Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Πολύ βασικόΚατω απο 200hz μονο waterfall,ή spectro,οχι rt .
Παρολαυτα, με 90κιλα πετροβαμβακα,και φυλλο μπροστα ,θα εχει αξιοπρεπη αποτελεσμα,μεχρι τα 80hz ,ειναι ομορφο αισθητικα,μετρα ομως εκει που μπορεις να τα τοποθετησεις να σου πω εαν θα εχουν και ουσιαστικο αποτελεσμα...
Φίλε μου μπραβο τα έφτιαξες τέλειαΤο σύστημα ρυθμίστηκε από τον Μανώλη με εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Δεν χρειάζεται να πω και εγώ ότι είναι κρίμα να πετάμε λεφτά για αλλαγή μηχανημάτων χωρίς πρώτα να πάρουμε τα βέλτιστα από τα υπάρχοντα.
Η ρύθμιση και η ακουστική φροντίδα του χώρου, στον βαθμό που επιτρέπεται στον καθένα, είναι must.
Και ο Μανώλης είναι μάγος
[DOUBLEPOST=1558880783][/DOUBLEPOST]Τι άκουσα λοιπόν μετά από αυτές τι αλλαγές,
-Η στερεοφωνική εικόνα άλλαξε επίπεδο.
-Η απόδοση του κεντρικού βελτιώθηκε σε βαθμό που νόμιζα ότι πήρα κεντρικό με τουίτερ βηρυλλίου
-Το μπάσο έδεσα αρμονικά με τα ηχεία σε σημείο που τα sub εξαφανίστηκαν στον χώρο.
-Τo μπάσο που βγαίνει από δύο 12"ρια sub είναι πλέον συγκλονιστικός, στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον.
-Ο ήχος του συστήματος "καθάρισε" και ο περιφερειακός ήχος βελτιώθηκε αισθητά.
Συμπέρασμα: Όσοι έχουν ενδοιασμούς η αναβάλουν την ρύθμιση και την φροντίδα του χώρου κάντε το .........χθές
[DOUBLEPOST=1558880860][/DOUBLEPOST]to be continued ...................με διάχυση
to be continued ...................με διάχυση
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει
Αργείς χαρακτηριστικά!
Να υποθέσω Vicoustic multifuser dc2 γκρί χρώματος στο ταβάνι σαν του stampol.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, δεν λέω, αλλά με τρώει και η περιέργεια πώς θα ήταν αν έβαζα και το άλλο sub μπροστά και έπαιρνα ένα SVS pb4000 για πίσωΠραγματικά μετά δεν θες κάτι άλλο απλά απολαμβάνεις
Δυο σαμπ+ Treatments=Στο σωστό δρόμο
Έτσι γίνονται οι διαφορές γατάκια
(Στην επόμενη ισοσταθμιση φέρε το κεντρικό στην άκρη του επίπλου)
Δηλαδή... Δεν βρήκε την καλύτερη θέση με ακροάσεις;σύμφωνα με τις μετρήσεις είναι η βέλτιστη θέση
Αυτά είναι.. WELCOME TO THE CLUB... ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΟ!!!!!!!!!