- Reaction score
- 15.543
ξερει τι θελει να κανει ;Πρόταση για σαμπ εννοούσα.
ξερεις τι ειναι να δινεις 2000e το κομματι σε ενεργο με 10ιντσο πανω και να μην παιζει στα 2μ ;
ξερει τι θελει να κανει ;Πρόταση για σαμπ εννοούσα.
Μπορεί να έχει ντεντικειτιντ χώρο 3x3m. 4 σαμπ στις τέσσερις άκρες, βάζεις μια καρέκλα στην μέση και είσαι αρχονταςξερει τι θελει να κανει ;
ξερεις τι ειναι να δινεις 2000e το κομματι σε ενεργο με 10ιντσο πανω και να μην παιζει στα 2μ ;
Μπορείς να βάλεις και τις παλιές να γίνει σύγκριση;πήρα μετρήσεις
Βρήκα την ανάρτηση που είχα κάνει πέρισυ:Μπορείς να βάλεις και τις παλιές να γίνει σύγκριση;
Μπαααα, δεν ξαναχώνω χρήματα σε καλώδια. Για το τρέχον σετάπ το μενού έχει ρετουσάρισμα στα κρος των ηχείων καθώς έχουν κάμποσα χρονάκια στη πλάτη τους και άαααντε και κανένα mogami για να λέω ότι έχω επαγγελματικά φτιαγμένα καλώδια. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με φροντίδα χώρου και dsp.Καλημέρα Νικόλα. Καλώδια και θαύματα λοιπόν.
Προσπάθησε κάποια στιγμή να ακούσεις και kondo xlr, εκείς να δεις τρέλες με τα τουίτερ
Έχω, αλλά όχι σε αυτό το pc ( είμαι στη δουλειά ). Υπήρξαν μικρές διαφορές, τόσο στις μετρήσεις όσο και στα αυτιά.Δηλαδή η προηγούμενη μέτρηση με πτώση 12 dB πάνω από τα 10 KHz στο δεξί κανάλι είναι χωρίς αλλαγή ferrofluid, ενώ η τωρινή με πτώση 8 dB πάνω από τα 10 KHz στο δεξί κανάλι είναι με αλλαγή ferrofluid (που όπως είπες έκανε μια αλλαγή) αλλά ταυχρόχρονα και με αλλαγή καλωδίων.
Μέτρηση όμως με αλλαγή ferrofluid αλλά χωρίς αλλαγή καλωδίων δεν έχεις.
Βρε δεν ειπα να αγοράσεις, να ακούσεις μόνοΜπαααα, δεν ξαναχώνω χρήματα σε καλώδια. Για το τρέχον σετάπ το μενού έχει ρετουσάρισμα στα κρος των ηχείων καθώς έχουν κάμποσα χρονάκια στη πλάτη τους και άαααντε και κανένα mogami για να λέω ότι έχω επαγγελματικά φτιαγμένα καλώδια. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με φροντίδα χώρου και dsp.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ποιότητας καλωδίου, όσο της λάθος χρήσης τους. Παράλληλα όμως με την επίδραση του καλωδίου, σημαντικό ρόλο έπαιξε η απαλλαγή του θορύβου φίλε. Τώρα έχω ένα ακόμα "πρόβλημα" καθώς πλέον ακούω καμπάνα στο χώρο το ανεμιστηράκι του nuc ( σε χαμηλές εντάσεις ακρόασης, εννοείται ), άρα θα κοιτάξω και για ένα fanless case.Βρε δεν ειπα να αγοράσεις, να ακούσεις μόνο
Κα@λα αυτά τα σβησίματα με τα πιατίνια ε; Μεγάλη υπόθεση το σωστό καλώδιο στο σύστημα
Εύγε νέε μου. Άντε και σε ανώτερα καλύτερα αποτελέσματα!!
Σωστός. Και ο θόρυβος των ψηφιακών είναι πρόβλημα. Για στήσιμο αξιοπρεπή σε fanless pc από την αρχή με κάρτα ήχου υπολόγισε περίπου 1,5 χιλιάρικο. Κάπου στο μαγαζί έχω και κωδικούς γραμμένους από τα παρτς ( e-shop) αλλά τελικά εγώ θα πάω σε άλλη λύση.Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ποιότητας καλωδίου, όσο της λάθος χρήσης τους. Παράλληλα όμως με την επίδραση του καλωδίου, σημαντικό ρόλο έπαιξε η απαλλαγή του θορύβου φίλε. Τώρα έχω ένα ακόμα "πρόβλημα" καθώς πλέον ακούω καμπάνα στο χώρο το ανεμιστηράκι του nuc ( σε χαμηλές εντάσεις ακρόασης, εννοείται ), άρα θα κοιτάξω και για ένα fanless case.
Απο τη στιγμή που απαλλάχτηκα απο ηλεκτρικούς θορύβους, λέω να ασχοληθώ με τους μηχανικούς ( πήρα π.χ. έναν SSD σκληρό και οπως είπα, θα δω λίγο και το fanless κουτί ) και τέλος. Ήδη παίζει πολύ πάνω απο τις αρχικές μου προσδοκίες για ένα σύστημα pc & dac.Σωστός. Και ο θόρυβος των ψηφιακών είναι πρόβλημα. Για στήσιμο αξιοπρεπή σε fanless pc από την αρχή με κάρτα ήχου υπολόγισε περίπου 1,5 χιλιάρικο. Κάπου στο μαγαζί έχω και κωδικούς γραμμένους από τα παρτς ( e-shop) αλλά τελικά εγώ θα πάω σε άλλη λύση.
Το κουτί θέλει και το fanless τροφοδοτικό του και πάει λέγοντας. Σιγά σιγά θα γίνουν όλα.Απο τη στιγμή που απαλλάχτηκα απο ηλεκτρικούς θορύβους, λέω να ασχοληθώ με τους μηχανικούς ( πήρα π.χ. έναν SSD σκληρό και οπως είπα, θα δω λίγο και το fanless κουτί ) και τέλος. Ήδη παίζει πολύ πάνω απο τις αρχικές μου προσδοκίες για ένα σύστημα pc & dac.
Εσύ έχεις φροντίσει και τον χώρο σου, οπότε είσαι σε άλλο επίπεδο ( πέραν του ίδιου του συστήματος δηλαδή ). Εγώ έχω πολλά να κάνω ακόμα.
Το εν λόγω καλώδιο δείχνει να έχει νορμάλ χαρακτηριστικά, χαμηλή χωρητικότητα και 5,5ωμ ωμική αντίσταση στα 100μ.. Βρήκα λοιπόν ένα παρατημένο ατερμάτιστο ζευγάρι Van Den Hul D102MK3, αυτό που σιχαινόμουν για τα τσιριχτά πρίμα του ( μάλιστα στη περίπτωσή μου αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο θα ήταν ένα plus, αφού είχα πτώση στα πρίμα ), αγόρασα και ένα σετ βύσματα xlr της neutrik