- Reaction score
- 85.644
Ναι, το Rs μπορεί να βελτιωθεί, κατα 30cm περίπου. Θα το κάνωΔηλαδή, εφόσον το αριστερό δε μπορεί να απομακρυνθεί περισσότερο λόγω χώρου, να πλησιάσει στην όμοια απόσταση το δεξί.
Ναι, το Rs μπορεί να βελτιωθεί, κατα 30cm περίπου. Θα το κάνωΔηλαδή, εφόσον το αριστερό δε μπορεί να απομακρυνθεί περισσότερο λόγω χώρου, να πλησιάσει στην όμοια απόσταση το δεξί.
Δεν υπάρχει θέμα πίστης. Πεισμένος είμαι. Απλώς επειδή δεν έχω data και εμπειρία για αλλαγές RT60 μου φάνηκε μικρή η διαφορά για να είναι ακουστή. Αλλά προφανώς είναι. Αν ρίξω εγώ δηλαδή από το 0.7 στο 0.5 με μέτριες παρεμβάσεις θα κάνω πάρτυΤώρα πείσθηκες ή να αλλάξω καλώδια;
Κάτω απο 0.4s, νόμος. (Και πάνω απο 0.2)Δεν υπάρχει θέμα πίστης. Πεισμένος είμαι. Απλώς επειδή δεν έχω data και εμπειρία για αλλαγές RT60 μου φάνηκε μικρή η διαφορά για να είναι ακουστή. Αλλά προφανώς είναι. Αν ρίξω εγώ δηλαδή από το 0.7 στο 0.5 με μέτριες παρεμβάσεις θα κάνω πάρτυ
Καλά είναι και 0.5, μην γίνεσαι τέτοιος.Κάτω απο 0.4s, νόμος. (Και πάνω απο 0.2)
Ααααχ, σώθηκα.Καλά είναι και 0.5, μην γίνεσαι τέτοιος.
Κοίτα ποιος μιλάειΚαλά είναι και 0.5, μην γίνεσαι τέτοιος.
δεν πειράζει dimi...μου έδωσες έμπνευση το πρωί
με καλούν από ένα μικροβιολογικό κατά τις 7+...έχουν κάτι σαπιομηχανήματα εκεί με xp...μου λένε το pc του αναλυτή δεν ανοίγει...και κάνει μπιπ
πάω το παίρνω...
το ξαναπάω...
με ρωτάει ο ντοκ τι είχε (εξαιρετικά άσχετος από οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνολογία)
του λέω
- χτύπησε το τάργκετ κερβ του ντίμι
- ναι ε? είναι σοβαρό? να προσέξω κάτι?
- όχι..50 ευρώ
εγω ξερω απο το mic umik-1 μου το narrow band response το trinnov narrow δεν το γνωριζω και δεν ξερω αν πρεπει να το δουλευεις ετσι...Και γράφει ο trinnov στο φορμάτ αναπαραγωγής (μετά την μέτρηση): trinnov narrow
ναι, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονταιΚαι αν το σκεφτείς και δει ς το γράφημα προσεκτικά, δεν είναι που τα back surround είναι μακρυά το πρόβλημα, αλλά τα surrounds, που είναι κοντά.
Και αυτά δεν έχουν περιθώριο δυστυχώς, βγαίνουμε στον κήπο
Υποτίθεται...αλλά δεν είναι έτσι.και υποτιθεται οτι εχεις εναν χωρο πιο ανετο απο καθιστικο η σαλονι που εχουμε οι υπολοιποι......
Δεν το δουλεύω εγώ έτσι, το μηχάνημα μου το εβγαλε ως ένδειξη, ούτε καταλαβαίνω τι σημαίνει. Σιγά σιγά θα τα μάθω όλα όσα χρειάζονται, είναι ατελείωτες οι δυνατότητες, του τρόμου.το trinnov narrow δεν το γνωριζω και δεν ξερω αν πρεπει να το δουλευεις ετσι...
Θα πρέπει να αλλάξω τύπο ηχείου, μιας και αυτός εχει παθητικούς ακτινοβολητές στο πλάι.φιλη χωρις προσβαση μου ειπε να κανεις χωνευτα τα surround (θα κερδισεις αρκετους ποντους αποστασης και οχι μονο αυτο )και θα εισαι οκ
δεν εχει σε χωνευτα η σειρα σου ;
Πολύ καλό για mini σύστημα. Αλλά έχω τα εξής θέματα με αυτό το ηχείο:
Έχει αχώνευτα αλλά ο καλός ο τρινοβ όλα τα αλέθει.δεν εχει σε χωνευτα η σειρα σου ;