- Reaction score
- 1.347
Αν εισαι χαιεντας και μετακινεις συνεχεια 50κιλα μονομπλοκ και 100κιλα ηχεια ?Να, αυτά δε μπορώ.
Αν εισαι χαιεντας και μετακινεις συνεχεια 50κιλα μονομπλοκ και 100κιλα ηχεια ?Να, αυτά δε μπορώ.
Να, αυτά δε μπορώ.
για να πάρουν αυτοί στερεα? xDΡε δώστε τα λεφτά σας στους γιατρούς κι αφήστε τα στέρεα!
... και η χρηση της λεξης κομπλεξ μεταφρασμενη ως συνδρομο και συμπλεγμα , αναφερομενος σε κοινες ακσιες και νοοτροπικο του χομπυ...H λέξη κόμπλεξ προέρχεται από την αγγλική λέξη complex, που σημαίνει μεταξύ των άλλων και πολύπλοκο ή σύνθετο.
Είναι απολύτως σωστή η χρήση της συγκεκριμένης λέξης και πολύ σωστά εφαρμόζεται και στον χώρο των φίλων της ποιοτικής μουσικής και των συστημάτων που την αναπαράγουν , καθότι λόγω της πολυπλοκότητας των συσκευών και του χώρου ακρόασης, αν κάποιος είναι βλάκας δεν πρόκειται ποτέ να παίξει σωστά το σύστημα . Κομπλεξικός ας είναι όσο θέλει , βλάκας να μην είναι .
Τα λεφτά που δίνουμε για το χόμπι μας , τα γλυτώνουμε από τους γιατρούς
ναι, παει και αναποδα...ο φορεας του χαλιεντκου συνδρομου.... μιζερυ λοβς κοπανι.... κυνηγαω την ουραμου ...θηρευοντας χροιες... και ας μαζευτουμε ολοι μαζι να κανουμε γκρουπ θεραπυ... "εγω....στο συστημα μου........"Τα λεφτά που δίνουμε για το χόμπι μας , τα γλυτώνουμε από τους γιατρούς
ρητορικα θα πω , τι σε αποτρεπει απο αυτα που αναφερεις για το πικαπ, να τα τοποθετεις επι του συνολου του χο(μ)πυ ?το κείμενο που έκανες Quote είναι για πικάπ, ούπς.
Για τις χροιες και την οψιμη δαιμονοποιηση της λεκτικης περιγραφης των υποκειμενικων εμπειριων ακουσματων διαφωνω πολυ. Ολα ειναι οψεις του ιδιου νομισματος. Πως θα παρει καποιος την σωστη αποφαση χωρις να λαβει υποψιν την δικη του υποκειμενικη εμπειρια και τον κοινο παραγοντα πολλων υποκειμενικων εμπειριων?... και η χρηση της λεξης κομπλεξ μεταφρασμενη ως συνδρομο και συμπλεγμα , αναφερομενος σε κοινες ακσιες και νοοτροπικο του χομπυ...
ναι, παει και αναποδα...ο φορεας του χαλιεντκου συνδρομου.... μιζερυ λοβς κοπανι.... κυνηγαω την ουραμου ...θηρευοντας χροιες... και ας μαζευτουμε ολοι μαζι να κανουμε γκρουπ θεραπυ... "εγω....στο συστημα μου........"
(φτου και μακρια απο μας τετχοια πραματα)
ρητορικα θα πω , τι σε αποτρεπει απο αυτα που αναφερεις για το πικαπ, να τα τοποθετεις επι του συνολου του χο(μ)πυ ?
για την υποκειμενικη πρακτικη πες μας ομως...Για τις χροιες και την οψιμη δαιμονοποιηση της λεκτικης περιγραφης των υποκειμενικων εμπειριων ακουσματων διαφωνω πολυ. Ολα ειναι οψεις του ιδιου νομισματος. Πως θα παρει καποιος την σωστη αποφαση χωρις να λαβει υποψιν την δικη του υποκειμενικη εμπειρια και τον κοινο παραγοντα πολλων υποκειμενικων εμπειριων?
δεν λέμε για την καθαρίστριαΝαι.
Ούτε εγώ αναφερόμουν στην καθαρίστρια. Το ότι κάτι σου χαλάει το "αφήγημα" δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει.δεν λέμε για την καθαρίστρια
Απλά είσαι τυχερός αν το παραπάνω ισχύει για τη δική σου περίπτωση .Ούτε εγώ αναφερόμουν στην καθαρίστρια. Το ότι κάτι σου χαλάει το "αφήγημα" δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει.
Δεν μπορεις να κανεις τα μαθηματικα και να εισαι σιγουρος... Ειπα για την υποκειμενικη πρακτικη. Βρισκεις τον κοινο παραγοντα των review(και των τεχνικων), επιβεβαιωνεις με ακροαση.για την υποκειμενικη πρακτικη πες μας ομως...
Και εγώ έχω 2 τεράστια σαμπς
Ισχύει στην περίπτωσή μου, όπως και στην περίπτωση του @JOHN MARKOU (βλ. πιο πάνω) και πολλών άλλων. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι "τύχη". Σίγουρα όμως είναι απόλαυση.Απλά είσαι τυχερός αν το παραπάνω ισχύει για τη δική σου περίπτωση .