JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.480
Το pc βλέπει το DAC όχι τον προ.
Μπα 2 κάναλο τον βλέπει. Απλά έχει δυνατότητα διαχωρισμού των συχνοτήτων ο προενισχυτής για το κάνει 2.1 ¨ή 2.κάτιΔε θέλω να είμαι φορέας κακών νέων, αλλά δικάναλο DAC-> πρακτικά άχρηστο πια.
EDIT: Μπας και το pc βλέπει τρικάναλο τον Parasound;
Και μένα! Επιτέλους, κατάφερα να ακούσω πραγματικά το μπάσο της Jo Bench των Bolt Thrower.ΥΓ. Με κατάφερε ο αυτιας να βάλω σαμπια
Μεγάλο πρόβλημα, να το κοιτάξειςκαι τα 2α αστρωτα ακόμα.
Μαστιγωμα με αστρωτα μογκαμι θελουν ρε…Μεγάλο πρόβλημα, να το κοιτάξεις
Όχι ρε είναι βαριά αυτά θα μου κάνει κάνα σημάδι στη πλάτη και άντε να εξηγήσεις ότι με μαστιγώνουν πειραγμενοι οντιοφιλ και δεν έχω γκόμεναΜαστιγωμα με αστρωτα μογκαμι θελουν ρε…
Σκατούλες...παλι ψόφιο είναι. (η τουλάχιστον πολύ μαζεμένο)Δεν ξέρω μου ακούγεται αφύσικο.Βάλε τη χαρμαν, 10 dB.
Έτσι όπως είναι, φυσικά άμπασο (ή πριμαριστό) θα σου βγαίνει.
Εντομεταξύ πήγα να μετρήσω στο rew και μου έκανε κάτι κουλά. Οτι είναι πολυ δυνατα και στα πρώτα 100hz εκανε διακοπέςΣκατούλες...παλι ψόφιο είναι. (η τουλάχιστον πολύ μαζεμένο)Δεν ξέρω μου ακούγεται αφύσικο.
Άστο εκεί κάνα μήνα να καθαρίσουν τα αυτιά σου. Μετά το ξανασκεφτεσαι.Χλεεεεεποοοον.....
Μιά μέτρηση χωρίς dirac
View attachment 313796
και LR Μαζί
View attachment 313798
Δεν νομίζω να το φέρω καλύτερα (αν και παίζω λίγο ακόμα όταν έχω χρόνο).
Και πάμε στα ωραία τώρα...έβαλα το ντιρακι..
View attachment 313799
View attachment 313800
Οι μετρήσεις έγιναν με ένταση περίπου 75db.
Εφάρμοσα την default curve για να δω τι κάνει. Να πω την αμαρτία μου ακούγεται άμπασο.
Επίσης....αυτή την μαλακία αμά την βάλω τέρμα έχω θέμα;
μαλακία με μπλε.
View attachment 313801
Για πείτε καμιά συμβουλή...
Οκ το ψιλιαστηκα αυτό με το volume., αλλά παίζει πολύ χαμηλά για να φτάσω σε σταθμες πχ στον ενισχυτή στο 60 πρέπει να το βάλω στο 75-80.Άστο εκεί κάνα μήνα να καθαρίσουν τα αυτιά σου. Μετά το ξανασκεφτεσαι.
Μη βάζεις στο τέρμα το μπλε. Βάλτο μέχρι εκεί που δεν ανάβουν τα κόκκινα φωτάκια πάνω από τις πράσινες μπάρες.
Αν δεν ακούς σε στάθμη αναφοράς (δυνατά) πρέπει να βάλει 5-10 dB στο μπάσο ακόμα.Σκατούλες...παλι ψόφιο είναι. (η τουλάχιστον πολύ μαζεμένο)Δεν ξέρω μου ακούγεται αφύσικο.
Εντομεταξύ πήγα να μετρήσω στο rew και μου έκανε κάτι κουλά. Οτι είναι πολυ δυνατα και στα πρώτα 100hz εκανε διακοπές
Ναι όσο το δυναμώνω τόσο ίσιώνει στα χαμηλα.Αν δεν ακούς σε στάθμη αναφοράς (δυνατά) πρέπει να βάλει 5-10 dB στο μπάσο ακόμα.
εννοείες χωρίς το dirac?Τα μεσαία είναι πιο άδεια έτσι όπως είσαι.
Από 200-800 είσαι άδειος.
Ναι.εννοείες χωρίς το dirac?
Ποια σαμπ έχεις;Τα ηχεία μου παίζουν από 38-38Κ.