- Reaction score
- 1.238
Σςςςςς!!! Μη λες τέτοια εδω μέσα θα μας ακούσουνθα το καταργησουμε το umik οπως παει
Σςςςςς!!! Μη λες τέτοια εδω μέσα θα μας ακούσουνθα το καταργησουμε το umik οπως παει
γκουχ γκουχμπορω να σας κανω να βλεπε γραφημα αποκρισης που δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα
1. Υπάρχει η επιλογή midrange compensation, την απενεργοποιείς και φεύγειΠαιδιά έχω 3 ερωτήσεις γισ το multeq app.
1) το curve μου σε ένα σημείο κάνει μια βουτια(υπάρχει φώτο κάτω). Να πάω μέσω του Curve editor και εκεί που κάνει τη βουτιά να το σηκώσω να φλαταρει;
2)στο speaker detection results εχει μια πολύ μικρή διαφορά στην απόσταση μεταξύ εμου κ των fronts. Και το ίδιο και στα surrounds. Όταν λέω μικρή ενώ το ένα πχ 4.51 και το άλλο 4.53.
Στα dB όμως έχουν 1db διαφορά τα fronts mεταξυ τους κ το ίδιο και τα surrounds.
Να διορθώσω κάτι; αποστάσεις; ένταση;
3)το αρχείο που αποθήκευσε, μπορώ με καπιο τρόπο να του αλλάξω όνομα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
View attachment 167121
1[/ATTACH]
Χωρίς rew μην πειράξεις τίποτα. Ιδικά τa sub τα φτιάχνει πολύ καλά.Παιδιά να ρωτήσω κάτι.
Στο curve στο subwoofer μου βλέπω αυτό
View attachment 167818
Έχω το left port ανοιχτό οπω ςπροτεονει η xtz (12.17 edge) για ταινίες.
Να ανεβάσω μόνος με το curve editor αυτά τα 3 σημεία που βυθίζεται η καμπύλη κάτω απτά 100hz?
Κλασσικά umik ~100€Μιας πουτανα (!) φέραμε να ρωτήσω κάτι, πιο vLue for money αξιόπιστο mic προτείνεται για χρήση με rew?
Kai κάτι ακόμα. Αν αλλάξω το distance toy sub manually αφού έχω τελειώσει με το audyssey Calibration. Χαλάω κάτι στην "ψηφιακή διόρθωση" του audyssey?Ευχαριστώ
Καιτ ακόμα.
Το audyssey γιστι μου βγάζει το sub 8μετρα ενώ είναι στα 4 και το volume του - 9?
Μηλως πρέπει πριν τρέξω το audyssey να βάλω το gain του sub πιο ψηλά; στο 12 o clock είναι.
Πάω να αλλάξω κάτι στα crossover μέσω του app και μου βγάζει αυτό, προφανώς λόγω της μεγάλης απόστασης που βλέπει το sub και δε με αφήνει να κάνω edit σε τίποτα εκεί.
View attachment 167821
αν είναι στα 4 πραγματικά τότε πρόσθεσε και 3-5ms λόγο dsp δλδ 1-1μιση μέτρο. πάμε στα 5.5μΕυχαριστώ
Καιτ ακόμα.
Το audyssey γιστι μου βγάζει το sub 8μετρα ενώ είναι στα 4 και το volume του - 9?
Μηλως πρέπει πριν τρέξω το audyssey να βάλω το gain του sub πιο ψηλά; στο 12 o clock είναι.
Πάω να αλλάξω κάτι στα crossover μέσω του app και μου βγάζει αυτό, προφανώς λόγω της μεγάλης απόστασης που βλέπει το sub και δε με αφήνει να κάνω edit σε τίποτα εκεί.
View attachment 167821