- Reaction score
- 85.268
αν απενεργοποιήσω το dynamic eq ακόμη πάει 7-8 db μετά το 0. πριν να δω λαμπάκι να αχνοφαίνεται στο τελικό. Πάμε πχ σε πρόσφατη ταινία. Στο avengers στην αρχή που πετάγεται ο Hulk. Σε όλη τι σκηνή της μάχης χωρίς eq πάει να ανάψει λαμπάκι στο +7 +8. Με το eq on το κάνει στο 0 άντε στο +1. και μιλάω πάντα για full ΒR. από το pc bitstream. χωρίς καμία παρέμβαση.μαθηματικα τωρα που το ειδα τα ηχεια σου ειναι οριακα σε σταθμες αφου φτανεις και στο 0....το ιδιο και ο τελικος
...θελεις +3db σε τελικο και αλλα 3db για αερα.
στο + πως πηγες δεν ξερω !
...καποια λαλακια ειχες κανει
με 98db ευαισθησια, ναι ειναι λαθος
πρεπει να το δω ...αν απενεργοποιήσω το dynamic eq ακόμη πάει 7-8 db μετά το 0. πριν να δω λαμπάκι να αχνοφαίνεται στο τελικό. Πάμε πχ σε πρόσφατη ταινία. Στο avengers στην αρχή που πετάγεται ο Hulk. Σε όλη τι σκηνή της μάχης χωρίς eq πάει να ανάψει λαμπάκι στο +7 +8. Με το eq on το κάνει στο 0 άντε στο +1. και μιλάω πάντα για full ΒR. από το pc bitstream. χωρίς καμία παρέμβαση.
όχι δεν είναι το θέμα μου το 0. δεν έχω πρόβλημα να βλέπω και στο +19 ή στο -10 όπως είχα στο yamaha. ότι στο 0 (reference) είτε με dynamic eq on είτε off πρέπει να ακούω το ίδιο εκεί είναι το μπέρδεμα.Άρα λειτουργεί και στο 0.
Άλλαξε τη ένδειξη του volume σε γραμμική για να μην τρώγεσαι.
ενημερωτικά το κεντρικό το δίνει 97 db 150w continues 600 peak. ο adcom με τα χρόνια δεν ξέρω αν έχει χάσει κάτι σε δύναμη αλλά ονομαστικά είναι 5 χ 150 στα 8 ohm. H απσταση του κεντρικού είναι 2.5μ. Και βασικά το λαμπάκι που ξεκινάει να ανάβει το λέει distortion alert.με 98db ευαισθησια, ναι ειναι λαθος
αλλα με ρυθμιση audyssey και κλιπαρισμα στο 0 στα 2 - 2.5μ θεση ακροασης, δηλωνει καθαρα οτι η ευαισθησια του ειναι κοντα στα 92 db
πρεπει να το δω ...
Τέσσερα 5,2ιντζα γούφερ όσο να ναι ειναι φορτίο, απ την άλλη να σου βγάζει πρόβλημα μόνο στο κεντρικό κι όχι στα κυρίως με δύο 8ιντζα το καθένα είναι λίγο περίεργο, θα την πω την βλακεία μου έτσι για να φύγει και μία πιθανότητα, μήπως έχει πρόβλημα ο τελικός σου στο κεντρικό; Με τις συνδέσεις έχεις κοιτάξει να πατάνε όλα καλά; Δοκίμασε να βάλεις μουσική σε multi channel stereo που βάζει όλα τα ηχεία στο παιχνίδι αλλά με το Audyssey στο off και ρύθμισε όλα τα ηχεία να έχουν το ίδιο level κι ανέβασε ένταση, αν πάλι το κεντρικό αρχίσει όπως λες να ανάβει το λαμπάκι της προστασίας τότε μήπως θα πρεπε να τον κοιτάξεις.
Μόνο το σαμπ μην αποσυνδέσεις,θα μείνεις χαζός με αυτό που θα ακούσεις..στις ταινίες όλο το ζόρι το τραβάει το κεντρικό
τα άλλα απλά λαλούν
δοκίμασε να βάλεις μία ταινία να παίζει και αποσύνδεσε το κεντρικό...θα μείνεις χαζός με αυτό που θα ακούσεις..
Μόνο το σαμπ μην αποσυνδέσεις,θα μείνεις χαζός με αυτό που θα ακούσεις..
Δεν είπα ότι έχει πρόβλημα. Ανάλογα την ταινία μπορεί να ανάψουν τα άλλα. Αυτό γίνεται γιατί τα φτάνω στα όρια.Τέσσερα 5,2ιντζα γούφερ όσο να ναι ειναι φορτίο, απ την άλλη να σου βγάζει πρόβλημα μόνο στο κεντρικό κι όχι στα κυρίως με δύο 8ιντζα το καθένα είναι λίγο περίεργο, θα την πω την βλακεία μου έτσι για να φύγει και μία πιθανότητα, μήπως έχει πρόβλημα ο τελικός σου στο κεντρικό; Με τις συνδέσεις έχεις κοιτάξει να πατάνε όλα καλά; Δοκίμασε να βάλεις μουσική σε multi channel stereo που βάζει όλα τα ηχεία στο παιχνίδι αλλά με το Audyssey στο off και ρύθμισε όλα τα ηχεία να έχουν το ίδιο level κι ανέβασε ένταση, αν πάλι το κεντρικό αρχίσει όπως λες να ανάβει το λαμπάκι της προστασίας τότε μήπως θα πρεπε να τον κοιτάξεις.
Τότε όντως θέλει αυτό που είπε ο συνονόματος πιο πάνω, πιο δυνατό τελικό.Δεν είπα ότι έχει πρόβλημα. Ανάλογα την ταινία μπορεί να ανάψουν τα άλλα. Αυτό γίνεται γιατί τα φτάνω στα όρια.
Ναι το ξέρω και το έχω συζητήσει και σε άλλα post. Η εύκολη και οικονομική λύση είναι οι crownΤότε όντως θέλει αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω, πιο δυνατό τελικό.
Δε νομίζω να ισχύει πλέον συτο. Εγώ αυτο που άκουσα στο σπίτι του Στάθη και μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι τα surround έπαιζαν ακόμη και διαλόγους και σε μεγάλες εντασεις.....στις ταινίες όλο το ζόρι το τραβάει το κεντρικό
τα άλλα απλά λαλούν
δοκίμασε να βάλεις μία ταινία να παίζει και αποσύνδεσε το κεντρικό...θα μείνεις χαζός με αυτό που θα ακούσεις..
δεν παίζει κάτι τέτοιο...Δε νομίζω να ισχύει πλέον συτο. Εγώ αυτο που άκουσα στο σπίτι του Στάθη και μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι τα surround έπαιζαν ακόμη και διαλόγους και σε μεγάλες εντασεις.....