JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.170
Καλά καλά,! το καταλάβαμε ότι σου άρεσε , αλλά μας έβγαλες τα μάτια.
ναι, δεν το ξερει ακομα ο φιλος σου, οπως και εσυ.Καλά χαλάρωσε και σύ.
Εγω δοκίμασα από φίλο τον 8500Η και δεν ενθουσιάστηκα.
Περίμενα πολλά περισότερα από την ΝΑΥΑΡΧΊΔΑ.
και που να δεις τι σχεδια εχουν...!!!!Denon Dual Speaker Preset Mode
The 2020 X-Series models also now support the newly adopted Dual Audyssey Preset function which allows you to store and instantly switch between two Audyssey configurations. For example, you can store both the Audyssey calibration result straight from the receiver and a customized MultEQ curve or frequency range made through the Audyssey MultEQ editor app on the receiver simultaneously, allowing you to easily compare differences and select their preference.
https://www.audioholics.com/av-recei...denon-x-series
av7705 αγγελία και περιμένω τους καινούριους marantzΠάει, Dirac θα γίνει στο τέλος..
Φύγαμε για Denonια..
Denon, δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτή την "Glory hole", με το μπλε νέον χρωματάκι..av7705 αγγελία και περιμένω τους καινούριους marantz
Ξέρουν τι κάνουν, περιμένουν να δουν τα θεματακια με τους denon αν υπάρχουν και παρουσιάζουν τα δικά τους μοντέλα με όλα ''fixed''
αν έβγαζε pro θα το σκεφτόμουν. αλλά ακόμα και αν γίνονται ''pro'' σε rca δεν ξαναγυρίζω.Denon, δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτή την "Glory hole", με το μπλε νέον χρωματάκι..
X4700 με την οθοναρα, να γουσταρεις να το βλέπεις..
ενας 6700 με 13.2 επεξεργασια (αν κανει αυτα που εχει και ο μεγαλος σε δυνατοτητα καναλιων) θαναι ωραιος...Denon, δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτή την "Glory hole", με το μπλε νέον χρωματάκι..
Σβήνει βρε αν δε σ αρέσει. Εγώ πάντως πολύ το γουστάρω, κάθεται συμμετρικά στη μέση απ τα μπλε λεντάκια των svsDenon, δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτή την "Glory hole", με το μπλε νέον χρωματάκι..
Και στο δικό μου το ίδιο. Όλα τα λαμπάκια από τελικούς μπλέΣβήνει βρε αν δε σ αρέσει. Εγώ πάντως πολύ το γουστάρω, κάθεται συμμετρικά στη μέση απ τα μπλε λεντάκια των svs
Η Glory hole όμως μένειΣβήνει βρε αν δε σ αρέσει. Εγώ πάντως πολύ το γουστάρω, κάθεται συμμετρικά στη μέση απ τα μπλε λεντάκια των svs
Αφού το βλέπεις στην τηλεόραση βρε ή στη μεγάλη οθόνη του 7013 τι θες να το βλέπεις και στη μικρή;Η Glory hole όμως μένει
Κάποτε έδινα HD ήχο στον Denon και άναβε το μπλε HD λογότυπο...κ@υλα...
Τώρα παλεύουμε να δούμε σε τι ένταση βρισκόμαστε..
Μην με τρελαίνειςΑφού το βλέπεις στην τηλεόραση βρε ή στη μεγάλη οθόνη του 7013 τι θες να το βλέπεις και στη μικρή;
Ποιος Denon είναι αυτός;Μην με τρελαίνεις
Κοίτα πόσο ωραίο ήταν..
Denon 1910 τον έχω στο κουτί του και ξεκουράζετεΠοιος Denon είναι αυτός;