ΕΛ.ΑΣ.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
ΠΟΙΑ Δικαιοσύνη?

Αντιγράφω αποσπασματικά από το "ΕΘΝΟΣ" της 11/06, η επισήμανση δική μου:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΚΗΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ
Το αμαρτωλό παρελθόν, η «αδυναμία» στα μοναστήρια και το DNA ενός παλιού γνώριμου της Ασφάλειας, οδήγησαν στην εξιχνίαση της άγριας διπλής δολοφονίας με θύματα δύο καλόγριες, που είχε γίνει στις 23 Απριλίου στο μοναστήρι Αρτοκωστάς στην Κυνουρία.
Ως δράστες κατηγορούνται ένας Ελληνας από το Ναύπλιο και δύο Σκοπιανοί, οι οποίοι εκείνο το μοιραίο βράδυ πήγαν στο μοναστήρι με σκοπό τη ληστεία.
Από το DNA από δέρμα που βρέθηκε στα νύχια της μιας μοναχής και έπειτα από συντονισμένες έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκαν οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο πριν από ενάμισι μήνα και συνελήφθησαν οι δύο στην Ελλάδα και ο τρίτος στα Σκόπια.
Ανακρίνονταν ένα ολόκληρο 24ωρο για να ομολογήσουν. Ο Ελληνας και ο ένας Σκοπιανός στην προσπάθειά τους να πιέσουν τις μοναχές να τους αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά έφραξαν με μαξιλάρια τα πρόσωπα της Μαρίας Βλαχάκη και της Θεοδώρας Μανιακούρα αντίστοιχα με αποτέλεσμα οι τελευταίες να πεθάνουν από ασφυξία.
Με πανομοιότυπο τρόπο ο Ελληνας είχε ληστέψει το 2001 τη μοναχή Ζωή στο μοναστήρι Αγίων Αδριανού και Ναταλίας, κοντά στο Ναύπλιο. Η μοναχή αυτή, που την είχε κουκουλώσει με μια βαριά κουβέρτα, είχε καταφέρει τότε να επιζήσει. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο δράστης είχε συλληφθεί και είχε δικαστεί σε 16 χρόνια φυλάκιση. Εκτίοντας ποινή τριών ετών περίπου, αποφυλακίστηκε το 2005.
Οπως λέει η μοναχή Ζωή στο «Εθνος», μετά την αποφυλάκισή του την επισκέφθηκε ξανά ζητώντας ελεημοσύνη. Δεν φανταζόταν ωστόσο η μοναχή ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που κατηγορείται τώρα ως δράστης του διπλού εγκλήματος στην Κυνουρία.
Ο 27χρονος Ελληνας, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε επισκεφθεί το μοναστήρι Αρτοκωστάς πριν από το έγκλημα ως πιστός και ζήτησε ελεημοσύνη, γι αυτό και ήταν γνωστός στις δύο μοναχές.

Υποχρέωση της αστυνομίας είναι να συλλαμβάνει και να παραδίδει τους ενόχους ή υπόπτους στη δικαιοσύνη, υποχρέωση της οποίας είναι να πράττει τα δέοντα.

Όταν η δικαιοσύνη αντί για τα δέοντα πράττει "ό,τι νάναι" (βλ. παραπάνω), τότε μερικές φορές και οι αστυνομικοί, που, ας μου επιτραπεί η έκφραση, κάνουν το χαμαλίκι της υπόθεσης, "τα παίρνουν". Πράγμα σαφώς αδικαιολόγητο, αλλά ανθρώπινο.

Στο κάτω-κάτω, στο περιστατικό της Ομόνοιας η πράξη των αστυνομικών προκάλεσε καταρράκωση της αξιοπρέπειας και πιθανές σωματικές βλάβες από τα συνεχή χαστούκια σε δύο ενόχους, ενώ στο περιστατικό στο μοναστήρι, η πράξη των μοσχαρο-κεφαλών της δικαιοσύνης προκάλεσε το θάνατο δύο παντελώς αθώων ηλικιωμένων ανυπεράσπιστων γυναικών.

Ανέφερα και νωρίτερα ότι θεωρώ το βιντεοσκοπημένο γλέντι κατάπτυστο. Ωστόσο, κάτι γεγονότα όπως αυτό που παρέθεσα παραπάνω αιτιολογούν (ΔΕΝ δικαιολογούν) το μίσος ορισμένων οργάνων της τάξης ενάντια στους κακοποιούς.

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, γνώμη μου...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Να διευκρινίσω κάτι σε σχέση με το παραπάνω post μου για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις: όταν λέω ότι οι αστυνομικοί "τα παίρνουν", εννοώ στο κρανίο, όχι στην τσέπη...

Reaction score
164
"Δικαστικο συστημα" :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Το αλλο με το Τοτο το ξερεις Μαρια?

Παιδια ας παμε για μπανιο καλυτερα.
Το δικαστικό σύστημα θα φτιάξει. Άκουσα σήμερα ότι οι δηκηγόροι κατεβαίνουν σε απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την κατάντια του συστήματος. :crazy_1:
Ακόμα θα διαμαρτυρηθεί ο Πάσσαρης για την εγκληματικότητα και η Στεφανίδου για την υποβάθμιση της τηλεόρασης. :happy_8:

Reaction score
3
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

Υπάρχει κάποιος λόγο για τον οποίο εμπιστεύεστε τις πράξεις της αστυνομίας όταν και αυτή είναι μέρος του ίδιου συστήματος. Απάντηση δεν έχω πάρει μόνο περιπτωσιολογία.
Ας σοβαρευτούμε…
Από κακές στιγμές η ελληνική αστυνομία έχει να δείξει και αυτή πάρα πολλές.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Υπάρχει κάποιος λόγο για τον οποίο εμπιστεύεστε τις πράξεις της αστυνομίας όταν και αυτή είναι μέρος του ίδιου συστήματος.
To σύστημα δεν είναι φλατ, φίλε Joseph. Πάνω από την αστυνομία υπάρχει η Δικαιοσύνη με δικαστές και νομοθέτες, και, δυστυχώς, πάνω από αυτήν οι πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες των κρατούντων και των σπονσόρων και παρατρεχάμενών τους. Επομένως, όταν το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, δεν είναι δυνατόν να εξαντλούμε την κριτική μας αυστηρότητα στην ουρά.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΕΛ.ΑΣ.

To σύστημα δεν είναι φλατ, φίλε Joseph. Πάνω από την αστυνομία υπάρχει η Δικαιοσύνη με δικαστές και νομοθέτες, και, δυστυχώς, πάνω από αυτήν οι πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες των κρατούντων και των σπονσόρων και παρατρεχάμενών τους. Επομένως, όταν το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, δεν είναι δυνατόν να εξαντλούμε την κριτική μας αυστηρότητα στην ουρά.
Χωρίς ίχνος ειρωνείας:

Το ψάρι ΠΟΤΕ δε βρομάει από το κεφάλι και στη ζωή και μεταφορικά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποποιείσαι ευθύνες.

Reaction score
9
Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτομαστε.Βαζουμε σε πρωτη μοιρα τους καημενους λαθρομεταναστες που (κακως)βασανιστηκαν αλλα κανενας δημοσιογραφος δεν σχολιαζει οτι αυτοι οι δυο αλητες πριν λιγο ειχαν ληστεψει μια ηλικιωμενη κυρια με κινδυνο της σωματικης της ακεραιοτητας.Αλλα βεβαια αυτο δεν θα πουλαγε τοσο.

Reaction score
180
Ειμαι σιγουρος οτι ο συγκεκριμενος "βασανισμος" συμβαινει καθημερινα σε πολλα τμηματα στη χωρα μας

?
Ναι, αλλα εμεις καναμε σαν να ανακαλύψαμε την Αμερική. Ουαι υμιν.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: ΕΛ.ΑΣ.

Χωρίς ίχνος ειρωνείας:

Το ψάρι ΠΟΤΕ δε βρομάει από το κεφάλι και στη ζωή και μεταφορικά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποποιείσαι ευθύνες.
Μαλλον θα εννοεις οτι και να βρομαει απο το κεφαλι εμεις (η ουρα) πρεπει να ειμσατε σωστοι και νομιμοι ανεξαρτητως απο το αν το δικαστικο συστημα ( το κεφαλι ) ειναι βρωμικο και διαφθαρμενο ...

Δηλ με λιγα λογια επειδη το κρατος κλεβει λογου χαρη αυτο δεν δικαιολογει και εμας να μην κοβουμε αποδειξεις στα καταστηματα μας η να κρυβουμε περουσιακα στοιχεια απο την δηλωση μας.

Δεν διαφωνω αλλα μονο εως εδω.

Το εγραψα και πριν..
Σε ολες τις χωρες του κοσμου υπαρχει και ακομα χειροτερη μεταχειριση και βαρβαροτητα απο την αστυνομια.
Απλα εκει γινεται με περισσοτερο ''τακτ'' και κανεις δεν ασχολειται με την αστυνομια.
Την αφηνουν ελευθερη και ο κοσμος και τα ΜΜΕ να κανει την δουλεια της.

Απλα εδω στην Ελλαδα τα ισοπεδωνουμε ολα ...
Ετσι λειτουργει και θα λειτουργει η αστυνομια σε ολες τις χωρες!

Και οσο για τον αν με τις σφαλιαρες εγιναν ανθρωποι καλυτεροι η χειροτεροι στοχος της αστυνομιας ειναι να πιανει αυτα τα ατομα.
Στοχος της δικαιοσυνης ειναι να τους βαζει φυλακη!
Σε καμια περιπτωση και σε καμια χωρα το καθε Δικαστικο ποινικο συστημα δεν τιμωρει για να τους κανει καλυτερους ανθρωπους!
Δεν γινεσαι καλυτερος ανθρωπος μεσα απο το σωφρονιστικο συστημα.

Ok τοτε γιατι το λεμε σωφρονιστικο?
Δεν ξερω... Λαθος λεξη για μενα. Λαθος ονομασια.

Δεν υπαρχει σωφρονιστικο συστημα! Υπαρχει το εγκλημα και η τιμωρια!
Το αν το ατομο που θα κλεψει η σκοτωσει αργοτερα το μετανιωσει και πραγματικα θελει να επανελθει ενεργα στην κοινωνια ειναι κατι που θα το νειωσει μονο αυτος μεσα απο την βαθια του σκεψη και τις τυψεις του.
Κανενα σωφρονιστικο συστημα δεν θα σε κανει ανθρωπο αν εσυ ο ιδιος δεν το θελεις...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

Ούτε όμως και ό καλύτερα εκπαιδευμένος αστυνομικός δεν επιτρέπετε να υποκαθιστά τον δικαστή και τον νομοθέτη.
Λύστε μου όμως μια απορία:
Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση, από γραφόμενα σε αυτό το thread ότι κάποιοι επικροτούν την υποκατάσταση του δικαστή και του νομοθέτη από τον αστυνομικό ωσάν αυτός να είναι καλύτερος, εγκυρότερος…
Πόθεν τεκμαίρεται τοιούτο;
:confused:
Ο καλύτερα εκπαιδευμένος αστυνομικός ποτέ δεν θα γινόταν Δικαστής...

Η περιπολία στους δρόμους θα απέτρεπε πολλές περιπτώσεις βίας και θα έκανε και την Αστυνομία καλύτερη...

Τέλος οι διακρίσεις εντός της Αστυνομίας (κάποιοι χαλαροί γραφιάδες και κάποιοι άλλοι αντιμέτωποι συνέχεια με εγκληματίες) οδηγούν σε φαινόμενα σαν αυτά του βίντεο...

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ.

Λοιπόν, να κάνουμε το άλλο:
Έκλεψε ο άλλος την θεία σου, μαμά σου, κόρη σου κλπ.
Να στον παραδίδουν να τον τιμωρείς εσύ.
Να μάθουν μετά οι αλήτες οι κλέφτες.
Τώρα αν το παιδί σου γίνει τέτοιος, μπα δεν νομίζω, θα τον έχεις μάθει σωστά, με Γαλλικά και πιάνο.

Reaction score
7.089
teosat...
Ναι, αλλα εμεις καναμε σαν να ανακαλύψαμε την Αμερική. Ουαι υμιν.
Καπως πρεπει να γεμισουν τα δελτια το Σαββατοκυριακο την ωρα που οι χαι-παρουσιαστες πλατσουριζουν στις πισινες και στα κοτερα των "εντολοδοχων" τους.
Η δευτεραντζα που εχει αναλαβει τα δελτια διψαει για τη μεγαλη δημοσιογραφικη επιτυχια ελπιζωντας οτι το επομενο καλοκαιρι θα πλατσουριζει και αυτη στα ιδια "μερη".

Reaction score
0
ειδα χθες το βραδυ το επιμαχο βιντεο. Εκεινη τη στιγμη αν ειχα ενα απο τους μπατσους αυτους μπροστα μου θα τον ειχα καψει ζωντανο. Και αυτον και τα παιδια του και ολη του την οικογενεια.

Ειμαστε σοβαροι? Εχετε την εντυπωση οτι αυτο που ειδαμε ειναι ασκηση βιας? Ασκηση βιας ειναι να ριξω ενα χαστουκι σε καποιον γιατι με εβρισε. Το να σκηνογραφω, και να καταγραφω στο κινητο τετοιες πραξεις, ωστε να ικανοποιησω τα αρρωστα και ζωωδη ενστικτα μου, σε καποιους που δεν μπορουν να αμυνθουν με κανενα τροπο, και κατα συρροη (οχι ενα χαστουκακι και τελειωσαμε ρε παιδια, που ειναι η γλυκα σ'αυτο?) μονο με μια λεξη περιγραφεται:ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ. Αντε βρε και στο θαλαμο αεριων μετα...

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι ειδεχθες εγκλημα ειχαν διαπραξει οι συγκεκριμενοι για να αξιζουν τετοιας μεταχειρησης (μπορει να περασαν κανενα φαναρι με κοκκινο). Τους συλλαμβανεις, τους βαζεις στο κελι και τους στελνεις δικαστηριο. Επειδη η κοινωνια δεν ειναι αγγελικα πλασμενη, μπορω να καταλαβω γιατι καποιο οργανο, μεσα στα νευρα του, μπορει να σκασει μια σφαλιαρα σε ενα κρατουμενο (χωρις να το δικαιολογω βεβαια). Αλλα αν δεν μας ενοχλουν τετοιες εικονες (η μας ψιλοενοχλουν, αλλα καλα να παθουνε και αυτοι γιατι τα ηθελε ο ποπος τους) τοτε μας περιμενουν αλλα...Γιατι να μη βαλουμε τους αλλους 2 που θα πιασουμε να χωνουν αγγουρακια στους ποπους τους και μετα να τα τρωνε?

Προφανως οι 2 συγκεκριμενοι τωρα σωφρονιστηκαν. Και ολοι οι αλλοι ομοεθνεις τους θα φοβηθουν και θα κατσουν καλα απο εδω και περα γιατι μπορει να παθουν τα ιδια. Οχι Οχι....Δεν ξεχειλιζουν απο οργη. Οσο για αυτο που αναφερθηκε οτι ετσι λειτουργει η αστυνομια σε ολες τις χωρες απο που ακριβως βγαινει? Δυο φορες εχω παει σε ανακριτικο στο εξωτερικο και μου φαιρονταν με το σεις και με το σας. Αλλη μια φορα εμενα και αλλους 4 ελληνες μας συνοδευσαν σπιτι μας γιατι μας κυνηγαγε ενα ολοκληρο χωριο. Εκει εγω ημουν ο αλλοδαπος. Και μου φαιρονταν βασιλικοτερα του βασιλεως. Αλλα τι να λεμε....Εκει (στα παραεξω) εχουν και προαγουν πολιτισμο τωρα. Δεν εχουν μεινει στα αρχαια...

Reaction score
9
Τι εχουν και προαγουν leo69 παραεξω?"happy_1" Ασε ρε φιλε.Πριν απο δυο χρονια ειμαι Παρισι εγω ,η γυναικα μου και αλλες δυο κοπελες.Εχω μπει σε ενα μαγαζι εχω ψωνισει κατι και λιγο παρακατω μου ζητανε οι γυναικες να το δουν.Εκει που σταματησαμε(πεζοδρομιο) ερχεται ενας αστυνομικος και μας λεει σε πολυ εντονο υφος να φυγουμε,του λεει η ξαδελφη μας για πιο λογο πρεπει να φυγουμε απο το πεζοδρομιο εκεινος αγριευει ακομη περισσοτερο και λεει να φυγουμε αμεσως,ξαναλεει η ξαδελφη οτι δεν παει πουθενα εαν δεν της εξηγησει τον λογο με τα χιλια ζορια και αφου εχει γινει ενα αλαλουμ ερχεται ενας συναδελφος και μας εξηγει οτι εχεται σταματησει εξω απο την αμερικανικη πρεσβεια:shock: Το αλλο ντουβαρι θαρρεις και ειχε κασσετα και δεν μπορουσε να πει κατι αλλο εκτος απο το φυγετε απο εδωwall_1 Φαντασου να μην εβλεπαν οτι ειμαστε και τουριστες.
Απο την αλλη θες να μου πεις οτι ο Γερμανος αστυνομικος δεν τα κανει αυτα με τους Τουρκους και Κουρδους μεταναστες,ο Γαλλος με τους αραβες και τους αφρικανους,ο Αμερικανος με τους λατινους και τους εγχρωμους.

Reaction score
7.089
leo69

Αλλα τι να λεμε....Εκει (στα παραεξω) εχουν και προαγουν πολιτισμο τωρα. Δεν εχουν μεινει στα αρχαια...
Μαλλον δεν εχεις ακουσει για τις πολυωρες κρατησεις Ελληνων σε ξενα αεροδρομια,μαλλον δεν εχεις ακουσει για τη περιπετεια του Νομαρχη Μιχα στο Βελγιο πριν λιγους μηνες,μαλλον δεν εχεις ακουσει για απειρες ιστοριες ελληνων φιλαθλων σε εκδρομες στο εξωτερικο.

Μαλλον δεν εχεις ακουσει τη βυθιση απο την Ιταλικη ακτοφυλακη πλοιου με Αλβανους πριν καμια 10αρια χρονια με 200 τοσους νεκρους μαλλον μαλλον μαλλον....

Απλα στη χωρα μας καποιοι ανεγκεφαλοι για να δημιουργησουν εντυπωσεις αλλα και για να δικαιολογησουν την "προοδευτικοτητα τους" ( που την ξεχνουν οταν βαζουν χερι στο δημοσιο χρημα) φουσκωνουν τετοια περιστατικα αδιαφορωντας για το κακο που κανουν στη χωρα.

Reaction score
3

Τι εχουν και προαγουν leo69 παραεξω?"happy_1" Ασε ρε φιλε.Πριν απο δυο χρονια ειμαι Παρισι εγω ,η γυναικα μου και αλλες δυο κοπελες.Εχω μπει σε ενα μαγαζι εχω ψωνισει κατι και λιγο παρακατω μου ζητανε οι γυναικες να το δουν.Εκει που σταματησαμε(πεζοδρομιο) ερχεται ενας αστυνομικος και μας λεει σε πολυ εντονο υφος να φυγουμε,του λεει η ξαδελφη μας για πιο λογο πρεπει να φυγουμε απο το πεζοδρομιο εκεινος αγριευει ακομη περισσοτερο και λεει να φυγουμε αμεσως,ξαναλεει η ξαδελφη οτι δεν παει πουθενα εαν δεν της εξηγησει τον λογο με τα χιλια ζορια και αφου εχει γινει ενα αλαλουμ ερχεται ενας συναδελφος και μας εξηγει οτι εχεται σταματησει εξω απο την αμερικανικη πρεσβεια:shock: Το αλλο ντουβαρι θαρρεις και ειχε κασσετα και δεν μπορουσε να πει κατι αλλο εκτος απο το φυγετε απο εδωwall_1 Φαντασου να μην εβλεπαν οτι ειμαστε και τουριστες.
Απο την αλλη θες να μου πεις οτι ο Γερμανος αστυνομικος δεν τα κανει αυτα με τους Τουρκους και Κουρδους μεταναστες,ο Γαλλος με τους αραβες και τους αφρικανους,ο Αμερικανος με τους λατινους και τους εγχρωμους.

Σε χώρες που οι θεσμοί λειτουργούν (δε λέω καλά ή κακά λέω λειτουργούν, διότι στη χώρα μας απλά δεν λειτουργούν) κανείς δε θα ρωτήσει τον αστυνομικό για ποιο λόγο του απαγορεύει να σταθεί κάπου, γιατί εκτρέπει την κυκλοφορία, γιατί δεν επιτρέπει κάτι, διότι είναι σίγουρος πως τα πράγματα θα λειτουργήσουν καλύτερα αν ακολουθήσει τις οδηγίες του. Είναι σίγουρος ότι το σύστημα λειτουργεί, κυρίως, προς το συμφέρον του πολίτη. Συνεπώς για τον Γάλλο αστυνομικό είναι έως και προσβλητικό να τον ρωτήσεις το «γιατί», θεωρείτε ανέδυα και να λες πάλι καλά που δε σας συνέλαβαν.

Reaction score
3

Εσυ το βλεπεις λογικο αυτο?Γιατι αν ρωτησεις κανενα αραβα εκει θα σου πει το αντιθετο.
:shock: :shock:
Άλλο σχόλιο διάβασες ή σε άλλο σχόλιο απαντάς.

Reaction score
0
SIDE: Για περνα καμια βολτα εξω απο τη δικη μας αμερικανικη πρεσβεια με κανα φιλο σου τουριστα που θελει να βγαλει φωτογραφια εκει και ελα πες μας τι εγινε (εγω πηγα στη ΓΑΔΑ και ειμεινα 2 ωρες

Το θεμα ομως δεν ειναι να κατσουμε και να εξιστορουμε τι μας συνεβη και τι οχι. Ιστοριες εχουμε ολοι. Το θεμα ειναι, οτι αυτα που σε αλλες χωρες ειναι η εξαιρεση εδω τεινουν να γινουν ο κανονας. Και οχι, δεν ειμαι απο αυτους που τα βλεπω ολα εδω στραβα και ολα εξω τελεια. Ο joseph ειπε κατι πολυ σωστο. Οταν εξω σου λεει ο αστυνομικος, αυτο και αυτο, κατα 90% ετσι ειναι. Τουλαχιστον αυτο λενε οι δικες μου εμπειριες, οι εμπειριες των φιλων και γνωστων μου. Εκτος αν μερικοι ακουτε συχνα απο δικους σας εκφρασεις του τυπου: ασε πηγα εξω και τα πραγματα ειναι χαλια - Οπισθοδρομικοι οι τυποι - η αστυνομευση ειναι για τα μπαζα - το κοινο αισθημα μιλαει για ατυνομικη βαρβαροτητα. Δηλαδη ρε γαμωτο, εμεις εδω πvς γινεται και "ξερουμε" οτι τετοιες καταστασεις γινονται συνεχεια και 6 χρονια που εμενα αγγλια δεν μου ειχε δημιουργηθει αυτη η εντυπωση? Αλλα ξερω. Εκει οι αστυνομικοι δεν μεταφερουν οπλα...μαλθακοι θα ειναι μωρε.

Reaction score
0
παιδια τελικα πρεπει να αποφασισουμε τη θελουμε απο την μια βγαινουμε στα καναλια και κραζουμε την αστυνομια οτι δεν κανει τιποτα σωστα και μας εχουν κατακλεψει και απο την αλλη με ενα βιντεο τους κρεμαμα ελεος πια με τον καθε δημοσιογραφο που την τριχα την κανει τριχια

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef