Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;




Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.176
Reaction score
21.823
Αυτό το μπαχαρικό πάνω στο γιαούρτι, τι είναι?

Edit.
Οι σεφταλιές τι φάση είναι?
Υπάρχουν κατεψυγμένες και τις ψήνεις?
Είναι έτοιμες και τις ζεσταίνεις?
Εσύ τις έσιαξες?
Αυτός γυάλισε καλά το πιάτο για τη φωτογράφηση.. :tongue:
Εγω σήμερα σιάχνω κοκκινιστό μουσκάρι, τώρα το έχω στη χύτρα και σκέφτομαι, με πατάτες τηγανιτές που έχω να φάω καιρό ή ρύζι? 🤔
Πατάτες τηγανιτές με κοκκινιστό είναι winner..
Δεν πειράζ' για τα έξρα λιπαρά θα τα ''σβήσεις'' αύριο με μπάμιες.. :tongue: :lolsign:
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
16.243
Reaction score
49.640
Οι θκιέσμ πατάτες έχουν ελάχιστα λιπαρά λόγο τεχνικής, τις βάζω σε καυτό λάδι αρχικά και έπειτα τις βγάζω πάνω σε χαρτί κουζίνας να τραβήξει τα λάδια. Θα το σιάξω με ρύζι εντέλει!
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
14.823
Reaction score
21.707
@bretsos Όταν ήθελα να σε τρατάρω καυτερές πιπεριές από το χωράφι του θείου μου, με απέφυγες! Τώρα που σου "γυάλισαν" οι σιεφταλιές, θες να σου κανονίσω αυθεντικές χειροποίητες κυπριακές; :biggrin:
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
18.229
Reaction score
42.439
νομιζω οτι αναλογιζεται κατι σε "τι χαζομαρα τρωει παλι ο ηλιθιος" 8-)
αλλωστε τα μπιφτεκια αλα Μπρετς ειναι το μπεντμαρκ 8-)
 


Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
18.229
Reaction score
42.439
οι πληροφοριες που εχω απο ατομο(εμπιστοσυνης) που πηγε ελδυκ ειναι οι καλητερες.
τα κατεψυγμενα (μιας και ρωτηθηκε) που βρισκω ειναι μια χαζομαρα και μιση-αλλα (θυμηθηκα οτι) μαζευω λεφτα για συνθεσαιζερζ-8-)
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.176
Reaction score
21.823
Οι θκιέσμ πατάτες έχουν ελάχιστα λιπαρά λόγο τεχνικής, τις βάζω σε καυτό λάδι αρχικά και έπειτα τις βγάζω πάνω σε χαρτί κουζίνας να τραβήξει τα λάδια. Θα το σιάξω με ρύζι εντέλει!
Όλα στραβά τα κάμεις μάναμ' :idk:
Πατάτες τηγανιτές που δεν έχνε λιπαρά, μπάμιες 3-4 φορές τη 'βδομάδα (και τις συνδυάζεις με ούλα βρε άπιστε..:tongue:), αθλητιΖμός μέχρι τελικής,..
Υπό το σκεπτικό λοιπόν πως είσαι δικάναλος και αυτοί πρέπει να πεθάνουν γρήγορα γιατί ενοχλούν, τι θα κάμουμε μ' εσένα.. ? :roflmao::roflmao::cry:

:lolsign:
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
16.243
Reaction score
49.640
@bretsos Όταν ήθελα να σε τρατάρω καυτερές πιπεριές από το χωράφι του θείου μου, με απέφυγες! Τώρα που σου "γυάλισαν" οι σιεφταλιές, θες να σου κανονίσω αυθεντικές χειροποίητες κυπριακές; :biggrin:
Δεν έχω φάει ποτέ, αλήθεια!!
Τι είναι?
Από τι κρέας?
 


Μηνύματα
16.615
Reaction score
19.569
Οι θκιέσμ πατάτες έχουν ελάχιστα λιπαρά λόγο τεχνικής, τις βάζω σε καυτό λάδι αρχικά και έπειτα τις βγάζω πάνω σε χαρτί κουζίνας να τραβήξει τα λάδια. Θα το σιάξω με ρύζι εντέλει!
Να βάλεις τρεις τέσσερεις σταγόνες λάδι στο νερό που θα βράσει το ρύζι να μην κολλήσει. Το ίδιο και στην μανέστρα φούρνου πρίν την βάλεις αλλιώς λασπώνει αλλά και στα μακαρόνια. :D

Με μανέστρα να το κάνεις, εχεις καιρό να φάς μανέστρα. 😍
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
7.176
Reaction score
21.823
ΝΑ βάλεις τρεις τέσσερεις σταγόνες λάδι στο νερό που θα βράσει το ρύζι να μην κολλήσει. Το ίδιο και στην μανέστρα φούρνου πρίν την βάλεις αλλά και στα μακαρόνια. :D
Άλλος από 'κει.. :rolleyes:
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
55.596
Reaction score
138.584
Να βάλεις τρεις τέσσερεις σταγόνες λάδι στο νερό που θα βράσει το ρύζι να μην κολλήσει. Το ίδιο και στην μανέστρα φούρνου πρίν την βάλεις αλλά και στα μακαρόνια. :D

Με μανέστρα να το κάνεις, εχεις καιρό να φάς μανέστρα. 😍
Όχι λάδι, βούτυρο.

Τι μανία έχετε με το λάδι δε ξέρω.
Βουτυράκι.

Λάδι, μόνο ελαιόλαδο δηλαδή, ψεκάζουμε στη σαλάτα. Δεν έχει ουσιαστικά άλλη χρήση.
(Οκ, τηγανητές πατάτες σε ελαιόλαδο όποιος αντέχει, εμείς στον αέρα τις κάνουμε, αεροφριτέζα)
 

Μηνύματα
16.615
Reaction score
19.569
Όχι λάδι, βούτυρο.

Τι μανία έχετε με το λάδι δε ξέρω.
Βουτυράκι.
Και τα "βουτυρα" πλέον ... λάδια είναι.

Να βάλει τύπου Κερκύρας.

:D

Ακολουθεί διαφήμιση. :D¨Εβγαζαν ενα πιο καλό παλιά που είχε η Θεσσαλονίκη. Τώρα πλέον βγάζουν πολλοί.

 
Last edited:




JOHN MARKOU

Münchhausen
Μηνύματα
28.902
Reaction score
28.066
Οι πατάτες ο τηγανητές γίνονται νόστιμες και ελαφριές αν τηγανιστούν σε καλαμποκέλαιο .
Ιδίως δε αν τηγανιστούν λίγο στην αρχή , τις βγάλουμε και τις ξαναβάλουμε λίγο αργότερα.
Σε τηγάνι με υγραέριο από κάτω.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.070
Μηνύματα
2.961.012
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK
Top