί), το να ακούς το τραγουδιστή πίσω και πάνω απ τα ηχεία σε αφρόντιστο χώρο μάνα μ' είναι άλλη ...λίγκα. Αν ήθελα στα μούτρα τον ήχο θα έπαιρνα τρανζιστοράκι:D:D

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Εχεις 2 επιλογες….
ή καθεσε και διαβαζεις όλα τα ωραια νηματα του bhutia toy κογια του ζαπαντη κλπ στο φορουμ
ή δεν συμμετεχεις σε τεχνικα θεματα αφου δεν τα κατεχεις και εκτίθεσαι.
απλά πράγματα...
προτιμώ την ...αυτοκτονία!:gotcha::gotcha:
Γρήγορα κι ανώδυνα!!
απλά πράγματα...
α..και κάτι ακόμα..δε ξέρω αν το καταλάβατε.. αλλά μόνο εγώ, οι τρεις παρόντες συνακροατές και όσοι υποστήριζαν τις διαφορές των καλωδίων δεν έχουμε εκτεθεί στο συγκεκριμένο νήμα;);)

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof