- Reaction score
- 88.384
Μετοχές θέλεις να πάρεις;Απλά κοιτάμε πως πάνε οι κατασκευαστές. Γιατί όπως και να το κάνουνε, αν δεν υπάρχει volume δεν υπάρχει και μέλλον. Τουλάχιστον κερδοφόρο.
Εγώ κοιτάω για αυτοκίνητα πάντως.
Μετοχές θέλεις να πάρεις;Απλά κοιτάμε πως πάνε οι κατασκευαστές. Γιατί όπως και να το κάνουνε, αν δεν υπάρχει volume δεν υπάρχει και μέλλον. Τουλάχιστον κερδοφόρο.
λάθοςαν δεν υπάρχει volume δεν υπάρχει και μέλλον. Τουλάχιστον κερδοφόρο.
Έχουμε εντελώς διαφορετική αφετηρία στο θέμα αυτοκίνητο. Εσύ αλλάζεις αμάξι κάθε 4 χρόνια. Δεν το αγοράζεις αλλά το νοικιάζεις. Δεν σε νοιάζει πόσο κοστίζει η συντήρηση, τα βασικά ανταλλακτικά, η μπαταρία αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και σου κάτσει αλλαγή εκτός εγγύησης. Δεν θα βρεθείς ποτέ εκτός εγγύησης. Δεν σε ενδιαφέρει καν πόσο θα κρατήσει το αμάξι, κ.α.Μετοχές θέλεις να πάρεις;
Εγώ κοιτάω για αυτοκίνητα πάντως.
Με ενδιαφέρει πάρα πολύ πόσο έχει, πόσο πολύ θα κρατήσει στο χρόνο, να έχει φθηνή συντήρηση επειδή κάνω πολλά χλμ (+2000χλμ το μήνα) αλλά όχι μόνο για αυτό, φθηνά βασικά ανταλλακτικά και φθηνή μπαταρία. Θέλω να μην έχω σοβαρά προβλήματα για 15 χρόνια, τουλάχιστον. Να μην έχω καν προβλήματα αν μπορώ. Να μπορώ να πληρώσω τη μπαταρία αν είμαι τόσο τυχερός και μου κάτσει αλλαγή εκτός εγγύησης. Δεν υπέγραψα πουθενά ότι δεν θα μου συμβεί. Αν συμβεί θέλω να μπορώ και όχι να κλαίω.
Ναι, υδρογόνου.Toyota θέλεις αλλά έχεις άρνηση. Καταπίεσέ την.![]()
και κοιτάς κινέζικα;Με ενδιαφέρει πάρα πολύ πόσο έχει, πόσο πολύ θα κρατήσει στο χρόνο, να έχει φθηνή συντήρηση επειδή κάνω πολλά χλμ (+2000χλμ το μήνα) αλλά όχι μόνο για αυτό, φθηνά βασικά ανταλλακτικά και φθηνή μπαταρία. Θέλω να μην έχω σοβαρά προβλήματα για 15 χρόνια, τουλάχιστον. Να μην έχω καν προβλήματα αν μπορώ.
Ενώ θα έπρεπε Γερμανέζικα;και κοιτάς κινέζικα;![]()
κινέζικα πράματα δεν μου τύχανε και πολλά με αντοχή στο χρόνο (βασικά δε θυμάμαι και τίποτα, αλλά να μην είμαι απόλυτοςΕνώ θα έπρεπε Γερμανέζικα;![]()