Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.823
Όταν διαβάζω για 120db στάθμες ενώ εγώ σπίτι ''πιάνω'' κορυφές το πολύ μέχρι τα 90-95db
... λοφοι ειναι αυτα , σιγα το κιλιματσαρο να πουμε ... καπετανιους του γλυκου νερου... ετσι τα λεμε αυτα στο χουργιο στο νησι.''πιάνω'' κορυφές
-Σε μικρά δωμάτια όπως το δικό μου που είναι 12τμ (4x3) χρειάζονται 4 subs υποχρεωτικά ή μπορεί
να υπάρξει κάποιος συμβιβασμός;
Το έχω ψάξει. Απλώς πες "μάλιστα γιατρέ" να τελειώνει το θέμα.Προφανώς η ανθρώπινη ακοή είναι ευαίσθητη στην περιοχή 250-5khz και εκεί εστιάζει η φιλοσοφία db(A).
Τουτεστιν όταν λάβεις υπ´οψη τον πίνακα db(A) , μπορείς να καταλάβεις και τις αποκλίσεις των άλλων πινάκων με db, που ανέφερες.
σαφως είναι χαμηλές οι τιμές db(A) σχετικά με τον πίνακα, αλλά παραμένουν υψηλές για πολύωρες ακροάσεις, στην περιοχή του αυτιού.
αν εσυ ζητάς 120 db, χαμηλά …ποσο νομίζεις ότι παίρνεις στις «ευαίσθητες» συχνότητες του αυτιού ? (κοίταξε που τέμνονται)
Έχουμε λεφτά κύριος, δεν ψάχνουμε να πάρουμε Τέσλα κοψοχρονιάς με επιδότηση. Αμάν πιαΤο κόστος των σύγχρονων αυτών ηχείων, των 800 δηλαδή, είναι εξωφρενικό
Με τέτοιο άβαταρ που έχεις, θα σου κάνουμε έκπτωσηΣε μικρά δωμάτια όπως το δικό μου που είναι 12τμ (4x3) χρειάζονται 4 subs υποχρεωτικά ή μπορεί
Συμβιβασμός πάντα υπάρχει, ακόμα και με 4 σαμπ.Σε μικρά δωμάτια όπως το δικό μου που είναι 12τμ (4x3) χρειάζονται 4 subs υποχρεωτικά ή μπορεί
To θέμα μ'ένα τόσο μικρό σε έκταση δωμάτιο είναι ότι θα χρειαζόταν πολύ μικρά sub τύπου KEF KC62 και για μόνο 2 τεμάχια το ένα να έμπαινε στη μια μπροστινή τρίεδρη γωνία δαπέδου και το άλλο στην απέναντι...ταβανούχα πισινή - ή αντιστρόφως.Σε μικρά δωμάτια όπως το δικό μου που είναι 12τμ (4x3) χρειάζονται 4 subs υποχρεωτικά ή μπορεί
δε σε κατάλαβα..γίνε λίγο πιο σαφής….εννοώ αυτα τα γραφήματα είναι δικά σου, μέσα από ισοσταθμιση που έχεις κάνει εσυ?Το έχω ψάξει. Απλώς πες "μάλιστα γιατρέ" να τελειώνει το θέμα.
Δες μερικά γραφήματα από μουσική:
View attachment 289921 View attachment 289922 View attachment 289923 View attachment 289924 View attachment 289925
Όλη η ενέργεια είναι εκεί που η A-weighting δεν μετράει τίποτα.
Το αντίστροφο ισχύει για τους θορύβους περιβάλλοντος που κάνουν βλάβες στην ακοή. Συνήθως είναι μεσαία και πάνω.
Έχουμε λεφτά κύριος, δεν ψάχνουμε να πάρουμε Τέσλα κοψοχρονιάς με επιδότηση. Αμάν πια
Με τέτοιο άβαταρ που έχεις, θα σου κάνουμε έκπτωση
Όχι. Είναι ανάλυση του ψηφιακού αρχείου, χωρίς να περάσει από κάποιο σύστημα αναπαραγωγής.δε σε κατάλαβα..γίνε λίγο πιο σαφής….εννοώ αυτα τα γραφήματα είναι δικά σου, μέσα από ισοσταθμιση που έχεις κάνει εσυ?
Όχι όλα έτσι είναι.…τοτε το έχει κάνει ο ηχολήπτης…(γάτα είναι)
Ρε έτσι είναι όλες οι μουσικές, κάτσε και κάνε ανάλυση να τα δεις μόνος σου.…τοτε το έχει κάνει ο ηχολήπτης…(γάτα είναι)
Όχι, έτσι είναι η μουσική. Δεν την γράφουν διαφορετικά από ότι είναι.τότε έτσι τις γράφουν και καλά κάνουν..