Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
Μετά από διάφορες δοκιμές έχω καταλήξει ότι η προηγούμενη γενιά του βατόμετρου της 4iiii ήταν λίγο γενναιόδωρο σε σχέση με το precision 3+
Ειμαι σχεδόν σίγουρος πως η νέα γενιά είναι πολύ κοντά στα ρεαλιστικά βάτ και σαν δώρο μπόνους παίρνεις τη τεράστια αυτονομία μπαταρίας, στη προηγούμενη γενιά 3 μήνες μετά θα είχα αλλάξει ήδη μπαταρία, στο 3+ είναι ακόμα στο 80%.
Δεν ξέρω πραγματικά πως το κατάφεραν αυτό, σε βγάζει όμως από μια επιπλέον σκοτούρα να κοιτάς κάθε λίγο και λιγάκι το υπόλοιπο της αυτονομίας.
Κερδίσαμε αυτονομία στο βατόμετρο και χάσαμε στη νέα di2, στις ταχύτητες η μπαταρία τελειώνει σαν νεράκι σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά...

Reaction score
23.775
κοίτα δω χάλια
ποδηλατόδρομος στην Κορέα
ρεουναμουχαθείταισταδιάλα
(έχω τρέξει σε ένα κομμάτι εκεί...)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
Ρώτησα τον μάστορα οι τιμές που έδωσε 60€ για aftermarket οθόνη και 85€ original τελικές τιμές με εργασία…..
Έχει τα ανταλλακτικά στο κατάστημα ή πρέπει να τα παραγγείλει?
Εκεί παίζουν , φτιάξτο ρε να γλυτώσεις τη ζημιά για 2 χρόνια
Αυτό θα κάνω, δεν ξανά αγοράζω καινούριο garmin, σιγά σιγά θα τη κάνω από το οικοσύστημα τους, δεν αξίζουν τις παράδες μου, πανάκριβα προϊόντα με όλο φρού φρού και αρώματα και από ποιότητα για τον πέο :thumbsdown:

Last edited:

Reaction score
147
Έχει τα ανταλλακτικά στο κατάστημα ή πρέπει να τα παραγγείλει?

Αυτό θα κάνω, δεν ξανά αγοράζω καινούριο garmin, σιγά σιγά θα τη κάνω από το οικοσύστημα τους, δεν αξίζουν τις παράδες μου, πανάκριβα προϊόντα με όλο φρού φρού και αρώματα και από ποιότητα για τον πέο :thumbsdown:
Δεν έχει διαθέσιμα στο κατάστημα, το παραγγέλνει από εξωτερικό και κάνει 5-10 μέρες, αλλιώς βρίσκεις μόνος από αξιόπιστο site του το πας και το φτιάχνει

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
Φατουςουλους
Έτοιμος ήμαν, πήρα τη στάση τη ψαρωτική :roflmao:
IMG-5486d742d48e8dd946ad53a954591361-V.jpg

Ήρθε ένας φίλος από Αθήνα και ανέλαβα να τον ξεναγήσω, έπαθε σοκ με τη ποιότητα των δρόμων, λέει και ξανά λέει "120 km ούτε μια λακκούβα" απίστευτο του φαίνεται!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
Έχω Radar αφού, ο Σώτος ξέρει!
Εκεί σαπάν δεν έχει κίνηση, 1,5 ώρα δεν μας πέρασε ούτε ένα αμάξι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
Ο Σώτος μάλλον έχει δίπλωμα οδήγησης ποδηλάτου, εγώ πήγα να βγάλω και με κόβουν συνέχεια στα σήματα, που να περάσω και στη οδήγηση... Θα με πάρουν το ποδήλατο :lolsign:

Τώρα που είπες για αντίθετο ρεύμα, όταν έπχιασε η κατάβαση έπαθα μια λαχτάρα.
Κατέβαινα σε ένα τυφλό σημείο με καμιά 70km/h και από κάτ ανέβαινε ένας ποδηλάτης στο αντίθετο ρεύμα. Μόλις με βλέπει κάνει μια κίνηση ζεμπεκιάς και με μπερδεύει, παραλίγο να γίνουμε χαρτοπόλεμος...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.292
C19 είναι με 26mm εξωτερική, το 28mm ελαστικό με πραγματικό πάχος 27mm κάθετε σχεδόν φλάτ με το στεφάνι.
Μετά από αρκετά χλμ. και πολύ πάτημα οι τροχοί έδειξαν τα δόντια τους. Καταρχάς δεν χρειάστηκαν κανένα μάζεμα σε ακτίνες ή ρουλεμάν, η πλέξη g3 στον εμπρός όσο και στον πίσω τροχό κάνουν πολύ άκαμπτο στο πάτημα το ποδήλατο. Ειδικά ο μπροστά τροχός έχοντας 24 ακτίνες μένει ακλόνητος στο σπρίντ χωρίς ταλαντώσεις στο τιμόνι.
Το 33 προφίλ διαχειρίζεται πολύ καλά τους πλάγιους ανέμους είτε σε υψηλές είτε σε χαμηλές ταχύτητες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.951
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak