- Reaction score
- 1.840
εγω θα του εβαζα λίγο ακόμαΚόψε από το σαμπ μερικά dB
εγω θα του εβαζα λίγο ακόμαΚόψε από το σαμπ μερικά dB
Και σε συνδυασμό με θετικό gain στο 100-450, που θα ζορισει λίγο τους δορυφόρους.Κόψε από το σαμπ μερικά dB
Κόψε από το σαμπ μερικά dB
Σούπερ. Σιγά μην μειώσω τα μπάσα .Εντάξει, άστα να βαράνε να γουστάρεις!
Ωραία παιζ ρε; Σ'αρέσει;
Η περιοχη 100~350, μηπως θελει λιγα dB ανεβασμα;spl μαζί και δεξια αριστερα χωριστά.
Με μικροφωνο σε θεσεις γυρω γυρω ανα 30 εκατοστα.
Να πεις κιόλας άμα σε πειράζει κατά τις ακροάσεις η παρεμβολή του DAC από το Genelec sub με την έξτρα μετατροπή στο σήμα.spl μαζί και δεξια αριστερα χωριστά.
Με μικροφωνο σε θεσεις γυρω γυρω ανα 30 εκατοστα.
Δεν έχω καταλάβει κάτι μέχρι στιγμής. Ίσως φταίνε τα ηχεία που δεν είναι και ότι καλύτερο ίσως φταίνε και τα αυτιά μου , ίσως δεν έχει και ακουστή διαφορά.Να πεις κιόλας άμα σε πειράζει κατά τις ακροάσεις η παρεμβολή του DAC από το Genelec sub με την έξτρα μετατροπή στο σήμα.
Μην σιδερώνεις. Ειδικά πάνω από τα 200Hz.γιατί είχαν μαζευτεί πολλά.
Για εξήγησε σε παρακαλώ. Στο rew υπάρχει τέτοια δυνατότητα;Ότι φίλτρα χρησιμοποιείς να είναι τύπου tone control.
Δεν έχει Ντακ το σαμπ.Να πεις κιόλας άμα σε πειράζει κατά τις ακροάσεις η παρεμβολή του DAC από το Genelec sub με την έξτρα μετατροπή στο σήμα.
Εφόσον περιλαμβάνει αναλογικές εισόδους κι εξόδους παράλληλα με ψηφιακή επεξεργασία σήματος παρέχουσα delay στα κύρια ηχεία πρέπει μεταξύ εισόδου κι εξόδου να μεσολαβεί δικτύωμα AD-DA μετατροπής. Ο τρόπος να μην περνούσε το σήμα από αυτό θα ήταν σύνδεση μέσω εισόδων-εξόδων AES/EBU ώστε να παρέμενε η διαχείριση στο ψηφιακό πεδίο.Δεν έχει Ντακ το σαμπ.
Να έχουν μικρό Q.Για εξήγησε σε παρακαλώ. Στο rew υπάρχει τέτοια δυνατότητα;
Δεν έχει ούτε delay.Εφόσον περιλαμβάνει αναλογικές εισόδους κι εξόδους παράλληλα με ψηφιακή επεξεργασία σήματος παρέχουσα delay στα κύρια ηχεία πρέπει μεταξύ εισόδου κι εξόδου να μεσολαβεί δικτύωμα AD-DA μετατροπής. Ο τρόπος να μην περνούσε το σήμα από αυτό θα ήταν σύνδεση μέσω εισόδων-εξόδων AES/EBU ώστε να παρέμενε η διαχείριση στο ψηφιακό πεδίο.