BMW Z4 3.0I VS FERRARI F430

HV

Reaction score
0
Καλα καλα...Μπορειτε να λετε οτι θελετε λιγο με νοιαζει :)

Μαριε οταν θελησω μαθηματα απο καποιον που εχει λιγοτερο απο 4 χρονια εμπειρια στο τιμονι θα στο ζητησω.
Αληθεια τι αμαξι εχεις ? Ετσι απο περιεργεια αφου αποτι λες εσυ θα το "θυσιαζες" ευκολα σε μια πιστα ασχετα αν υπηρχε κυνδινος να του κανεις ζημια.
Ακη η ερωτηση ισχυει και για σενα...

Τωρα για τον προσωπικο χαρακτηρισμο τοσο του Κωστα με την εικονα οσο και του Μαριου δεν θα ασχοληθω εγω , ελπιζω να ασχοληθει ο Αντρεας και για μια φορα να βαλει τα πραγματα στην θεση τους.

Reaction score
5
Ποτε θα καταλαβουν μερικοι "γρηγοροι" εδω μεσα πως δεν εξεταζουμε αλογα ( που αν κατσω και εγω να τουρμπισω 3 λιτρα τοτε εχω τα 400 αλογα στο νερο αλλα δεν εχω βενζιναδικο απο πισω ) αλλα εξεταζουμε το αμαξι σαν συνολο.
Βαρεθηκα την καγκουρια του Ελληνα που αγοραζει ενα αμαξι 10.000 , βαζει αλλα 5.000 και νομιζει πως εχει αμαξι.
εεεε;;; δεν εχεις 400 τώρα;;; τοτε τι λεω κι εγώ;;;

σορρυ για την πρόκληση...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: BMW Z4 3.0I VS FERRARI F430

Κωστακι αν αρχισω και εγω ασε καλυτερα να ξερει ο Αντρεας τι θα γινει εδω μεσα.
Μα τι αρπάζεσαι βρε Νιkoλάκη? Το disclaimer δεν το διάβασες?! :happy_5:

Reaction score
5
Βρε τι βρήκα στο Search!:

Ανετα θα ελεγα σε πολλους απο εδω μεσα να κανουμε μια μετρηση αντανακλαστικων σε καποια πιστα για να δουμε αν οντως αυτοι που κρινουν ειναι καλυτεροι οι χειροτεροι οδηγοι.
Δυστυχως αμφιβαλλω πως θα βρω ολους οσους με κρινουν καλυτερους οποτε μαλλον ατοπη θα χρεισθει η προσπαθεια αυτη.
:lol: :lol:

HV

Reaction score
0
Ειδες πουθενα να μιλαω για κοντρα μεταξυ αμαξιων 20ετιας που λιγο νοιαζουν τον ιδιοκτητη τους αν 8α τα γρατζουνισει η χειροτερα αν θα τα τρακαρει και με αμαξι 60.000ε ?????
Αν ειχα και εγω ενα φτηνο αμαξι που θα ειχε μονο μια μηχανη και αναρτησεις ευχαριστως να το εκανα.

Κωστακι οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν , οχι πως θα γινει κατι απλα ετσι για να εχουμε κατι να λεμε...

Reaction score
0
Κωστα διορθωσα το "ορθογραφικο" σου .
Παιδια "κοντραριστείτε" αλλα με ωραιο και κοσμιο τροπο.
Οχι προσβολες .
Οχι προσωπικοι χαρακτηρισμοι .
Οκ??
Start your engines..... :cool_4:

Reaction score
5
Ειδες πουθενα να μιλαω για κοντρα μεταξυ αμαξιων 20ετιας που λιγο νοιαζουν τον ιδιοκτητη τους αν 8α τα γρατζουνισει η χειροτερα αν θα τα τρακαρει και με αμαξι 60.000ε ?????
Αν ειχα και εγω ενα φτηνο αμαξι που θα ειχε μονο μια μηχανη και αναρτησεις ευχαριστως να το εκανα.

Κωστακι οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν , οχι πως θα γινει κατι απλα ετσι για να εχουμε κατι να λεμε...
εχω αμαξι 3ετιας.28000 € 360 αλογα. θα ερθεις ή οχι; :happy_9:

Reaction score
26.387
ρε παιδια γιατι δεν μπαινουμε στο ζουμι?
ο HV εχει Ζ4 3λιτρη οσο του πηγαν για δοκιμη ολοκαινουρια 55αρα στο σπιτι με τον ορο αν δεν χωραει να την παρουν πισω και αλλα πολλα απιστευτα φιδια

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: BMW Z4 3.0I VS FERRARI F430

Κωστα διορθωσα το "ορθογραφικο" σου .
Oh σωστός, thank you! Ξεφεύγουν μερικά!

Start engines..... :cool_4:
Τι start your engines? :mad_1:
Δουλεύει η μηχανή => Φθορά. :prof:
Ξέρεις πόσο στοιχίζει το service στα αυτοκίνητα των 60.000? :respect:

Reaction score
17.817
Βρε τι βρήκα στο Search!:
Originally Posted by HV
Ανετα θα ελεγα σε πολλους απο εδω μεσα να κανουμε μια μετρηση αντανακλαστικων σε καποια πιστα για να δουμε αν οντως αυτοι που κρινουν ειναι καλυτεροι οι χειροτεροι οδηγοι.
Δυστυχως αμφιβαλλω πως θα βρω ολους οσους με κρινουν καλυτερους οποτε μαλλον ατοπη θα χρεισθει η προσπαθεια αυτη.
:lol: :lol:

Ακη,εισαι μεγαλο "μουτρο"!:lol:

HV

Reaction score
0
Κροκε δεν καταλαβαινω που βρισκεις το περιεργο αλλα οκ..
Το αν εχω την 55αρα το απεδειξα, αν θελεις και φωτογραφιες απο το Ζ4 να στειλω μπας και σταματησεις τις βλακειες :)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια, να παρακαλεσω και εγω να ηρεμησουμε λιγο?;-)

Αφηστε που καποια στιγμη πρεπει να σας ομολογησω πως περασα και εγω το σταδιο που περναει τωρα ο Νικος.:smoking:

Reaction score
464
εγώ μαζί με τον Giotamike είμαι...
χαχαχαχαχαχαχαχαχα....:p
ααα...και προσφέρω και το ταπεινό μου αμαξάκι για την πίστα...:p (σιγά μη δεν έδειχνα πόσοοο άντρας είμαι..χαχαχαχαχαχαχα)

Reaction score
7
Παιδια, να παρακαλεσω και εγω να ηρεμησουμε λιγο?;-)

Αφηστε που καποια στιγμη πρεπει να σας ομολογησω πως περασα και εγω το σταδιο που περναει τωρα ο Νικος.:smoking:
Δλδ Ανδρέα πριν από Audio/Video εμπορευόσουνα φίδια???:cool_3:

Reaction score
4
Σιγα ... Ραλιστες. :happy_5:
Αμαν ποια με τα αυτοκινητα.

Μην μιλάτε αλλο δεν σας παιρνει... :mad_1:

Πριν 15 χρονια οταν ολοι εσεις ειχατε κατι φιατακια 127 εγω εμπαινα σε Mercedes 190E 2.000 κυβικα που το ειχε φερει ο πατερας μου με κοκκινα νουμερα ΑΜΟ (ναυτικος) απο Γερμανια.

Τι να μου πειτε τωρα βρε νεοπες ? :happy_4:

(Βεβαια ξεχασα να αναφαιρω οτι τωρα δεν εχω αυτοκινητο παρα μονο τα @@ και παιρνω το μετρο)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δλδ Ανδρέα πριν από Audio/Video εμπορευόσουνα φίδια???:cool_3:
Υπαρχει ενα τραγουδι των Prefab Sprout με τιτλο "Cars and Girls"
Καποτε λοιπον πιστευα πως δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον κοσμο και ετρωγα τις μερες μου στα highways του Νοτου για κοντρες, παντα με αιθεριες υπαρξεις διπλα μου.
Ολα αυτα με τον καιρο φευγουν...
Ολα?
Εμμ, οχι και ολα:oops:

Reaction score
0
Αυτο ομως Ανδρεα ειναι στο thread του Μπεν Χουρ με τις ιπποδρομιες και τις αρματοδρομιες ... :happy_5:

Reaction score
14
Αυτο ομως Ανδρεα ειναι στο thread του Μπεν Χουρ με τις ιπποδρομιες και τις αρματοδρομιες ... :happy_5:

Μπουαχαχαχαα και με ξεχασμένη μπουκάλα νιτρο στο άρμα.... πειραγμένο εργαλέιο αλλά Μονομάχος!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.353
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades