Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Reaction score
14
ερώτηση προς το τεχνικό τμήμα (Corporate customer support)

Πότε φτιάχνουν όλα?

Απο την διεύθυνση δεν εχουμε καμμιά ενημέρωση για τίποτε.

Ουτε χρονοδιάγραμμα ούτε καν μια διαβεβαίωση οτι γίνονται προσπάθειες.

Τους εχουν αφήσει τελείως στο σκοτάδι.. απορώ πώς ακόμα απαντάνε στο τηλέφωνο τεχνικοί και δεν εχουν πάει αλλού... μεγαλη αβεβαιότητα επικρατεί στην Telecoms...

Εκανα αιτηση για νέα γραμμή απο Forthnet και περιμένω να δώ πότε θα την ενεργοποιήσουν. Αν κλείσει η Telecoms εχω έτοιμο το νέο πακέτο φιλοξενίας στην Forthnet και σε μερικές ώρες γίνεται η μετάβαση αμεσα και απλά. Μερικές ώρες να γίνουν redirect οι DNS servers.

Μού εδωσε ενα καλό πακέτο η Forthnet που κανείς άλλος πάροχος δεν το πιάνει.

Σε άλλο thread θα αναφέρω λεπτομέρειες του πακέτου και αντιμετώπιση απο όλους τους providers, καθώς μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους επαγγελματίες.

Δεν βλέπω ΦΩΣ. σχεδόν 2 εβδομάδες διορία εδωσα δεν μπορώ να ρισκάρω μια μέρα να μου πούν κλείσαμε.

Reaction score
2.556
Αρχίζω να αισθάναμαι μοναξιά... Που πήγαν όλοι;
Σήμερα και αύριο κάνω επαφές με Forthnet & Tellas. Αν δεν καλυφθώ πάω ΟΤΕ.

Χτές ένας φίλος δικηγόρος μου έδωσε οδηγίες για να στείλω κάποιο χαρτί στην ALTEC για διακοπή για να μη έχω μπλεξίματα (δηλαδή το χαρτί που μόλις έστειλε αυτός στην VIVODI...!)

Όταν το δώ θα σας πώ...

Α ναι ξέχασα αυτό.

Χοντραίνει το παιχνίδι;

Reaction score
2.556
...
Σε άλλο thread θα αναφέρω λεπτομέρειες του πακέτου και αντιμετώπιση απο όλους τους providers, καθώς μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους επαγγελματίες.

....
Δώσε μας τον σύνδεσμο (link) του άλλου νήματος (thread)...

Reaction score
2.556
Μόλις με πήραν από τον ΟΤΕ και με ρώτησαν αν έχω κανένα πρόβλημα με το INTERNET. Τους είπα "μπαάαα, κανένα - όλα ΟΚ" και ο τύπος έμεινε κάγκελο! Το φχαριστήθηκα πάντως...

Όταν συνήλθε του είπα "τα ξέρω αγόρι μου, αν δεν καταφέρω να ξεφύγω από σας θα πάω σε κανένα ΟTESHOP να με γδάρετε..."

Δεν θα με ξαναπάρουν...

Αυτά...

Reaction score
14
Δεν βλεπετε και την ημερομηνια του αρθρου;
ναι βρε το καλό πράμμα αργεί να γίνει....

ετσι και με την αλτεκ τελεκομς... ο θειος εχει βαλει τον Χρυσικόπουλο να κάνει νεγκοσιέσιονς με τον αθανασούλη.

Τωρα μάλιστα η μάνα του Αθανασούλη εχιε πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης δανεικού του γυιού της στον Ολυμπιακό... και ο μαιτρ Χρυσικόπουλος κοιτάει να μειώσει το τίμημα....

Καλά κρασιά πάιδες

Η αλτεκ οτι και να εχει ετοιμάσει ή ότι ετοιμάζει μας εχει γειώσει κανονικά.

Εστειλα επιστολή πρίν 2 μέρες και ουτε απάντηση ουτε κάν ενα σορρυ...

κάθε μέρα που περνά η καταστροφή για την εταιρία ΑΛΤΕΚ είναι ανεπανόρθωτη.

VG

Reaction score
0
Γιατι, αν στειλεις επιστολη στην forthnet ποτε νομιζεις οτι θα λαβεις απαντηση;Αν πιστευεις οτι θα λαβεις απαντηση δηλαδη.Ολες αυτες οι εταιρειες δεν εχουν support στην ουσια,εχουν περιπου το 1/10 των ατομων που χρειαζονται

Reaction score
2.556
Πάντως - έτσι σαν μνημόσυνο - το να κλείνει μια Ελληνική εταιρεία δεν είναι ό,τι καλύτερο...
Δεν μιλάω για την telecoms μόνο είναι και ο όμιλος, θυμηθήτε πολλά υποσχόμενα ονόματα όπως Unisoft κλπ...

Θα μου πείτε ας πλήρωνε... Δηλαδή αυτός που ετοιμάζεται να αγοράσει κάποια άλλη ταλαπωρημένη του χώρου είχε λεφτά και πλήρωνε όταν ανοιγότανε; Ή τα έκανε - και αυτός - με τις πλάτες μας;

Δεν μου αρέσει καθόλου το να κλείνουν οι Ελληνικές εταιρείες και να πουλάνε μόνο οι Γαλλο-Γερμανοί. Και δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους και οργάνωσης. Ο προστατευτισμός στις ανεπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες αγγίζει τα όρια του κρατικομονοπωλιακού καπιταλισμού (για να θυμηθούμε και κάποιους από τα παλιά...) Στις χώρες της περιφέρειας το κράτος βασίζεται στο ...δαιμόνιο του επιχειρηματία. Αφελές...

Κρίμα ALTEC, κρίμα κ. Αθανασούλη (έλπίζω τουλάχιστον να μη φτώχυνες πολύ σε προσωπικό επίπεδο), ΚΡΙΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΤΕΚ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Kαι τα λεφτα μας; Θα μας τα δωσουν οι υποστηριχτες των...εναλλακτικων; Α βρε απατεωνες που πατε να τα οικονομησετε με ξενα πορτοφολια. Λοιπον τι κανουμε;

VG

Reaction score
0
Ψαχνουν καποιον να τους πληρωσει για να την παρει, καθολου πιθανο σεναριο.

Reaction score
14
τελευταία νέα....

κανένα νέο επίσημο απο μέσα...

στο αβέβαιο όλοι.

Εκανα αιτηση στην Forthnet

05/09/2008 11:12 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

04/09/2008 18:03 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

02/09/2008 14:26 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

02/09/2008 14:26 Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ

02/09/2008 14:26 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

τι λέτε σπάσαμε παγκόσμιο ρεκόρ??? Μου ήρθε και SMS!!!

Λέτε ο ΟΤΕ να τρέχει όλους τους φευγοντες απο την ALTEC ώστε να τους πάρει απο αυτή???????

Reaction score
2.556
Σωστή η επισήμανση για τα χρέη του Δημόσιου τομέα στον ΟΤΕ, σωστή και η θέση για την κοινωνική πολίτική που γίνεται με ξένα κόλυβα.

Μέχρι εκεί όμως! Η λεγόμενη "νεοφιλελέυθερη" πολιτική (βλ. ΗΠΑ του Μπούς) δεν είναι ακριβώς αυτό που υπερασπίστηκαν οι Ανταμ Σμίθ και οι άλλοι θεωρητικοί του καπιταλισμού. Ειδικά σ΄ αυτή τη χώρα της ασυδοσίας αν αφεθούν ελεύθερα τα μονο/ολιγοπώλια τη βάψαμε. Ο ρόλος του κράτους πρέπει να είναι ρυθμιστικός αλλά πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Όταν υπάρχουν πολλά λεφτά η διαφθορά είναι - σχεδόν - αυτονόητη...

Στο δια ταύτα: τί γίνεται με την ALTEC;

VG

Reaction score
0
Το τι γινεται με την Αλτεκ το εχουμε πει απο τοτε που ξεκινησε το παρον θεμα (αν και αλλαξαμε τιτλο),το τηλεπικοινωνιακο της κομματι βαδιζει σταθερα προς τον γκρεμο και δεν εχει επιστροφη.

Reaction score
5
Εγκαταλειπω αυτο το "θλιβερο" thread λεγοντας πως ανηκω πλεον στον ΟΤΕ.

We're back in business gents. :107:

Reaction score
1
Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα! Σαν καταναλωτής, είναι η δεύτερη φορά που τη πατάω μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. :141:

Αφού τη πάτησα με τη LANNET του Λαναρά στο γραφείο (ενεργοποίηση υπηρεσίας τον Απρίλιο, ενάμιση μήνα πριν σκάσει η φούσκα Λαναρά), τώρα τη πάτησα και με την ALTEC, αφού έτρεξα σαν μ@λ@κας, όπως χιλιάδες άλλοι, να αγοράσουμε το πακέτο Jetpack με τα 9,90 ευρώ το μήνα για εφτά μήνες σύνδεση, που ενεργοποιήθηκε αρχές Ιουλίου, πάλι δηλαδή ενάμιση μήνα πριν σκάσει η φούσκα της ALTEC... :111:

Και ας βγει κάποιος να μου πει, ότι η ALTEC δεν γνώριζε πριν από δυο μήνες όταν πουλούσε χιλιάδες μαζεμένες συνδέσεις Jetpack ότι θα οδηγηθούμε στη σημερινή κατάσταση... :137:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα! Σαν καταναλωτής, είναι η δεύτερη φορά που τη πατάω μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. :141:

Αφού τη πάτησα με τη LANNET του Λαναρά στο γραφείο (ενεργοποίηση υπηρεσίας τον Απρίλιο, ενάμιση μήνα πριν σκάσει η φούσκα Λαναρά), τώρα τη πάτησα και με την ALTEC, αφού έτρεξα σαν μ@λ@κας, όπως χιλιάδες άλλοι, να αγοράσουμε το πακέτο Jetpack με τα 9,90 ευρώ το μήνα για εφτά μήνες σύνδεση, που ενεργοποιήθηκε αρχές Ιουλίου, πάλι δηλαδή ενάμιση μήνα πριν σκάσει η φούσκα της ALTEC... :111:

Και ας βγει κάποιος να μου πει, ότι η ALTEC δεν γνώριζε πριν από δυο μήνες όταν πουλούσε χιλιάδες μαζεμένες συνδέσεις Jetpack ότι θα οδηγηθούμε στη σημερινή κατάσταση... :137:
Να ενημερώνεις σε παρακαλούμε όταν πρόκειται να αγοράσεις κάτι ή να κάνεις κάποιο συμβόλαιο...
Θα κάνουμε το αντίθετο..:142:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.