- Reaction score
- 991
Η αλήθεια ειναι ότι δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ με tweaks και το επόμενο μου σύστημα θα ήθελα να είναι all in one ηχεία/sub που να επικοινωνούν ασύρματα
Ωχ, τώρα το είδα αφού έγραψα πρώτα. Πάει τώρα .... έγραψα.
Δεν πειράζει να περάσει λίγο ευχάριστα η ώρα, να αρχίσει να με πειράζει ο ΝΚ, να τον πειράζω εγώ για τα πάνκικα ... και μετά να πάμε ευχάριστα για ύπνο και οι δύο.
Μιας και μιλάμε για ηχητικές βελτιώσεις, αφήνω και αυτό εδώ, έτσι για να ζωντανέψει το νήμα
Παρά τα διθυραμβικά σχόλια του ειδικού τύπου της εποχής, δεν υπάρχει το προιόν πια. Δεν προλάβαμε.
Μακάρι.
Πρέπει κάποτε να φτιάξω πολυκαναλο με τα τζενελακια
Πιστεύω ότι πρέπει να πραγματοποιήσουμε τα γούστα μας σ' αυτή τη ζωή, γιατί είναι πολύ μικρή και δεν μπορούμε να τα αναβάλλουμε για την επόμενη, ότι προλάβουμε σ' αυτήν είναι, ότι αρπάξει ο κ@λος μας, τρέχατε ποδαράκια μας!Ή θα το φτιάξω ή θα μου μείνει απωθημένο
Εχω και κάτι ακόμη στο υποψινGenelec και Neumann κατέχουν την συντριπτική πλειοψηφία των σοβαρών υλοποιήσεων, και όχι αδίκως.
Επειδή κάποιες φορές συνειρμικά μου έρχονται διάφορες εμπειρκές διαπιστώσεις στο μυαλό μετά την διατύπωση τους πρώτα γραπτά, @Bhutia πάνω στο θέμα αυτό των δύο αυτών λέξεων (φυσικότητα και οργανικότητα) θέλω να ρισκάρω - ως συνήθως με μικρό δείγμα στην διαθεσή μου και όντας διατεθειμένος να eat a little bit of crow - και να πω το (πιθανό) κάτωθι παρατηρούμενο φαινόμενο σε περίπτωση που θα ήθελες να το σχολιάσεις, εκτιμήσεις ή δικαιολογήσεις κλπ :Ο μόνος όρος που πρέπει να κυνηγάς, να μετράς, να επιδιώκεις να ακούσεις, να διακρίνεις και έχει αξία (περιγραφική και ουσιαστική καθώς όλοι με πολύ λίγη "εκπαίδευση" και εμπειρία μπορούν να διακρίνουν), απο αυτούς των audio people είναι οι εξής δύο : natural - φυσικότητα και organic - οργανικότητα.
Κάτι πρέπει να κάνεις … κάπου να απευθυνθείςΕχω και κάτι ακόμη στο υποψιν
View attachment 347778
Απ οτι είδα σε αυτό το ινστιτούτο είχανε αρχικά 5.0 διάταξη με τα ακατονομαστα και για στέρεο 2 geithain.
Τελικά τα κάνανε όλα geithain
View attachment 347780
Not pure, not hi fi (end)Η αλήθεια ειναι ότι δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ με tweaks και το επόμενο μου σύστημα θα ήθελα να είναι all in one ηχεία/sub που να επικοινωνούν ασύρματα
Με μικρό παιδί στο σπίτι και οικογένεια και άλλο ίσως καθοδόν σε λίγο ... τι να κάνει ο άνθρωπος δηλαδή ; no joke.Not pure, not hi fi (end)
Αυτό που κουοτάρεις τον εαυτό σου με ξεπερνάει.Καλά τον λέει , αύριο μπορεί να κουφαθεί, κουτσαθεί, παντρευτεί, φύγει σε κανά Θιβέτ για φιλοσοφία. Πάρε και εσύ μια απόφαση βρε Ν.Κ. αλλιώς θα διαλέξω εγώ ηχεία για σένα. (τα me geithain να πάρεις).
Με μικρό παιδί στο σπίτι και οικογένεια και άλλο ίσως καθοδόν σε λίγο ... τι να κάνει ο άνθρωπος δηλαδή ; no joke.
Ήθελα ο Bhutia να καταλάβει σε τι αναφέρομαι (και μάλιστα απόσπασμα απο το πόστ) αλλά και να δικαιολογήσω αυτό που λέω ότι πρώτα το έγραψα και μετά μου ήρθε ο συνειρμός. Σπάνια το κάνω , ίσως κανά δυο τρείς φορές μόνο νομίζω και οι δύο για να διορθώσω κάτι ... αλλά και να το κάνει κάποιος δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα καθώς πολλοί το λένε αυτό που λες και το σχολιάζουν όταν γίνεται και απο άλλους και όλοι τους που έχω παρατηρήσει ... μου είναι αχώνευτοι σαν προσωπικότητες.Αυτό που κουοτάρεις τον εαυτό σου με ξεπερνάει.
Το "natural - φυσικότητα και organic - οργανικότητα" που λες, είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος (πάλι κάτι ψάχνεις να ακούσεις, σαν αυτούς που κυνηγάνε τα πρίμα).natural - φυσικότητα και organic - οργανικότητα.
..πολλοί απο αυτούς, ακόμη και οι πολύ "έμπειροι" καμιά φορά όταν συναντούν αυτά τα δύο σε ένα ηχοσύστημα (πολύ σπάνιο) δεν μπορούν να εκτιμήσουν τι ακούνε και συνήθως δεν το θέλουν κιόλας. Σα να έχουν συνηθίσει σε διαφορετικό ήχο , κάτι που θα ήθελαν να ξεχωρίζει, ενθουσιάζει σε συγκεκριμένα σημεία,
Όχι, ο ήχος που δε σε ενοχλεί πουθενά, μόνον βαρετός δεν είναι. Χάρμα ώτων είναι.λίγο "βαρετός"
Με την διαφορά ότι έχω δεν το έψαχνα ... ήρθε τυχαία. Τόσο σπάνιο είναι .... αλλά εγώ είμαι ως γνωστόν και τυχερός άνθρωπος.Το "natural - φυσικότητα και organic - οργανικότητα" που λες, είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος (πάλι κάτι ψάχνεις να ακούσεις, σαν αυτούς που κυνηγάνε τα πρίμα).
Δηλαδή, μια τρύπα στο νερό.
Το μόνο που πρέπει να ψάχνεις στο άκουσμα, είναι τι σε ενοχλεί. Όχι τα θετικά, αλλά μόνον τα αρνητικά. Αποκλειστικά και μόνον τα αρνητικά, τα ενοχλητικά.
Αν αρχίσεις να αναζητάς θετικά στοιχεία, έστω "φυσικότητα και οργανικότητα" που λες, δεν διαφέρεις σε τίποτε από όλους τους άλλους που ψάχνουν κάτι στον ήχο να τους ενθουσιάσει, είτε μπάσα είτε πρίμα είτε υγρά μεσαία.
Όχι, ο ήχος που δε σε ενοχλεί πουθενά, μόνον βαρετός δεν είναι. Χάρμα ώτων είναι.
Βαρετή μπορεί να είναι μόνον η μουσική.
Μάρκα : Kavourdistiri Bar.Up
(στις ηχομπάρες)
Μην ξεφεύγουμε από το θέμα
τι ηχομπάρα έχει ο Θήβας;
Δεν χρειάζεται να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό ή επαγγελματία διότι θα το στήσω μόνος μου το νέο.... πολυκάναλοΚάτι πρέπει να κάνεις … κάπου να απευθυνθείς