- Reaction score
- 24.215
αν δεν μαζεψεις τα καλωδια και δεν φτιαξεις ειδικα τις παροχες ανθρωπινα θα ερθω και θα τα μαζεψω ολα
(οσο μπορεσω να κουβαλησω)
(οσο μπορεσω να κουβαλησω)
ΜεγειεςΣυνεχίζεται δουλειά με τα καλώδια. Θα γίνει προσπάθεια να κρυφτούν όσο το δυνατόν περισσότερο
Fixed.Η αλήθεια είναι ότι για νορμάλ, έως "τσουπωμένες" στάθμες σε αυτό το δωμάτιο, αρκεί εκεί μέσα ένα μόνο του 870 - αλλά θα ήμουν παράνομος, είναι κοντά μου ο @Dimifoot και φοβάμαι τις συνέπειες.
Πω ρε φίλε, αυτό κι αν είναι "τέλος εποχής"... Ειδικά εάν σκεφτείς το εύρος της μετατροπής που είχαν τύχει (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι).ΥΓ. Βγήκαν τα μαγκνεπαν από το δωμάτιο.... Τέλος εποχής.![]()
Μια μικρή στεναχώρια, ομολογουμένως, την έχω...ΥΓ. Βγήκαν τα μαγκνεπαν από το δωμάτιο.... Τέλος εποχής.![]()
Βγήκαν τα μαγκνεπαν από το δωμάτιο....
Το πρώτο το πήρα ένα χιλιάρικο...Πόθεν έσχες τα "φθηνά" Genelec, εάν επιτρέπεται;...
Έμεινε όμως το μικάππαπέντε....Βγήκαν τα μαγκνεπαν από το δωμάτιο.... Τέλος εποχής.![]()
κόβεις βόλτες στο χώρο όταν ακούς ή έχει βρεθεί κι άλλος(η) ζουρλός(ή) που θα κάθεται μαζί σου πιο δίπλα να ακούει μουσική σε αυτές τις στάθμες;η διασπορά στο χώρο θα βοηθήσει στην ομοιογένεια απόκρισης χαμηλού σε κάθε σημείο του χώρου ακρόασης, διότι άμα ήταν μόνο για τη μια θέση ακρόασης, όπως είδατε από τις μετρήσεις, αυτό ήδη έχει πραγματοποιηθεί
Ζουρλοί μπόλικοι, ατελείωτοι θα έλεγα!κόβεις βόλτες στο χώρο όταν ακούς ή έχει βρεθεί κι άλλος(η) ζουρλός(ή) που θα κάθεται μαζί σου πιο δίπλα να ακούει μουσική σε αυτές τις στάθμες;
Είσαι τυχερός Κωστάκη που μένουν Αθήνα ο Κεφάλας και ο ΜΗ!...οι υπόλοιποι που πέρασαν, ήθελαν και γουσταραν! Όλοι!
Είσαι τυχερός Κωστάκη που μένουν Αθήνα ο Κεφάλας και ο ΜΗ!![]()
Ψέμματα! Εγώ ήθελα κι άλλο και δεν μ΄ άφηνες...................... όλοι οι υπόλοιποι που πέρασαν, ήθελαν και γουσταραν! Όλοι!