Αγορά κατάλληλων ηχείων

Reaction score
690
Αυτά τα κουκουρουκουπωσταλέν τα δεκάρια έχουν αρχίσει να με φαγουρίζουν και μένα....
Άσε που έχουν και δύο κάπα στο όνομά τους και φτιάχνομαι!:biggrin:

Τέλεια...!!!
Περισσεύουν και δύο ευρώ να πάρω καφέ και να κάθομαι να τα χαζεύω.... :lolsign:

Reaction score
5.360
Γιατι ρωτας Γιωργο μου;;;;;
:eek::confused:
Φύγε από δω βρε μωρό μου.... Χαλάμε το νήμα του ανθρώπου δεν το καταλαβαινεις...;
Αντε εκεί στα φαγιά να δεις τι ωραία πράματα φτιάχνουν τα παιδιά.... Τραχανάδες.... μπάμιες..... Φασολάκια..... όλα τα καλά......
.......

Reaction score
35
Φύγε από δω βρε μωρό μου.... Χαλάμε το νήμα του ανθρώπου δεν το καταλαβαινεις...;
Αντε εκεί στα φαγιά να δεις τι ωραία πράματα φτιάχνουν τα παιδιά.... Τραχανάδες.... μπάμιες..... Φασολάκια..... όλα τα καλά......
.......
Φευγω Γιωργο μου..φευγω.
Α τωρα που το θυμηθηκα να ετοιμασω τις φακες για αυριο και μεθαυριο Γιωργο μου.

Reaction score
15.469
.......
Επισης στο "καλημερα ..." περναμε παρα πολυ
tumblr_naeylyZTfC1qjhn09o1_500.gif
:drinks:

Reaction score
690
Πρέπει να είμαι πολύ κ@λ@ς......
Δείχνω στη γυναίκα μου τα καινούργια διακοσμητικά που θα βάλουμε στο σπίτι μας Screenshot_20200105-214654_Chrome.jpg
Την άρεσαν πολύ...και μου λέει δεν μπορούμε να βάλουμε τέτοια Screenshot_20200105-214756_Chrome.jpg στο ταβα νι μας στην κουζίνα και στο σαλόνι από έναν ρόμβο να μην είναι τόσο μονότονο...... :sneaky:. Αααα και 2-3 απο αυτά Screenshot_20200105-215418_Chrome.jpg λέει να χωρίσουμε το σαλόνι από την κουζίνα που ήθελα.....:dance2::bigboss::smoke:
Υ.Γ. Μην κοιτάτε τιμές όλα θα τα φτιάξω μόνος μου με πολύ ελάχιστα κοστολογια....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.089
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21