- Reaction score
- 99.582
Off topic: Ο Γιάννης είναι ο "τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα". Ο Παντελάκης έχει τα ίδια.Οπότε πρακτικά, τι είχα Παντελάκη μου τι είχα Παντελή μου.
Παρακαλώ συνεχίστε.
Off topic: Ο Γιάννης είναι ο "τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα". Ο Παντελάκης έχει τα ίδια.Οπότε πρακτικά, τι είχα Παντελάκη μου τι είχα Παντελή μου.
Κοροϊδεύω μιαν ανεπανάληπτη στασιμότητα που βλέπω στη φίρμα. Ουδεμία ουσιαστική βελτίωση του efficiency.Off topic: Ο Γιάννης είναι ο "τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα". Ο Παντελάκης έχει τα ίδια.
Παρακαλώ συνεχίστε.
Average charging speed 10-80% | 335.8 kW |
Optimum charging area | 2% - 80% |
Για να δούμε:Κοροϊδεύω μιαν ανεπανάληπτη στασιμότητα που βλέπω στη φίρμα.
Καλά τι είδαν είναι άλλο θέμα.
Αυτό μου θυμίζει “το έχεις ακούσει;”εσύ βλέπεις νουμεράκια και φαντάζεσαι θεωρίες, εγώ τα έχω ζήσει αυτά.
Όλα δουλεύουν μια χαρά. Το μόνο ενοχλητικό είναι πως πρέπει να του λες κάθε φορά να φορτίσει με το νυχτερινό (θυμάται τις ώρες, άλλα όχι το τι θέλεις) όταν είναι παρκαρισμένο σπίτι.Μπορεί να μην θεωρείς σημαντικό το software, αλλά εγώ αν πληρώσω κάτι και δεν δουλεύει θα μου πάει η πίεση 100 και θα το πετάξω από το παράθυρο
Στους ελεύθερους επαγγελματίες-εταιρίες όμως ενδιαφέρει πολύ.Επίσης δεν με ενδιαφέρει το leasing
Εμ, γιατί δεν το λες από την αρχή;Και τελευταίο και σημαντικότερο όλων. Ασχέτως καυσίμου, δεν θα έπαιρνα ποτέ Γερμανικό αυτοκίνητο.
Αδιάφορο.Έχει και Carplay.
Επίσης αδιάφορο, δεν θα το έβαζα ποτέ ακόμα και αν το είχε. Απλά πράγματα θέλω. Στρίψε δεξιά, αριστερά. Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα Ελληνικά. Όλα μου τα μηχανήματα είναι στα Αγγλικά. Δεν τα μπορώ με Ελληνικά.Από την άλλη, μιλάει ελληνικά κανονικά, και καταλαβαίνεις την προφορά των ονομάτων των οδών όταν σου λέει που να στρίψεις. Στο Tesla δεν ξέρω αν υπάρχει καν αυτή η επιλογή, αλλά όσες φορές το άκουσα ήταν αλαμπουρνέζικα-αμερικάνικα.
Πως κάνεις εσύ με τους Κινέζους. Κάτι τέτοιο. Ποτέ.Εμ, γιατί δεν το λες από την αρχή;
Ναι ξέρω, αυτό λέω τόσες μέρες.Πως κάνεις εσύ με τους Κινέζους. Κάτι τέτοιο. Ποτέ.