Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.362
Τς τς..Δώσε μπάσο ρε!
Attachments
-
115,3 KB Προβολές: 0
Τς τς..Δώσε μπάσο ρε!
Δεν έκανα κάτι τέτοιο. Εδω παραπάνω πόστ συσχέτισε ανοικτά την κατανόηση όλων αυτών με την ικανότητα, δεινότητα καλλιτεχνικής δημιουργίας. Σε αυτό θα έκανα εγώ την παρατήρησή και θα εξέφραζα την ένστασή μου αλλά ... that's me. Το κάνουν πολλοί και καταλήξαμε να έχουμε ή θεωρούμε τους ηχοληπτες και DJ's να περνιούνται για καλλιτέχνες και μουσικοί. Εξάλλου αυτά έχουν κριθεί απο το πως εξαφανίζονται οι διάφορες τάσεις, μόδες και πειραματισμοί και είδη της contemporary μουσικής αλλά και απο το πως βλέπουμε να καταντάνε και τι κάνουν οι καλλιτέχνες για να τις διατηρήσουν "ζωντανές". Βέβαια στο long run όλα έχουν στο απόσταγμά τους κάτι καλό και αυτά όλα θα δανείσουν και πάντα δανείζουν κάποια στοιχεία σε κάτι επερχόμενο που πιθανόν θα είναι πιο αξιόλογο.Δεν γίνεται να δαιμονοποιούνται καλλιτεχνικές τάσεις.
....octobass. It can play a full octave below a double bass with a c extension, depending on how it's tunedΔώσε μπάσο ρε!
Δυστυχως δεν υπηρετησα στο τριτο σωμα και την γλιτωσες Χερ ΝτοκτορΒαρέστε μια γκρανκάσα (όχι πολύ δυνατά, δε χρειάζεται) μες στο σπίτι, και μετά βάλτε τα κλάματα αναλογιζόμενοι πόσα σαμπ θέλετε για να αναπαραχθούν αυτές οι στιγμιαίες δυναμικές αντιθέσεις, με τόσο πλούτο ως τους υπόηχους.
Καθίστε δίπλα σε ένα ακουστικό μπάσο, κοντραμπάσο, σε ένα ρημαδι βιολοντσέλο και σε μια τούμπα να δείτε τι σκατά βγάζουνε, αλλά πάρτε χαρτομάντιλα γιατί το κλάμα θα είναι αλά Μάρθα Βούρτση.
Δεν ειναι ευκολη η απαντηση σε αυτο που ρωτατε, βλεπετε παιζει σημασια ο χωρος κλπ εκεινο ομως που μπορω να σας πω ειναι πως αυτα τα PA συστηματα αν ειναι περα απο ισχυρα και ποιοτικα τοτε οι τιμες ανεβαινουν αποτομα.Εγώ γουστάρω τον ήχο στις συναυλίες
Πολύ μπάσο στακάτο
Ποσά subs χρειάζομαι για να το ζήσω σπίτι;
Πόσα λεφτά ;
Στην τελευταία συναυλία που πήγα άκουγα κάπως έτσι , σε εκείνη την απόσταση.
View attachment 290113 View attachment 290114
Οχι, περαστικος ειμαι. Μπορεις να βαλεις 10 subs και να μην εχεις ιδιεταιρο προβλημα, εγω ειπα οτι δεν θα τα εβαζα πχ στις 4 γωνιες του δωματιου γιατι εκει θα ειχαμε και αναιρεσεις και πως στις συναυλιες που ανεφερε ο κυριος παντα τα stacks στηνονται αριστερα και δεξια της σκηνης και οχι οπου του κατεβει του καθενος.για κοιτα ρε να εχεις παρει 4 sub και αυτα να αναιρεθουν μεταξυ τους.
ειπαμε ειστε επαγγελματιας του κλαδου?
Καλο θα ειναι να προσεχετε πως μιλατε ! Εγω μιλησα για συναυλιες, δεν μιλησα για home cinema. Ο κυριος ανεφερε για ηχο συναυλιας για αυτο και απαντησα. Ειναι διαφορετικα στησιματα για Home cinema και ειδικα για μεγαλους χωρους (κινηματογραφους κλπ που μπαινουν καμποσα subs) και εντελως αλλο το στησιμο μιας συναυλιας.cangaroo
επειδη βλεπω πως δεν διαβαζεις τα εξαιρετικα κειμενα που εχουν γραφτει εδω μεσα διαβασε τουλαχιστον 2 λεπτα αυτο για να μην γραφεις χαζομαρες.
If you think about most room setups, the most practical location when you want four subwoofers is to put one in each corner of the room. This can work incredibly well and will give you very even and impactful bass response for all of your seats. Ideally you will want a surround sound processor or receiver that can individually calibrate four subwoofers for this type of set up, but at a minimum you will want one that allows you to calibrate two independent subwoofers which you would set up as your front two and back two.
Four subs evens out the bass distribution so well, that if you have a surround processor with sub calibration, in most cases you really will not need to worry about doing the subwoofer crawl or fine tuning of the placement as we discussed for one and two subwoofers.
Πολυκάναλα στήνουν στa live συχνά ?Καλο θα ειναι να προσεχετε πως μιλατε ! Εγω μιλησα για συναυλιες, δεν μιλησα για home cinema. Ο κυριος ανεφερε για ηχο συναυλιας για αυτο και απαντησα. Ειναι διαφορετικα στησιματα για Home cinema και ειδικα για μεγαλους χωρους (κινηματογραφους κλπ που μπαινουν καμποσα subs) και εντελως αλλο το στησιμο μιας συναυλιας.
Διαβαστε λοιπον τα pdf σας και να προσεχετε πως μιλατε. Εχω στησει δεκαδες μαγαζια με πολλα subs, σε PA εχω παιξει μεταξυ αλλων τους Boney M. απο τους οποιους δεχτηκα συγχαρητηρια για τον ηχο.
Συνεχιστε το διαβασμα !
Άρες μαρες κουκουνάρες όταν σε στριμώχνουν.Καλο θα ειναι να προσεχετε πως μιλατε ! Εγω μιλησα για συναυλιες, δεν μιλησα για home cinema. Ο κυριος ανεφερε για ηχο συναυλιας για αυτο και απαντησα. Ειναι διαφορετικα στησιματα για Home cinema και ειδικα για μεγαλους χωρους (κινηματογραφους κλπ που μπαινουν καμποσα subs) και εντελως αλλο το στησιμο μιας συναυλιας.
Διαβαστε λοιπον τα pdf σας και να προσεχετε πως μιλατε. Εχω στησει δεκαδες μαγαζια με πολλα subs, σε PA εχω παιξει μεταξυ αλλων τους Boney M. απο τους οποιους δεχτηκα συγχαρητηρια για τον ηχο.
Συνεχιστε το διαβασμα !
Να με στριμωξει ποιος ? Εχετε κανει ποτε στην ζωη σας PA ? Εχετε καθισει ποτε σε κονσολα μιξης ? Εχετε υπ' οψιν σας τι μετρησεις γινονται σε τετοια events ή νομιζετε πως εκει αναρτουνται PDFs ? Δεν εχετε δει εστω σε φωτογραφιες πως στηνονται οι συναυλιες ?Άρες μαρες κουκουνάρες όταν σε στριμώχνουν.
Για γωνιές μιλάγαμε άιντε.
Μας τα ξανά είπες για αυτά που έστηνες.
Ξεστραβωσου για να μην γράφεις αηδίες εδώ μέσα.
Ωραίο χρώμα γράμματα. Ταιριάζουν με το χρώμα στο αβατάρ σου αλλά και με την μπάρα του avsite.Να με στριμωξει ποιος ? Εχετε κανει ποτε στην ζωη σας PA ? Εχετε καθισει ποτε σε κονσολα μιξης ? Εχετε υπ' οψιν σας τι μετρησεις γινονται σε τετοια events ή νομιζετε πως εκει αναρτουνται PDFs ? Δεν εχετε δει εστω σε φωτογραφιες πως στηνονται οι συναυλιες ?
Ειπαμε να προσεχετε πως μιλατε ! Αν διαφωνειτε σε κατι γραψτε την γνωμη σας αλλα με στοιχεια και οχι προσβαλοντας τους αλλους !
Ξαναδιαβαστε σας παρακαλω τι εγραψα στο κειμενο μου. Αν δεν καταλαβετε τι εγραψα τοτε λυπαμαι, δεν μπορω να σας βοηθησω !
Τι λες; Τα έχεις χάσει; Τί pa? Ποιά κονσόλα;Να με στριμωξει ποιος ? Εχετε κανει ποτε στην ζωη σας PA ? Εχετε καθισει ποτε σε κονσολα μιξης ? Εχετε υπ' οψιν σας τι μετρησεις γινονται σε τετοια events ή νομιζετε πως εκει αναρτουνται PDFs ? Δεν εχετε δει εστω σε φωτογραφιες πως στηνονται οι συναυλιες ?
Ειπαμε να προσεχετε πως μιλατε ! Αν διαφωνειτε σε κατι γραψτε την γνωμη σας αλλα με στοιχεια και οχι προσβαλοντας τους αλλους !
Ξαναδιαβαστε σας παρακαλω τι εγραψα στο κειμενο μου. Αν δεν καταλαβετε τι εγραψα τοτε λυπαμαι, δεν μπορω να σας βοηθησω !
Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά για την κονσόλα μια χαρά τα λέει. Και λίγα λέει.Ποιά κονσόλα;
Δεν μιλησα με στομφο αγαπητε μου ακομα και οταν εσεις με προσβαλατε. εγω απαντησα στον ανθρωπο για τα περι συναυλιων και εσεις το γυρισατε στο home cinema.Και μπράβο του. Για τα άλλα να μην λέει με στόμφο.