Astronaut Jr. 2ch hi-fi set up

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Σε ηχοσυστήματα ανώτερου επιπέδου, χωρίς sub πουθενά, στυλ λεανδρούκου ρε παιδί μου, ένας μικρός kondo των 105000€ είναι υπεραρκετος. Γενικά για τα περισσότερα σαλόνια του κόσμου, ο οικονομικός kondo είναι εξαιρετική επιλογή, μια θαυμάσια λύση, άριστο εργαλείο.
fixed :wink:

Reaction score
4.587
Ναι αυτόν εννοούν.

Είναι ομως και ο Arcam av40, καινούργια είσοδος στην πιάτσα, φτηνότερο απο το ναντ κατά 2000€, με αντιπρόσωπο. Και Harman group.
Νομίζω πως αυτή ειναι η βέλτιστη αγορά vfm αυτή τη στιγμή.

View attachment 140191 View attachment 140192
Οι έξοδοι σε μία τέτοια συσκευή είναι ρυθμιζόμενες? Αυτό που θέλω να πω είναι: μπορείς να ορίζεις το σήμα σε κάθε έξοδο, μπορείς να έχεις για παράδειγμα 5 subs και 5 δορυφόρους από 10 εξόδους? Βλέπω πως έχουν ονόματα αλλά σκέφτομαι πως μπορεί να είναι για τυπικούς λόγους.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.402
Οι έξοδοι σε μία τέτοια συσκευή είναι ρυθμιζόμενες? Αυτό που θέλω να πω είναι: μπορείς να ορίζεις το σήμα σε κάθε έξοδο, μπορείς να έχεις για παράδειγμα 5 subs και 5 δορυφόρους από 10 εξόδους? Βλέπω πως έχουν ονόματα αλλά σκέφτομαι πως μπορεί να είναι για τυπικούς λόγους.
Στον Trinnov είναι ρυθμιζόμενες. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτόν τον Arcam, αλλά βλέπω 4 εξόδους (Ch13-14-15-16) που δεν εχουν label.
Αν εχεις όρεξη να διαβάσεις το manual, γράψε τι γίνεται με αυτές.

I

iason

Guest
Μισό να περάσω ένα χέρι τις τρίχες από το πληκτρολόγιο με την μηχανή του γκαζόν. :roflmao: :roflmao:

Όχι.
Τα ίδια λέω.
Πρέπει να λύσεις το θέμα μπάσου κάτω από τα 300Hz.
Ρουμ τριτμεντ.
Σαμπ
Ισοστάθμιση.

Είπαμε τα λεφτά πιάνουν τόπο όταν αγοράζεις τα σωστά εργαλεία.

''Φυσικά όσο καλύτερα εργαλεία έχεις τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα πάρεις.
Εδώ και μόνο εδώ μπαίνει ο παράγων χρήμα. ''

Ακόμα και το φτηνιάρικο των 500€ θα παίξει καλύτερα γιατί μπλα μπλα/ σαμπ/ ενσωμάτωση κτλ.
Προφανώς και υπάρχουν πιο ακριβές και καλύτερες λύσεις.
Τρίχες δε θα βγάλει το πληκτρολόγιο, να προσέχεις μονο να μη πάθεις καμία τενοντιτιδα και εσυ και ο Κώστας και μετά τι θα κάνουμε.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.134
Πέραν του SHD και του NAD 658, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε προενίσχυση με διόρθωση χώρου; Αλήθεια, γιατί το SHD μονοπωλεί τις συζητήσεις, ενώ το NAD όπως βλέπω βγαίνει κατά τι φθηνότερο ;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.694
Πέραν του SHD και του NAD 658, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε προενίσχυση με διόρθωση χώρου
Σε μεταχειρισμένο, μόνο, ο προενισχυτής/DAC της Lyngdorf.

Reaction score
891
NAD 758 εννοείς. Στην τιμή αυτήν, όχι δεν υπάρχει. Το SHD έχει balanced XLR, πράγμα σημαντικό. Επίσης μπορεί να διορθώσει πολλά sub ταυτοχρόνως, ενώ ο NAD θα διορθώσει το ένα που μπορείς να συνδέσεις. Οποίο άλλο σαμπ προστεθεί πάνω στο ήδη υπάρχον σου σαμπ δε θα μπορεί να ισοσταθμιστει σωστά, θα τα βλέπει ως ένα σαμπ. Μικρό το κακό, αλλά αν θες να είσαι νόμιμος, αυτά έχει η ζωή...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.402
Το 658 εννοεί, το δικάναλο :o
Δεν ξέρω αν το nad έχει τις δυνατότητες παραμετροποίησης/ενσωμάτωσης sub που εχει το SHD, δεν εχω δει το manual.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.134
Το 658 εννοεί, το δικάναλο :o
Το μέγιστο που θα μπορούσα (ρεαλιστικώς) να έχω στον χώρο μου είναι 2.2.
Άντε πες 3.2 αν μπει και κεντρικό.
Έχει νόημα συνεπώς να κοιτώ όχι απλώς πολυκάναλα μηχανήματα, αλλά πολυκάναλα AV (με τα ενισχυτικά του να μου μένουν αμανάτι; );
Και άντε μιλούσαμε για ισάξια των δικάναλων σε επίπεδο μετρήσεων (και ως εκ τούτου, συνάγω, ήχου), κομμάτια να γίνει. Φευ!

Για σύγκριση οι μετρήσεις του SHD. SINAD 53 το μεν, 111 το δε. Άβυσσος!
Post automatically merged:

Επίσης μπορεί να διορθώσει πολλά sub ταυτοχρόνως, ενώ ο NAD θα διορθώσει το ένα που μπορείς να συνδέσεις.

Άλλο βλέπω εδώ...

δύο εξόδους σαμπ εάν δεν με γελούν τα μάτια μου

Ω λάθος μου, μάλλον αναφερόσουν στο πολυκάναλο 758. Το οποίο (οξύμωρο) μπορεί να διαχειριστεί ένα σαμπ λιγότερο από το δικάναλο!

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.471
Άντε πες 3.2 αν μπει και κεντρικό
Ευχής έργο βαρώνε να μπει κεντρικό στο παιχνίδι, αλλά θέλει κάτι που να ταιριάζει ηχητικά με τα κυρίως, δηλαδή να έχει το ίδιο κεφάλι..

Αν τα σαμπ μπουν δεξιά και αριστερά του καναπέ, δηλαδή εκατέρωθεν της θέσης ακρόασης, που πιθανολογω να είναι η καλύτερη θέση εκεί μέσα, τότε πάνω στα σαμπ μπορούν να αναπαύονται δύο σαραουντ και να πας στο 5.2 πολύ εύκολα, το επώδυνο θα είναι να πείσεις την γυναίκα να βάλεις ηχεία στο ταβάνι, αλλά όλα είναι εφικτά, αν σχεδιαστεί επιμελώς το έγκλημα. ;)

Για σύγκριση οι μετρήσεις του SHD. SINAD 53 το μεν, 111 το δε. Άβυσσος!
Στο μεν θα πρέπει να υπολογίσεις 88-89 κι όχι 53, διότι πρόκειται για συσκευή με 1 βολτ έξοδο, αλλά ναι, έχουν σημαντικότατη διάφορα.
Δεν ξέρω να απαντήσω αν μπορείς να το ακούσεις αυτό εκεί μέσα, αλλά η διαφορά είναι πραγματική.

O M 17 σκαρφαλώνει στα 96, και λίγο πιο πάνω κάθεται ο παλιός του ντιμιφουτ, ο εμοτιβα.

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.134
Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να υπάρξει τοποθέτηση της παραμικρής διάταξης εκτός του τοίχου όπου το σύστημα. Αυτοί είναι οι δεδομένοι περιορισμοί. Εξ ου και το 2.2.

Εάν είναι να μπορώ να πάρω κεντρικό μόνο με όμοιο χάουζινγκ για το μιντ, επίσης βράστα. Είναι απόλυτος ο περιορισμός; Κάτι με το ίδιο tweeter δεν θα έκανε?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.471
Όχι, δεν είναι απόλυτος.
Τα μισά είναι από το κεφάλι μου.. :tongue:

Σοβαρά τώρα...

Χμ, κανονικά θέλει τιμπρ ματσινγκ.
Αυτό που είπα, υποθέτω δε το γνωρίζεις, αλλά μόνο ο τρινοβ το κάνει...

Ειλικρινά δε ξέρω να πω με βεβαιότητα.
Δηλώνω άτολμος σε αυτό το θέμα.

Όσο πιο πολλά μάθεις, τόσο πιο πολύ θα φοβάσαι την ένταξη διαφορετικού..
Προσωπικά, επειδή ακριβώς φοβάμαι τις διαφορές, επέλεξα να είναι όλα όμοια, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. :tongue:

Βεβαίως είναι μάλλον ανέκδοτο να σου πω να βρεις όμοιο για κεντρικό. :lol:

Last edited:

A

AKARL

Guest
Καλησπέρα παιδγιά! :coffee:

Έπχιασα το θρεντ του Νίκου απ' την αρχή και με χαρά, και πολύ γέλιο, διαπίστωσα ότι έχει όλα τα εχέγγυα να αποκτήσει καλτ στάτους...:party:

Από την μέχρι εδώ πορεία αξίζει να του απονεμηθεί η:

1570886946661.png

Έχω, λοιπόν, μνιά ακατανίκητη επιθυμία να πειράξω κόζμο και να κάμω χαβαλέ επί δικαίων και αδίκων... :sneaky: :spiteful:

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Ψυχοακουστικής Υγείας Προειδοποιεί: Το κείμενο που ακολουθεί είναι άκρως ακατάλληλο για άτομα πάσχοντα από ανίατον ελλειψοχιουμορίαση καθώς και για άτομα πάσχοντα από ανεγξέλεγκτον παθολογική σοβαροφάνεια. Η ευθύνη της συνέχισης της ανάγνωσης του κειμένου που ακολουθεί ανήκει στον αναγνώστη.

Όλα ήτο ήσυχα και ωραία στο θρεντ του Νίκου όταν αυτός αποφάσισε να το ανακινήσει τοιουτοτρόπως:

Επανέρχομαι στο θέμα μετά απο καιρό καθώς είπα κι εγώ να κάνω κάποιες μικροαλλαγές στο συστηματάκι μου οι οποίες ήταν το DAC της Teac ( UD501 ) αν και είχα ψηθεί για το Ideon ( ας όψεται η ζημιά στο αυτοκίνητό μου ), το οποίο ακόμα δεν έχω αποφασίσει με ποιο τρόπο να το συνδέω με τον προενισχυτή. Παράλληλα κινητοποίησα τον Μιχαλιό να μου φτιάξει ένα ρακ να κάθονται πιο συμμαζεμένα τα μηχανήματα.
Βέβαια, αυτά είναι μικροαλλαγές σε σχέση με το ουσιώδες που είναι ότι έχω συνδέσει τόσο την rca έξοδο με τα kimber hero, όσο και τις xlr με ένα ζευγάρι XLO HTP2.
:roflmao::roflmao::roflmao:

Εννοείται ότι δεν άργησε να παρέμβει ο Ντόκτορ ΕΑΡ:

Το τι κάνεις με τα δίχαλα και τους βραχυκυκλωτήρες και αλλαγές ντακ, δε θέλουμε να το γνωρίζουμε.

Νόημα έχει να εντάξεις ισοστάθμιση ντιρακ στο στέρεο, και σαμπ.
Εύγε βρε ντόκτορα, αυτό είναι μνιά άριστη συνταγογράφηση ακριβώς για την πάθηση του ασθενούς με βάση τη συμπτωματολογία του! Υπάρχει μάλιστα και μνιά πολύ οικονομική λύση (μιλάμε για κάτω από ένα αβουγουδού) η οποία τα κάνει όλα αυτά: Λέγεται Μινιντιεσπί Ντιντιαρσί-24. :wink: :drinks:

Συνεχίζει ο Νίκος:

Για να καταλάβω ( σε δικό μου thread χωρίς να κάνω hijacking ), όταν μιλάς για dirac, εννοείς ακόμα και το minidsp? Το οποίο αν κατάλαβα καλά, υποκαθιστά τον προενισχυτή που έχω τώρα, άρα θα οδηγήσει αυτό τον τελικό;
Απαντάει ο γιατρός:

Ναι. Οτιδήποτε. Είναι αδιάφορο, εντελώς.
:o :party: :o

Κι ενώ είμαστε όλοι μεσ' στην τρελή χαρά με τα χαρμόσυνα νέα πετάγεται ο έτερος Καππαδόκης, αφτή η Dimούτσουνη σουπχιά και κατά συρροήν party pooper και λέει:

Δεν γίνεται λέμε. Αν γινόταν, θα το είχαμε γράψει.
50€.
Σκέφτομαι: Ξανοιξτερεενανμπ0ύστηπουμαςχαλαειτηχαρά... :smg::punish::showingbiceps::mad::devilish::mad:

Τόνε πχιάνω από δω, τόνε πχιάνω από κει... πράμα! Αγύριστο κεφάλι βρε αδερφάκι μου. Του τήνε πέφτει κι ένας Περαστικός και αναγκάζεται να το βγάλει με το τσιγκέλι:

Σε άμεση σύγκριση οπως το θέτεις, προτιμώ το minidsp.
Σκέφτομαι: Halle-fuckin'-lujah! :party:
Άντε να βρούμενε μνιά ωραία, παστρικιά και οικονομική λύση βρε αδερφέ μου.

Οι ελπίδες μου, φευ, αποδείχθηκαν φρούδες...

Και οι άλλοι που δίνουν 1500 ευρώ για το SHD μ@λάκες είναι τελικά;
Όχι βρε γιατρέ μου όλοι καλά παιδάκια είναι, απλά έχουνε δγιαφορετικά μπάτζετς... :angel:

Τελικά, ρε γιατρούμπα, πως την πσυχανεμίζεσαι, θα την κάνουμε τη δουλειά όμορφα και οικονομικά;

Δεν γίνεται.
Πως θα κανεις ενσωμάτωση ;

Δεν γίνεται ρε, είπαμε δεν γίνεται.
Μην ψάχνετε φτάνει δεν γίνεται

Δεν γίνεται
Δεν γίνεται

Οίκτο
Δηλαδή, τι εννοείς; Μίλα ξεκάθαρα Ντίμι, τι θες να πεις; :idk:

Κι εκεί που είχα εναποθέσει τις τελεφταίες μου ελπίδες στον από μηχανής ... Γκουρού, τρώω μνιά φάπα:

Είναι άτοπον να διαφωνούσα με τους...Τρινοβίτες στα δικά τους χωράφια.Όσο αδύνατον θα ήταν να διανοηθούν κι εκείνοι τις διαδικασίες που ακολούθησα υπό το πνεύμα παραδοσιακού χρήστη.
Δεν υπάρχουν...μαγικά φίλτρα.Μόνο...σφραγισμένες καμπίνες.
Φτουγ@μωτηγκαταδικημουοιδικεςμουειναιatl... :headbang::cry::headbang:

Εν τω μεταξύ ο ντιμιφούτης το (ιπτάμενο) βγιολί του...

Δεν γίνεται
Δεν γίνεται
Δεν γίνεται.

Οοοοοοοοοοοοο

Δεν γίνεται

πόσες φορές να στο πω

Δεν γι-νε-ται
Να τόνε μπαλωθχιάσω θέλει τον παντέρμο... :hunter::hunter:

Και μέσα στην αναμπουμπούλα αλλάζει στάση και ο άλλος γιατρός και αρχίζει να λέει κάτι ακατάληπτα χαλιεντάδικα επιχειρήματα:

Επίσης, για να έχετε πόρσε κέϊμαν, πρέπει να πάτε να την αγοράσετε. Αγοράζοντας ένα φιατ πάντα, δεν έχετε αγοράσει πόρσε κέϊμαν, μην περιμένετε ίδιες επιδόσεις. Σε τίποτα.

Η συνεχής διαμαρτυρία "γιατί δε πουλιέται η κέϊμαν στα λεφτά του φιατ πάντα", όπως και οι ερωτήσεις "πως θα γίνει στα λεφτά του φιατ πάντα να φαίνεται σα κέϊμαν, να αισθάνεσαι μέσα σα να είσαι σε κέϊμαν, να στρίβει και να επιταχύνει σα κέϊμαν και να έχει ίδιο ήχο η εξάτμιση με την κέϊμαν" πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνονται αυτά.
Για στάκα μνιάν ολιά μρέ Ντοτόρε. Πχοιός σε είπε ότι έχουμε σε υπόληψη αυτό το Τευτονικό χαλιεντικό βδέλυγμα: την πόρσε κέϊμαν; Την μπουρμέστερ τση αφτοκίνησης; Θα κατουρηθώ θέλει απ' τα γέλια.... :rofl::rofl::rofl:

Εμείς γουστάρουμε και αγαπάμε και το φίατ πάντα:

1570889654617.png

αλλά και το Γκουγκλ Κοάλα

1570889797671.png

Και τότε πετάει ο γιατρός κάτι το οποίο είχε διαφύγει της προσοχής μου:

Και πάνε πάρε Ναντ. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσε.
:cautious: Ρε συ ντόκτορ Ναντ ζμπρώχνουμε το δέφτερο εξάμηνο του 2019; Δεντοειχπαρειχαμπαριγ@μώτημου... Τουλάχιστον να το κάνουμε διακριτικά και να μην αναφέρουμε πολλές φορές τη λέξη Ναντ σε ένα θρεντ και μας πάρουν χαμπάρι, εντάξει; Έχεις ακούσει τί θα ζμπρώξουμε το πρώτο εξάμηνο του 2020; :cautious:

Πετάγεται και ο σύντροφος Χαρούλης με μνιά απορία:

Απλά αναρωτήθηκα ,αν ένα σετ απ τέτοιου τύπου με πολλούς περιορισμούς και υποχωρήσεις ,θα έδινε ένα έστω και ελάχιστα ανεκτό αποτέλεσμα.
Ανεκτό από πχοιόν Χαρούλη; :idk:

....

Το θρεντ κυλάει αλλά το μνυαλό του Ντιμιφούτη δεν ξεκολλάει... :gotcha:

Αλλά θα πληρώσετε. Αυτοί που πληρώνουν δεν είναι μ@λάκες και εσείς έξυπνοι.
Ηντάχεις Ντίμι; Κειονά απού είχα πάντα...

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφυγε, τελείωσαν αυτά.
Και είχε τάξει προεκλογικά ο Αλ6ς ιμμέρσιβ σετάπς με τριννόφ και γκετχάρντ σε τιμές μινιντιεσπί και φλούιντ ώντιο για όλους τους εν πενία τελούντες ακροαματικόφιλους... :cry::cry::cry::cry:

Θρέντ το οποίο σέβεται τον εαφτό του χωρίς παρέμβαση υπέρ των Σανσούι του τριζμέγιστου JMF υπάρχει; Δεν υπάρχει! :king:

Πάρε ένα τέτοιο να σωθείς.
Εν συνεχεία τον ΕΑΡ τον πχιάνουν υπαρξιακής φύσεως αναζητήσεις...

Άλλη μια αγορά δικαναλου εν έτει 2020, που πόση ζωή να έχει;
Και με πχιάνουν μάβρες σκέψεις: Στην ηλικία που είμαστε, ίσως περισσότερη από ... αυτή που μας υπολείπεται... :unsure:

Αυτά δε στέκουν σε μια immersive πραγματικότητα για τους έχοντες και κατέχοντες (η οποία είναι ... virtual πραγματικότητα για τους υπόλοιποι), ούτε καν σε μια σωστή χρήση σάμπ.
Fixed... :sneaky:

Αδυνατειτε να κατανοήσετε ότι με όλα τα λεφτά "καλά" Ντακ θα παίζει χειρότερα το πακέτο "ηχοσύστημα χώρος" από ότι με υποδεέστερα ντακ αλλά με σωστή ισοστάθμιση χώρου, με τοποθέτηση των σαμπ στις θέσεις που πρέπει να μπουν τα σαμπ κι όχι κάτω από τα κυρίως ηχεία, και με πλήρη διόρθωση της ένταξης των σαμπ στο πεδίο του χρόνου και της συχνότητας.
Βρε πίστεψέ με μνιά χαρά το έχουμε κατανοήσει δεν είναι, εξάλλου, και τόσο δύσκολο. Αυτό που εσύ αδυνατείς να κατανοήσεις είναι ότι για το μεγαλύτερο μέρος των ενδιαφερομένων, και σχεδόν για όλα τα νέα παιδγιά, η "σωστή ισοστάθμιση χώρου, με τοποθέτηση των σαμπ στις θέσεις που πρέπει να μπουν τα σαμπ κι όχι κάτω από τα κυρίως ηχεία, και με πλήρη διόρθωση της ένταξης των σαμπ στο πεδίο του χρόνου και της συχνότητας" είναι στόχοι ανέφικτοι οικονομικά, χωροταξικά ή και τα δγυό. Το κατανοείς πες μου σε παρακαλώωωωωω?!?!?!?! :biggrin:

Πετχιέται και ένας Περστικός και λέει:

Το ρίξαμε στην θρησκεία τώρα;
Ε, κιαμήντα περίμενες; Προσπαθούν να μας αλλάξουν την πίστη οι γιατρούμπες αφού... :eek::eek::eek:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

A

amoustakas

Guest
Αν τα σαμπ μπουν δεξιά και αριστερά του καναπέ, δηλαδή εκατέρωθεν της θέσης ακρόασης, που πιθανολογω να είναι η καλύτερη θέση εκεί μέσα, τότε πάνω στα σαμπ μπορούν να αναπαύονται δύο σαραουντ και να πας στο 5.2 πολύ εύκολα, το επώδυνο θα είναι να πείσεις την γυναίκα να βάλεις ηχεία στο ταβάνι, αλλά όλα είναι εφικτά, αν σχεδιαστεί επιμελώς το έγκλημα. ;)
Ίσως ο dimifoot έχει καμία ιδέα. Ήδη τον καναπέ τον πήγα 5cm μπροστά και δεν κατάλαβε τίποτε. :dance2:

A

AKARL

Guest
Η συνέχεια...

Τα τυπικά δικάναλα συστήματα που έχετε όλοι σας, είχαν κάποιο κόστος κτήσης τότε που "τα λ7 υπήρχαν" και σχεδόν μηδαμινό δυνητικό όφελος μεταπώλησης τώρα που... έρχεται η ανάπτυξη.
Ακόμα και του λεανδρούκου, είχε κάποιο κόστος κόστος κτήσης και σχεδόν μηδαμινό δυνητικό όφελος μεταπώλησης.
Στο ίδιο κοστολογιο αρχικής απόκτησης, με ένα Ναντ και με 3-4 σαμπ, και με τουλάχιστον 5 δορυφόρους, φτιάχνω κλάσεις ανώτερο τελικό αποτέλεσμα.
Πολλές κλάσεις πάνω. Χάος.
Φιξντ! :biggrin:

Και αφού το συζητάμε μου ήρθε μνιά καταπληκτική ιδέα: Αν μου δώσεις στη χέρα τα λ7 που είχες ξοδέψει σε μηχανήματα κλπ. όταν διήγαγες την χαλιεντική σου περίοδο εγώ ο ίδγιος μπορώ να .... αναθέσω στον, "εθνικό προμηθευτή" και ακόμα μπαναριζμένο :mad:, Ζαπ να σου στήσει ένα φουλ ιμμέρσιβ σετάπ, σαν αυτό που έχει βάλει σε εικόνα ο Φούτης με ηχεία και κάτω από το πάτωμα, με τρεις τρινόφ 32άρηδες, τα 801 γκετχάρντ και ότι και όσα μπαζγούφαζ τραβά η πσυχή σου. Είμαι σίγουρος ότι τα λ7 φτάνουν για την αμοιβή του Ζαπ (2 ΑΦΤΙΑ), την αμοιβή του Λέαντρου (μισό ΑΦΤΙ για επιλογή, μετά από δοκιμές, των κατάλληλων καβλωδίων, πολύμπριζων, κλπ.) και θα μου μείνει και εργολαβικό όφελος να αγοράσω καινούργιο αφτοκίνητο, δγιακοπές στσι Μπραχάμες και ότι ΔΙΚΑΝΑΛΟ σετάπ γουστάρω να χώσω στον χώρο μου.

Να ανακοινώσω στους αγαπητούς συμφορουμίτες ότι από τούδε και στο εξής τίθεται σε παράλληλη κυκλοφορία το νέο νόμιζμα του αβουσάιτ το "ΑΦΤΙ" το οποίο αντιστοιχεί σε 10 αβουγουδού και το οποίο προορίζεται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά στις αγοραπωλησίες ιμμέρσιβ μηχανημάτων. Όλες οι άλλες συναλλαγές θα εκτελούνται κανονικά σε αβουγουδού.

Το δε γατόνι ο Μπούθχιας, κόντρα στην εχεμύθεια που εν γένει τον χαρακτηρίζει, αποκαλύπτει, ίσως άθελά του, ένα σκοτεινό μυστικό του Ντιμιφούτη:

αναβαθμίζει μυστικά ένα δικαναλικό σετάπ στο σαλόνι.
:party:

Ο, δε, ΕΑΡ, παρασυρμένος από τον Φούτη, εξακολουθεί, εις μάτην, να μας αποτρέψει από την απόκτηση του οικονομικού Ντιντιαρσί-24 για τα δικάναλα σετάπς μας:

Και φυσικά αυτή η επιλογή δεν παίζει σωστά σε πολύ χαμηλές στάθμες ακρόασης, όπου το mini dsp δε βγάζει τίποτα, διότι δεν αρκεί η στάθμη εισόδου για δειγματοληψία. ;)
Δηλαδή, για να γίνω σαφής, σε πολύ χαμηλές στάθμες τα σαμπ θα έχουν φίμωση.
Ε, χ3στήκαμ3 ρε Ντόκτορ. Για τις χαμηλές στάθμες έχουμε τα ακουστικά μας, τα τίβολί μας, τις ηχομπάρες μας και τα μπλουτούθ ηχεία μας τα οποία τα πσωνίσαμε μετά από τις ... ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ προτροπές τότε που αδυνατούσαμε να στήσουμε "σωστά" δικάναλα σετάπς όταν αυτά ήταν ακόμα αποδεκτά. Τα θυμάστε αφτά; :rofl:

Το μέιν σετάπ μας το ακούμε μόνο ΔΥΝΑΤΑ! ΤΕΡΜΑΤΟΓΚΑΖΙ ΛΕΜΕ! Τι δε γκαταλαβαίνετε πχιά; :gotcha:

Ο δε Ντιμιφουτ εξακολουθεί να πολιτικολογεί..

Μπορεί να έχει και το ΠΑΜΕ αντίστοιχο φόρουμ.
Χάρη;
Αλήθεια, σύντροφε Χάρη παίζει κάτι τέτχοιο; :wink:

Χάρη, το θρεντ χρειάζεται τα φώτα σου συνεχώς:

Ο Εαρ είναι Σταλινικός; :gotcha:
Μας φέρνεις σε δύσκολε θέση τώρα γιατρέ και ψέματα δε μπορούμε να πούμε... :unsure:

Εγώ που το πάω λάου λάου είμαι ρεβιζιονιστής;
Ε, κάπως έτσι σε κόβω - ΚΚΕ Εσωτερικού. Πεζ μου αλήθχεια Γιάγκε Δράκο ανήκεις στους ... Banιάδες; :idk:

Ή μήπως είναι μια εκδοχή του good cop/bad cop?
Αφτό τώρα γιατί μου ακούγεται κάπως ... προφητικό; :biggrin:

Σφάλμα είναι. Δυστυχώς.
Σφάλμα του παρελθόντος, της δεκαετίας του 50, και ευθύνεται το βινύλιο.
Συμφωνώ απολύτως Ντίμι μου. Μα εντελώς μ@λ@κες ήταν τότε τη δεκαετία του ΄50 και δεν προτιμούσαν να ακούνε ιμμέρσιβ λόσσλεςς αρχεία στις ηχητικές ντιβανοκασέλες τους;

Όπως και η ιππήλατες άμαξες σφάλμα ήταν. Δυστυχώς.
Σφάλμα του παρελθόντος, του Μεσαίωνα, και ευθύνονται οι συντεχνίες και οι ελευθεροτέκτονες.
Μιλάμε ένα ταπεινό ... φίατ πάντα είναι ... αιώνες πχιό σωστό από μνιά ιππήλατη άμαξα. Καλά δεν τα λέω Ντίμι μου; :lol:

Μην βάζετε σε αυτήν την συζήτηση σεταπ με τρίνοβ. Δεν είναι του παρόντος, και δεν τιθεται θέμα ανταγωνισμού.
Agλήθχεια; :sneaky:

Ποιος το έβαλε; Ο Εαρ το ανέφερε μόνο εάν κάποιος θελει να ξοδέψει πολλά χρήματα.
Ο ΕΑΡ, όπως προείπα, έγραπσε, επί λέξει (σε παρενθέσεις αφτό που καταλαβαίνω εγώ), και αφτό:

Επίσης, για να έχετε πόρσε κέϊμαν (trinnov), πρέπει να πάτε να την αγοράσετε. Αγοράζοντας ένα φιατ πάντα (NAD), δεν έχετε αγοράσει πόρσε κέϊμαν (trinnov), μην περιμένετε ίδιες επιδόσεις. Σε τίποτα.

Η συνεχής διαμαρτυρία "γιατί δε πουλιέται η κέϊμαν (trinnov) στα λεφτά του φιατ πάντα (NAD) ", όπως και οι ερωτήσεις "πως θα γίνει στα λεφτά του φιατ πάντα (NAD) να φαίνεται σα κέϊμαν (trinnov), να αισθάνεσαι μέσα σα να είσαι σε κέϊμαν (trinnov), να στρίβει και να επιταχύνει σα κέϊμαν (trinnov) και να έχει ίδιο ήχο η εξάτμιση με την κέϊμαν (trinnov)" πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνονται αυτά.
Πες με παράξενο αλλά το παραπάνω χωρίο το αντιλαμβάνομαι ως "θέμα ανταγωνισμού". Μπορεί, βέβαια, να κάνω λάθος, πχοιός κσέρει...

Αλλά, ήντα βλέπουν τα μάθια μου; :geek:

Ο εμοτιβα παίζει σε άλλο ταμπλό, είναι για μεγάλα παιδιά, δεν τίθεται θέμα συγκρίσεων με δικαναλες κλανίτσες, είναι άλλης κατηγορίας, πολύ σοβαρή συσκευή και σε ιδιαίτερα συγκρατημένο κοστολογιο.
Ύπαγε οπίσω μου σατανά ... ούτε και εδώ πρέπει να τίθεται θέμα ανταγωνιζμού ... νομίζω. :prankster:

Και για πες μας ρε γιατρέ πόσο θα πάει το ... μαλλί για το φθηνότερο δυνατό πολυκάναλο σετάπ. Όχι ιμμέρσιβ κι έτσι, το απλό.

ΜΗΟ: 5 μηνιάτικα.
Για τους βλαμμένοι, 6.
ΟΚ, αλλά ομιλούμε για μηνιάτικα ποίου επαγγέλματος, σε πχοιά πόλη και σε πχοιά χώρα; :sneaky:

Πρώτον, είμαι ανύμφευτος επειδή ... καμιά δε με καταλαβαίνει...
Φιξντ! :acute: :rofl::rofl::rofl:

Ξύλο στους μπάτσους της άλλης σχολής (dimifoot) χαχαχ
Μαζί σου Γιώργαρε ... γιούργια και τους φάγαμε (αρκεί να μην έχουν τον Ζαπ μαζί τους)! :tongue:

Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Η ποιότητα και η ικανοποίηση δεν είναι τσάμπα στο οτιδήποτε.
Τη εξαιρέσει, αγαπητέ συμφορουμίτη, της αυτοϊκανοποιήσεως και δη, κατά παραδοχή μέλους του αβουσάϊτ, της ομαδόν. Πιστεύω να γνωρίζεις το παλαιό ρητό: αν πετύχει η μ@λ@κι@ ... τύφλα να 'χει το γ@μήσι. Μ@λ@κί@: κόστος μηδέν ... αξία ανεκτίμητη. :rofl::rofl:

Βρε Abe μου, ρώτησα αν η συγκεκριμένη διάταξη με δγυο ενεργά και δγυο σαμπ, υπό τις συνθήκες που περιέγραψα, θα μπορούσε να δώσει ανεκτό αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό που θα έδινε το ίδιο ακριβώς σετ απ ηχείων τοποθετημένο στο χώρο και ισοσταθμισμενο κατά τας γραφάς (τους).
Ξαναμαπαεπαναλαμβάνω την ερώτηξη: από πχοιόν;

Υποψιάζομαι ότι στη συνείδησή του για καποιον δυσεξήγητο λόγο επέχετε θέση κάποιου είδους αστυνομίας ήχου -εξ ου και η ταπεινότητα των εκφράσεων όταν ετοιμάζεται να υπαινιχθεί κάτι το οποίο διαισθάνεται ότι θίγει τα ιερά και όσια.
Ώπα, ηντάχουμενε επαέ πέρα; :sneaky:

Για τον Χάρη ήταν αρχικώς, αλλά βλέπω το ήχομπατσοι αρχίζει να υιοθετείται
Νάτα μας... και κάπως έτσι βγαίνει η ρετσινιά και όλοι γνωρίζουμε ότι καλύτερα είναι να σου ... κουφαθεί το αφτί. :rofl::rofl:

Από ό,τι καταλαβαίνω ο δικαναλος καποιων αξιώσεων (παρακαλώ να μη με εγκαλέσουν οι φίλτατοι ιατροί για contradictio in terminis, εννοώ αξιώσεων εντός των περιορισμών της δικάναλης διάταξης) θέλει από SHD (/studio, αναλόγως ύπαρξης και ανάλογικης πηγής) και πάνω.
Μα το έχουν ήδη κάνει σε πλείστους όσους και πολλάκις (όχι ο μουστακαλής βαρύμαγκας και θεργιακλής απ' τα Σφακιά) ο μεν ΕΑΡ de facto και ο δε Dimi de jure... :wink:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.033
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic