Το διάβασα ρε παλικάρι.Το μέγιστο είναι 31 για 4Κ
Διαβαστο βρε, τα λέει καθαρά
Εσύ επέλεξες το 22 γιατί είναι ρεφερενς ή γιατί στο επέβαλε ο χώρος;
Το διάβασα ρε παλικάρι.Το μέγιστο είναι 31 για 4Κ
Συν-πλην. Μη το ξεχνάς. Δηλαδή περιεχόμενη γωνία 62.Το μέγιστο είναι 31 για 4Κ
Δεν εχω 22.Το διάβασα ρε παλικάρι.
Εσύ επέλεξες το 22 γιατί είναι ρεφερενς ή γιατί στο επέβαλε ο χώρος;
Απο 44 μεχρι 61.Συν-πλην. Μη το ξεχνάς. Δηλαδή περιεχόμενη γωνία 62.
Κάθε άλλο παρά ξεχνώ,απλώς επιλέγω να κάνω ignore εκεί που έχει ουσιαστική σημασία για τις δικές μου συνήθειες και όχι σε... μέλη που θα ενοχλούσαν με κάποιον τρόπο.Δεν εχω 22.
25 έχω. Μεταξύ του Reference και του Maximum
Και @Bhutia κάτι ξεχνάς: δεν εχω στερεοφωνικό τρίγωνο. Εχω immersive setup.
Μην σκέφτεστε old school. Το δικάναλο πέθανε, δεν υπάρχει πια “στερεοφωνικό τρίγωνο” και sweet spot.
Τώρα έχουμε πολλά ηχεία, και εικόνα, που πρέπει να συσχετιστούν μεταξύ τους ως ολότητα, σε καθε χώρο, αναλόγως του αριθμού των σειρών καθισμάτων.
Το ερώτημα που θα αντιμετωπίσω στο μέλλον, οταν βγουν αξιοπρεπείς τηλεοράσεις κάτω απο 10.000€ στις 90in, και γλιτώσω απο το καρκίνωμα του προβολέα, θα είναι αν θα πρέπει να μικρύνω και άλλο την γωνία των ηχείων για να ταιριάξει με την εικόνα.
Απο 44 μεχρι 61.
Σύμφωνοι.Δεν εχω 22.
25 έχω. Μεταξύ του Reference και του Maximum
Δεν θέλω να είμαι πιο κοντά στην οθόνη. Το δοκίμασα, δεν μου άρεσε καθόλου. Τα ίδια και σε φίλους με μεγαλες οθόνες, συνηθίζω γρήγορα αλλά δεν ευχαριστιέμαι.Σύμφωνοι.
Αλλά δε μου απάντησες.
Μια πιθανή μετακίνηση της θέσης θέασης /ακρόασης προς τα εμπρός δε θα μπορούσε να σου δώσει οριζόντια γωνία θέασης 30 και να παίξουν και l r στις 30;
Και αφού τα ηχεία είναι κολλητά, εκατέρωθεν της οθόνης, αυτό δε θα μας έδινε και (σχεδόν) ισοπλευρο τρίγωνο στα ηχεία;
Γιατί προτίμησες τις 25 σε γωνία θέασης; ήθελες να είσαι πιο κοντά στο ρεφερενς; οι 30 θα ήταν εις βάρος της εικόνας; θα ερχόσουν πολύ κοντά στην οθόνη; δεν το επέτρεπε ο χώρος;
Τι από αυτά; αυτό σε ρωτάω!
Οκ, αυτό ήθελα να μάθω.Δεν θέλω να είμαι πιο κοντά στην οθόνη. Το δοκίμασα, δεν μου άρεσε καθόλου. Τα ίδια και σε φίλους με μεγαλες οθόνες, συνηθίζω γρήγορα αλλά δεν ευχαριστιέμαι.
Η σύζυγος κάθονταν σε ξεχωριστή καρέκλα πίσω απο τον καναπέ, κουραζόταν.
Τώρα είμαι σε αποσταση περιπου 2.7m απο την οθόνη, για να έβγαινε ισοπλευρο θελει 40cm πιο μπροστά, αρκετά κάτω απο 2.5 μέτρα. Άσε.
Ειδικά σε 16:9 ήταν ανυπόφορο.
Εσύ τα έχεις πιο μπροστά από την οθόνη σε σχέση με τον ντιμιφουτ;Και γω σύρριζα έχω τα ηχεία με την εικόνα, απλώς η εικόνα έχει τόσο πλάτος, που καλύπτει το ενδιάμεσο της γωνίας των ηχείων, που είναι στις +-30°, με το ελάχιστο δυνατό κενό.
Ναι. .Εσύ τα έχεις πιο μπροστά από την οθόνη σε σχέση με τον ντιμιφουτ;
Το έχω κάνα δίμηνο που ήθελα να αλφαδιάσω κάτι κρεμαστά ράφια.Εν τω μεταξυ εκεινο το ρημαδι το αλφαδολεηζερ που δεν το βρισκω πουθενα στο εμποριο και συνεχως μας το μοστραρεις στις φωτο κατι μου λεει οτι το προμηθευτηκες απο τον Μιχαλη.
Αυτά όλα ισχύουν.Δεν θέλω να είμαι πιο κοντά στην οθόνη. Το δοκίμασα, δεν μου άρεσε καθόλου. Τα ίδια και σε φίλους με μεγαλες οθόνες, συνηθίζω γρήγορα αλλά δεν ευχαριστιέμαι.
Η σύζυγος κάθονταν σε ξεχωριστή καρέκλα πίσω απο τον καναπέ, κουραζόταν.
Μόνο τιβί.Αν κάποτε πας σε άλλο χώρο, μεγαλύτερων διαστάσεων, είναι προφανές πως θα χρησιμοποιήσεις μεγαλύτερη οθόνη προβολής
Μετά τις παρεμβάσεις που έκανα, στην νορμάλ σκάλα λάμπας, ο προβολέας δεν ακούγεται καθόλου. Εντελώς καθόλου, μηδέν, Ντεντ.Σταματήσουν οι προβολείς να κάνουν σαν F35 πάνω σε αεροπλανοφόρο
Τα περισσότερα που λες το κάνουν ήδη καιρό.Μόνο τιβί.
Εκτός και αν:
Σταματήσουν οι προβολείς να κάνουν σαν F35 πάνω σε αεροπλανοφόρο
Μπορούν να αναγνωρίσουν αυτόματα το 4Κ υλικό και να αλλάζουν settings αυτομάτως.
Αλλάζουν μόνοι τους το masking.
Τους βαρέθηκα.
Τηλεορασούλα 90in σε 1-2 χρόνια.
Εντάξει, μπορει να μην ξέρω απο αεροπλάνα, αλλά ο προβολές μου κάνει θόρυβο. Πολύ.Τα F35 δεν επιχειρούν από αεροπλανοφόρα.
Δεν κάνουν τόσο πολύ θόρυβο , και αυτά και οι προβολείς.
Δεν αλλάζουν τα προφίλ. Ο Καστρουνής μου εχει φτιάξει δυο προφίλ, με άλλη ένταση λάμπας για 1080/4Κ.4Κ υλικό νομίζω αναγνωρίζουν αυτόματα. Αφού υπάρχουν διάφορα flags. Δεν γνωρίζω σε ποιά settings αναφέρεσαι.
Θα δούμε τι θα γίνει μετα την ρύθμιση για 4K. Μακάρι.Μετά τις παρεμβάσεις που έκανα, στην νορμάλ σκάλα λάμπας, ο προβολέας δεν ακούγεται καθόλου. Εντελώς μηδέν, Ντεντ.
Αυτά τα έλεγα πέρσι.και φυσικά μπορείς να ησυχάσεις τους θορυβώδεις... από hushbox, μέχρι αλλαγή ανεμιστήρων
Δεν αλλάζει ο δικός μου τα προφίλ. Προφανως αλλάζει resolution, δεν εννοώ αυτό.Αναγνωρίζουν το υλικό και αλλάζουν resolution & refresh rate (MPC-HC)
Ρε μπας και έχεις κανά βρώμικο φίλτρο και γκαζώνει?Εντάξει, μπορει να μην ξέρω απο αεροπλάνα, αλλά ο προβολές μου κάνει θόρυβο. Πολύ.
Εχω μετρησεις, αν θες τις ανεβάζω το βραδάκι.
Δεν αλλάζουν τα προφίλ. Ο Καστρουνής μου εχει φτιάξει δυο προφίλ, με άλλη ένταση λάμπας για 1080/4Κ.
Θα δούμε τι θα γίνει μετα την ρύθμιση για 4K. Μακάρι.
Epson 9300 έχω. JVC έχει ο φαλακρός.ή πρήζεις την JVC στα email