Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Γιατί επέλεξες την 12 speed αντί της 11 speed, εξ αρχής;
Α, καλά...! Εγώ νόμιζα ότι ήθελες μια ταχύτητα παραπάνω για να εκμεταλλευτείς καλύτερα τα watts σου! Τι περίπτωση είσαι εσύ ρε;;;;;Είπα να αναβαθμιστώ, που να φανταστώ?
Ο βήχας, ο έρωτας και η γυαλάδα δεν κρύβονται φίλε Γιώργη!
Όχι θα απαντήσω επειδή με πνίγει το δίκιοΑ, καλά...! Εγώ νόμιζα ότι ήθελες μια ταχύτητα παραπάνω για να εκμεταλλευτείς καλύτερα τα watts σου! Τι περίπτωση είσαι εσύ ρε;;;;;
Άσε, μην απαντήσεις, με κάλυψε ο από κάτω...
Αξίζει να πας σε ηλεκτρονική 105;Να σου δώσω μια ακόμη πρόταση μιας και είναι πραγματικά σύγχρονο Ποδήλατο, έχει ηλ. ταχύτητες της 105 σειράς, με λίγες παραπάνω παράδες.
Θα ήθελα την βοήθειά σας αλλά και τη γνώμη σας για μία αγορά που σκέφτομαι να κάνω. Έχω ένα Scoot Scale 970 (mountain) και το χρησιμοποιώ για να κάνω τις ποδηλατικές εξορμήσεις μου. Σκέφτομαι μιας και όπως τελικά κατέληξα να το αλλάξω με ένα ικανό ποδήλατο δρόμου. Οι συνήθεις αποστάσεις είναι 50-75χλμ (ελπίζω και περισσότερα στο μέλλον) που έχει και αρκετές ανηφόρες, συνήθως με παρέα (ποδήλατο δρόμου). Ψάχνω ένα σχετικά σύγχρονο ποδήλατο, καινούργιο ή μεταχειρισμένο σε εξαιρετική κατάσταση. Η τιμή που ψάχνω είναι 2000-2500 περίπου σε Μ, ΜL.
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό forum αλλά σίγουρα είναι το σωστό topic.
Παραδείγματα που είδα από καινούργια:
Ποδήλατο BMC SLR SIX (105) | Kasimatis Bikes
kasimatisbikes.grGIANT Defy Advanced 2 (2022) - Action Bikes
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Κέρδισε ΤΩΡΑ 400€! Fantastic Sales: η τιμή ισχύει για εξόφληση μετρητοίς και για το διάστημα της προσφοράς Τα μεταφορικά καταβάλλονται από τον παραλήπτη. Τα ποδήλατα GIANT στην χαμηλότερη τιμή της ΕΥΡΩΠΗΣ! Actionbikes στο Χαλάνδρι: The Giant house of GIANT bikes!www.action-bikes.grWILIER GRG Team Disc - Action Bikes
Διατίθεται κατόπιν προπαραγγελίας. Ενημέρωση διαθεσιμότητας από το TUBEwww.action-bikes.grGIANT TCR Advanced 2 Disc Pro Compact (2022) - Action Bikes
ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Κέρδισε ΤΩΡΑ 200€! Fantastic Sales: η τιμή ισχύει για εξόφληση μετρητοίς και για το διάστημα της προσφοράς Τα μεταφορικά καταβάλλονται από τον παραλήπτη. SUPER Δώρο: Πλήρες Bike Fitting στο Shimano Bike Fitting Center αξίας 150€! Τα ποδήλατα GIANT στην χαμηλότερη τιμή της...www.action-bikes.grInfinito XE Disc 105
All-round carbon road bike - the Infinito XE from Bianchi On a long day in the saddle, the full carbon frame and the full carbon fork ensure a very comfortable ride. The Infinito XE also helps to convert the power of every single...www.bike-discount.deΦόρτωση…
www.bike24.comΦόρτωση…
www.bike24.comOltre Race 105
Fast, competition-ready racer - the Oltre Race 105 from Bianchi The Bianchi Oltre Race is a fast, competitive road bike. Developed for speed enthusiasts who are looking for the perfect companion for every challenge on the road and...www.bike-discount.de
καλημέρα στην Αθήνα υπάρχουν μερικές φορές και ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος ισως και να γλυτώσεις ένα σεβαστό ποσό….Θα ήθελα την βοήθειά σας αλλά και τη γνώμη σας για μία αγορά που σκέφτομαι να κάνω. Έχω ένα Scoot Scale 970 (mountain) και το χρησιμοποιώ για να κάνω τις ποδηλατικές εξορμήσεις μου. Σκέφτομαι μιας και όπως τελικά κατέληξα να το αλλάξω με ένα ικανό ποδήλατο δρόμου. Οι συνήθεις αποστάσεις είναι 50-75χλμ (ελπίζω και περισσότερα στο μέλλον) που έχει και αρκετές ανηφόρες, συνήθως με παρέα (ποδήλατο δρόμου). Ψάχνω ένα σχετικά σύγχρονο ποδήλατο, καινούργιο ή μεταχειρισμένο σε εξαιρετική κατάσταση. Η τιμή που ψάχνω είναι 2000-2500 περίπου σε Μ, ΜL.
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό forum αλλά σίγουρα είναι το σωστό topic.
Παραδείγματα που είδα από καινούργια:
Ποδήλατο BMC SLR SIX (105) | Kasimatis Bikes
kasimatisbikes.grGIANT Defy Advanced 2 (2022) - Action Bikes
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Κέρδισε ΤΩΡΑ 400€! Fantastic Sales: η τιμή ισχύει για εξόφληση μετρητοίς και για το διάστημα της προσφοράς Τα μεταφορικά καταβάλλονται από τον παραλήπτη. Τα ποδήλατα GIANT στην χαμηλότερη τιμή της ΕΥΡΩΠΗΣ! Actionbikes στο Χαλάνδρι: The Giant house of GIANT bikes!www.action-bikes.grWILIER GRG Team Disc - Action Bikes
Διατίθεται κατόπιν προπαραγγελίας. Ενημέρωση διαθεσιμότητας από το TUBEwww.action-bikes.grGIANT TCR Advanced 2 Disc Pro Compact (2022) - Action Bikes
ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Κέρδισε ΤΩΡΑ 200€! Fantastic Sales: η τιμή ισχύει για εξόφληση μετρητοίς και για το διάστημα της προσφοράς Τα μεταφορικά καταβάλλονται από τον παραλήπτη. SUPER Δώρο: Πλήρες Bike Fitting στο Shimano Bike Fitting Center αξίας 150€! Τα ποδήλατα GIANT στην χαμηλότερη τιμή της...www.action-bikes.grInfinito XE Disc 105
All-round carbon road bike - the Infinito XE from Bianchi On a long day in the saddle, the full carbon frame and the full carbon fork ensure a very comfortable ride. The Infinito XE also helps to convert the power of every single...www.bike-discount.deΦόρτωση…
www.bike24.comΦόρτωση…
www.bike24.comOltre Race 105
Fast, competition-ready racer - the Oltre Race 105 from Bianchi The Bianchi Oltre Race is a fast, competitive road bike. Developed for speed enthusiasts who are looking for the perfect companion for every challenge on the road and...www.bike-discount.de
Μέχρι στιγμής μέχρι 76χλμ αλλά με mountain άσφαλτο. Δεν το λες και ιδανικό. Το έβγαλα με δυσκολία αλλά οκΕγω προσωπικά είχα σοβαρό πρόβλημα σε αυχενικό, πλάτη και πόνους στη μέση.
Η πρώτη μου μεγάλη βόλτα με κούρσα ήταν 140km, ήταν εφιαλτικό αυτό που έζησα...
Πήγα Κόρινθο και στη επιστροφή κατέρρευσα σε ένα βενζινάδικο, είχα ξαπλώσει στο τσιμέντο κατάχαμα και έλεγα το τηλεφωνικό νούμερο του σπιτιού μου στο βενζίνα να έρθουν να με μαζέψουν, μόνο το στόμα μπορούσα να κουνήσω, όλο το υπόλοιπο σώμα ένιωθα σαν να ήταν στο γύψο. Κοιμόμαν για 3 μέρες σε ένα καναπέ για να συνέλθω, ξυπνούσα μαναχά για λίγο, βογκούσα και ξανά έπεφτα αναίσθητος.
@Drioannis έμπλεξες με δαύτους εδώ μέσα.... Ενα θα σου πω, ξεκίνησα 85 κιλά και έφτασα 110 κόβοντας το ποδήλατο και ανακαλύπτοντας τις πραγματικές απολαύσεις τις ζωής... Προβατίνα στα κάρβουνα....
Κατέληξε σε αυτό που σε αρέσει και εμείς θα σε βοηθήσουμε. Θα έχεις συμβουλές για να στήσεις σωστά το ποδήλατο που είναι και το βασικότερο.Μέχρι στιγμής μέχρι 76χλμ αλλά με mountain άσφαλτο. Δεν το λες και ιδανικό. Το έβγαλα με δυσκολία αλλά οκ