- Reaction score
- 58.425
Όχι πολύ...Πολύυυ...Όσο και η φιλική διάθεση.Θέλεις πολύ διάβασμα. Φιλικά πάντα.
Πιο πολύ και από το...Blackbox.Και το black hawk ποσο down κατεβαινει δηλαδη ? , να το πουμε και αυτο !
Χαίρομαι που δεν παρεξηγηθήκατε με τη γλαφυρότητα του ύφους μου.Στα σοβαρά όμως διαφωνώ κι έχω επιδείξει στο παρόν forum ότι ισχύει διαφορετικά τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη.Συμπληρωματικά,οι ΄΄αυγοθήκες΄΄ κάθε είδους δεν έχουν την παραμικρή δράση στις χαμηλές συχνότητες.Για τυπικούς οικιακούς χώρους και συνήθεις διαστάσεις δεν θα ήταν εφικτή η εφαρμογή αμιγών απορροφητικών ή διαχυτικών διατάξεων με ωφέλιμη δράση στις πρώτες οκτάβες.Ακόμα και σε τεράστια ηχεία με 50ιντσα που λέει ο λόγος μεγάφωνα ,οι ακυρώσεις στην απόκριση από επίδραση boundaries θα ήταν αναπόφευκτες.Μην ανοίξουμε τέτοια συζήτηση τώρα. Είπα μεγάλο ηχείο, όχι προπολεμικά, όχι μόνιτορ, όχι οικογενειακές εταιρείες ή εταιρείες με 3 μοντέλα, όχι κουβαδάκια ή αποτυχημένες προσπάθειες . Και όχι μεγάλο για Ελλάδα όπου εννοούμε ηχεία των 5.000. Βρείτε μου κάποιο από τους μεγάλους , Wilson, Focal, B&W, Paradigm, Magical, Sonus Faber, και γενικώς που έχει ηχεία ακριβά (άνω των 30.000) που να χρειάζεται εξωτερικό sub. Σκεφτείτε sub όταν το ηχείο έχει εσωτερικά 2 15ιντσα! Θα καεί το Stereophile εκ θεμελίων!!!!! Πείτε τους άσχετους τώρα
Και τονίζω, τα προβλήματα του χώρου είναι άσχετα με τα ηχεία! Δε φταίει ένα ηχείο που μετριέται σε θάλαμο 3 εκατομμυρίων και λέει ότι παίζει 30HZ για το ότι μπορεί να το πάς σε ένα χώρο γεμάτο κάθε είδους αυγουλιέρα που τον κάνει νεκρό! Φαντάζομαι ότι σε αυτό δε διαφωνεί κάποιος.
Last edited: