bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 55.867
Μας έστειλε εψές email το Rouvy και μας ενημέρωσε σχετικώς. Όντως καλή εξέλιξη διότι εντάσσει εκτός των άλλων στη πλατφόρμα και το στατικό ποδήλατο της zwift που πουλάει σαν ζεστό κουλούριΕνδιαφέρουσα εξέλιξη (αναμενόμενη λίγο πολύ)
![]()
Rouvy Adds Zwift Cog/Click/Ride Virtual Shifting: Battle Royale Begins?
Rouvy has just done what everyone has been asking for: Added virtual shifting to Rouvy, using Zwift hardware*. This allows you to use virtual shifting in Rouvy, just the same as Zwift, using the Zwift Click or Zwift Ridewww.dcrainmaker.com
Εμένα μου λείπει κάτι άλλο στο θκόμ set up, θα ήθελα επιτέλους να εμφανίζονται οι ταχύτητες της di2 στη οθόνη, αυτή η shimano πρέπει να ρίξει λίγο νερό στο κρασί και να δώσει άδεια στις προπονητικές πλατφόρμες, ηλεκτρονικές ταχύτητες έχουν πλέον όλοι κυρά shimano, δεν είσαι μοναδική στο είδος όπως παλιά, ξεκαβάλα το καλάμι επιτέλους!!
Ειδικά στο rouvy λείπει, τα υψομετρικά είναι πολύ ρεαλιστικά και κοιτάω σακάτ αρκετές φορές για να εντοπίσω σε ποιά ταχύτητα είμαι σύμφωνα με το κλινόμετρο που παρακολουθώ, όπως δλδ κάνω και στο δρόμο.
Last edited: