Απόδραση σε παράλληλο Σύμπαν (Τύφλα να 'χει το πικάπ)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.184
Για τη λυση της παρεξηγησης, νομιζα οτι ηθελες ν'αντικαταστησεις το ομωνυμο ιντερκονεκτ.

Αυτο δεν αναιρει την ουσια της απαντησης μου στο δευτερο ημισυ.
Υπαρχουν καλυτερα. Δεν ξερουμε πιο απ'ολα.
Με τα καλωδια δεν υπαρχει "παρε αυτο και καθαρισες".
Εδω δεν μπορεις να το πεις με τις μηχανες.
Ειναι fine tuning.

Διαφορες μπορεις να διακρινεις ευκολα. Συστηματα εχεις πολλα.
Μαγαζια ειναι προθυμα να δανεισουν τα demo τους.
Και μονο απο επιστημονικη περιεργεια οφειλεις να δοκιμασεις.
Αν εχεις χρονο κανεις και μια παρουσιαση καλωδιων..
Δεν έχω την παραμικρή επιστημονική περιέργεια να δοκιμάζω εναλλαγές σε ποικιλία από καλώδια που δεν θα διέθετα ήδη όπως δεν θα είχα για δοκιμές σε διάφορα αλκοολούχα ποτά. Είναι θέμα νοοτροπίας και τρόπου ζωής, άμα γύρευα πάση θυσία ανώτερη διαφάνεια προτεραιότητα θα ήταν να πάρω μόνιτορ ηχεία ανώτερης κλάσης από τα Yamaha.

thva: supra καλωδια ηχειων εχω και εγω;) τα εβγαλα και καθονται:) και εβαλα ΜΟΝΟΚΛΩΝΑ:gamer:
Συγκέντρωση chris... Κι εγώ έχω μονόκλωνα interconnect αλλά προτιμώ πολύκλωνα.So what?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.184
... απλα εκανε κρυο , και ο Γκουρου εβαλε βινυλιο , και εκει ξεκινησαν ολα ?!
Αντ'αυτου, εγω θα ρωτησω ποιος ειναι αυτος ο ερυθρος δισκος.. 8-)
View attachment 281174
Δίσκος συλλογή με blues καλλιτέχνες.
Περνάμε και σε συλλογή από λήψεις με τα επιμέρους κανάλια μαζί σε ακραίες θέσεις πέραν της κεντρικής θέσης ακρόασης:
L+R extreme off-axis positions.png

Παρατηρούμε αναμενόμενα σημεία καμπής στη ζώνη κρος μεταξύ mid-woofer & tweeter γύρω από τα 2000 Hz και βέβαια η ζώνη 100-200 Hz. Προσέχουμε επίσης τη διατήρηση ικανοποιητικής ομαλότητας στις δύο πρώτες οκτάβες.

Reaction score
18.759
Κι εγώ έχω μονόκλωνα interconnect αλλά προτιμώ πολύκλωνα.
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μονόκλωνα ιντερκοννέκτ. Νόμιζα ηχείων και ρεύματος μόνο (ηχείων ήταν και του Κου Χρήστου απο ότι λέει).

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.302
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και μονόκλωνα ιντερκοννέκτ. Νόμιζα ηχείων και ρεύματος μόνο (ηχείων ήταν και του Κου Χρήστου απο ότι λέει).
Ναι στα καλωδια ρευματος και ηχειων αναφερω ΟΧΙ τα ιντερκονεκτ;)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.184
Το καλώδιο τροφοδοσίας στο DAC είναι μονόκλωνο...
Πολύ από μακρυά το βλέπουμε ρε @Bhutia

1/6 και ανά 10dB την κλίμακα;
Οι πίνακες αποθηκεύονται από νεότερη έκδοση του REW και σε υπολογιστή με διαφορετική ανάλυση οθόνης - μικρότερη default ανάλυση κατά την αποθήκευση του στιγμιοτύπου - σε σχέση με παλαιότερες αναρτήσεις.
Dimifoot.png

Last edited:

Reaction score
18.759
Άντε και στα γράμματα!
Καλά τα δικά σου γράμματα είναι απο εδώ και καιρό μη εμφανίσισμα.

Ξέρεις απο πότε ; , Εγώ κάνω και κάτι μικρά ψυχολογικά πειράματα, έτσι πρός διασκέδαση μου απο καιρού εις καιρόν, όπως θα έλεγε και ο Κίμωνας.

Ένα απο αυτά ήταν να αναφέρομαι στο πρόβλημα που έχω με το σάιτ για να δώ ποιός είναι αρκετά άνδρας για να σεβαστεί αυτό το πρόβλημα και να μην το εκμεταλλευτεί ποστάροντας καπάκι μετά απο αυτό τις κακοήθειες του με εικόνες αλλά με λόγια για να μου δίνει την ευκαιρία να απαντήσω. Δύο άτομα απέτυχαν με προηγούμενα πόστ τους, ο ένας είσαι εσύ. Από Ολύμπιος ... λοφάκι. Εσύ εξάλλου δεν έκανες ποτέ και κάτι άλλο απο το να ποστάρεις λακωνικές απαντήσεις ειρωνείας σαν αντίδραση σε ότι γράφω. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος που το επιχειρεί, ούτε ο τελευταίος, απλά είσαι ο πιο βαρετός που έχω αντιμετωπίσει, οπότε δεν σου ξαναπαντάω. Μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος το σπόρ. Και τώρα που σου απάντησα , έτσι ρε παιδί μου μια αηδία την έχω νιώσει, ψέμματα δεν μπορώ να πω.

Υ.Γ. :
Και αυτό δεν μετράω και ένα πόστ σου με εικόνα καπάκι σε αυτό που είπα για την έρμη την αδερφή μου που έβγαζε τα μάτια της υπολογίζοντας στατικά το ΄85 με το χέρι για ημέρες ή και εβδομάδες για ένα έργο, όταν δεν υπάρχαν software στατικών και ελπίζω να μην την αφορούσε κάνοντας σε να ξεπέσεις σε ένα all time low ενώ εγώ δεν έχω απευθυνθεί σε εσένα ποτέ ειρωνικά χωρίς τουλάχιστον γελάκι ή μόνο για να απαντήσω σε καμιά δική σου ειρωνεία. Κάλά θα ήταν να ακολουθήσεις την συμβουλή του Bhutia που δείχνεις με τα like σου, ότι αποτελεί μέντοράς σου και στα ψυχολογικά και να μην γεμίζεις την καρδιά σου με μίσος εναντίον του συνανθρώπου σου (εμένα στην προεκιμένη) που σε κάνει να έχεις τέτοια συμπεριφορά.

Βέβαια όλα αυτά τα ιντερνετικά ψυχοκουλτουριάρικα που σου γράφω μην σε μπερδεύουν για το χαρακτήρα μου και θέλω να καταλαβαίνεις ότι εάν απευθυνόσουν σε μένα μπροστά μου με αυτόν τρόπο, πάνω απο δυό φορές , την τρίτη που θα το απολτομούσες θα λύνονταν με άλλο τρόπο μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα. Δεν θα προλάβαινες κάν να καταλάβεις πως, ιδίως εάν αναφερόσουν σε συγγενικό μου πρόσωπο.
Ναι το κατάλαβα Κε Χρήστο. 😍

Last edited:

Reaction score
6.790
Καλά τα δικά σου γράμματα είναι απο εδώ και καιρό μη εμφανίσισμα.

Ξέρεις απο πότε ; , Εγώ κάνω και κάτι μικρά ψυχολογικά πειράματα, έτσι πρός διασκέδαση μου απο καιρού εις καιρόν, όπως θα έλεγε και ο Κίμωνας.

Ένα απο αυτά ήταν να αναφέρομαι στο πρόβλημα που έχω με το σάιτ για να δώ ποιός είναι αρκετά άνδρας για να σεβαστεί αυτό το πρόβλημα και να μην το εκμεταλλευτεί ποστάροντας καπάκι μετά απο αυτό τις κακοήθειες του με εικόνες αλλά με λόγια για να μου δίνει την ευκαιρία να απαντήσω. Δύο άτομα απέτυχαν με προηγούμενα πόστ τους, ο ένας είσαι εσύ. Από Ολύμπιος ... λοφάκι. Εσύ εξάλλου δεν έκανες ποτέ και κάτι άλλο απο το να ποστάρεις λακωνικές απαντήσεις ειρωνείας σαν αντίδραση σε ότι γράφω. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος που το επιχειρεί, ούτε ο τελευταίος, απλά είσαι ο πιο βαρετός που έχω αντιμετωπίσει, οπότε δεν σου ξαναπαντάω. Μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος το σπόρ. Και τώρα που σου απάντησα , έτσι ρε παιδί μου μια αηδία την έχω νιώσει, ψέμματα δεν μπορώ να πω.

Υ.Γ. :
Και αυτό δεν μετράω και ένα πόστ σου με εικόνα καπάκι σε αυτό που είπα για την έρμη την αδερφή μου που έβγαζε τα μάτια της υπολογίζοντας στατικά το ΄85 με το χέρι για ημέρες ή και εβδομάδες για ένα έργο, όταν δεν υπάρχαν software στατικών και ελπίζω να μην την αφορούσε κάνοντας σε να ξεπέσεις σε ένα all time low ενώ εγώ δεν έχω απευθυνθεί σε εσένα ποτέ ειρωνικά χωρίς τουλάχιστον γελάκι ή μόνο για να απαντήσω σε καμιά δική σου ειρωνεία. Κάλά θα ήταν να ακολουθήσεις την συμβουλή του Bhutia που δείχνεις με τα like σου, ότι αποτελεί μέντοράς σου και στα ψυχολογικά και να μην γεμίζεις την καρδιά σου με μίσος εναντίον του συνανθρώπου σου (εμένα στην προεκιμένη) που σε κάνει να έχεις τέτοια συμπεριφορά.

Βέβαια όλα αυτά τα ιντερνετικά ψυχοκουλτουριάρικα που σου γράφω μην σε μπερδεύουν για το χαρακτήρα μου και θέλω να καταλαβαίνεις ότι εάν απευθυνόσουν σε μένα μπροστά μου με αυτόν τρόπο, πάνω απο δυό φορές , την τρίτη που θα το απολτομούσες θα λύνονταν με άλλο τρόπο μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα. Δεν θα προλάβαινες κάν να καταλάβεις πως.

Ναι το κατάλαβα Κε Χρήστο. 😍
Τέτοια με πιάνανε και εμένα κάποτε. Πριν τα 47 μου που ήμουνα παιδάκι. Τώρα δεν θέλω να σου πω που γράφω τετοιες συμπεριφορές😁😁

Reaction score
18.759
Τέτοια με πιάνανε και εμένα κάποτε. Πριν τα 47 μου που ήμουνα παιδάκι. Τώρα δεν θέλω να σου πω που γράφω τετοιες συμπεριφορές😁😁
Ε, και εγω έτσι τα λέω για το ιστορικό του θέματος. Σιγά μην ασχοληθώ. Αλλά κάποια μαγκιά σε ανάγκη μας έχει μείνει, να αντιδράσουμε σε πραγματικά απειλητικές καταστάσεις. Γεροντομαγκιές. 😀 😀

Reaction score
6.790
Ε, και εγω έτσι τα λέω για το ιστορικό του θέματος. Σιγά μην ασχοληθώ. Αλλά κάποια μαγκιά σε ανάγκη μας έχει μείνει, να αντιδράσουμε σε πραγματικά απειλητικές καταστάσεις. Γεροντομαγκιές. 😀 😀
Σαν τους γεροντοέρωτες ή όχι;😁😁

Reaction score
18.759
Σαν τους γεροντοέρωτες ή όχι;😁😁
¨Αστα αυτά τώρα .... δεν καταλαβαίνουν οι νέοι (ή οι γέροι που θέλουν να μείνουν για πάντα νέοι). Να πούμε κάτι οσβαρό :

Έχω κάτι Supra interconnect και περίπου 16 μέτρα καλώδιο (απο παλιά διπλοκαλωδίωση) που κάθονται ... τα θέλεις ; 😀

Είχα σκοπό να σου ποστάρω μια φωτό απο μικροσκόπιο Χ600 της βελόνας μου και στελέχους (μόνο) να ζηλέψεις λίγο, αλλά το ξανασκέφτηκα καθώς καραδοκεί και ο Bhutia που τα ξέρει όλα και θα καταλάβει την μάρκα και μόνο απο την συμμετρία της κοπής του διαμαντιού καθώς είναι χαρακτηριστικά μοναδική. 😀

Reaction score
6.790
¨Αστα αυτά τώρα .... δεν καταλαβαίνουν οι νέοι (ή οι γέροι που θέλουν να μείνουν για πάντα νέοι). Να πούμε κάτι οσβαρό :

Έχω κάτι Supra interconnect και περίπου 16 μέτρα καλώδιο (απο παλιά διπλοκαλωδίωση) που κάθονται ... τα θέλεις ; 😀

Είχα σκοπό να σου ποστάρω μια φωτό απο μικροσκόπιο Χ600 της βελόνας μου και στελέχους (μόνο) να ζηλέψεις λίγο, αλλά το ξανασκέφτηκα καθώς καραδοκεί και ο Bhutia που τα ξέρει όλα και θα καταλάβει την μάρκα και μόνο απο την συμμετρία της κοπής του διαμαντιού καθώς είναι χαρακτηριστικά μοναδική. 😀
Ότι και να μου λες… εγώ παίζω με τα μαύρα τα αγνά τώρα αφού με ´επεισαν όλοι αυτοί. Ξέρεις ποιοι . Οπότε…🥰🥰

Reaction score
18.759
Ότι και να μου λες… εγώ παίζω με τα μαύρα τα αγνά τώρα αφού με ´επεισαν όλοι αυτοί. Ξέρεις ποιοι . Οπότε…🥰🥰
Μπορώ να σου τα βάψω μαύρα .... no problem. 😀 να πάρεις και την πιστοποίηση.

Όταν θα έρχονται Χαιφάδες για ακρόαση θα τα ξεβάφεις και όταν θα έρχονται τεχνοκράτες θα τα ξαναβάφεις.

Μην σου πω αφού ήταν για διπλοκαλωδιώση, θα βάψουμε τα μισά , για να μην χρειάζεται κάθε φορά να τα βάφεις.

😀 😀

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof