- Reaction score
- 139.091
Δες #147 και 151 Αμίρ.
Έχω δίκιο.
Έχω δίκιο.
Αυτό είναι ανάλυση 16 μπιτ χωρίς ντιδερ.
PREAMPLIFIER (measured at XLR output)
Maximum Output (<0.1% THD) 8.4 Vrms, subwoofer channel 9.9 Vrms
Frequency Response (2 Vrms output) 10 Hz — 35 kHz (+0, -0.25 dB)
Frequency Response, Analog-Direct (2 Vrms output) 10 Hz — 80 kHz (+0, -0.25 dB)
THD+N (2 Vrms output) -95 dB
S/N Ratio (2 Vrms output, IEC-A filter) 110 dB
XLR Configuration Pin 1: Ground, Pin 2: Positive, Pin 3: Negative
Όχι, εξηγήθηκε το γιατί.Οπότε αν ο Αμίρ μετρήσει στα 2Vrms (ή στα Volt που ο κατασκευαστής ορίζει) λογικά τα νούμερα θα είναι ίδια.
Εννοούσα ίδια με αυτά που μετράει ο κατασκευαστής, όχι ίδια μεταξύ balanced/unbalanced.Όχι, εξηγήθηκε το γιατί.
Balanced μετράει σε όλο το διαθέσιμο εύρος και βγαζει και σχετικό γράφημαΚατάλαβα τι εννοείς. Γιαυτό μάλλον κάποιοι ολοκληρωμένοι μετράνε πολύ καλά(Καλύτερα από κάποιους Pre/Pro)
Άρα τελικά μήπως πρέπει να μετράει και balanced και unbalanced και σε περισσότερες στάθμες?
Balanced: 2 και στα 4Vrms
Unbalanced: 2Vrms
ώστε να είναι πιο σαφή η εικόνα?
Εννοούσα ίδια με αυτά που μετράει ο κατασκευαστής, όχι ίδια μεταξύ balanced/unbalanced.
Balanced μετράει σε όλο το διαθέσιμο εύρος και βγαζει και σχετικό γράφημα
Καλώς τα δέχτηκες!Για να δούμε λοιπόν.. View attachment 203224
Είναι το asw4000 (έχει port ναι) ήταν ματσαρισμενο από την εταιρία για τη σειρά 800n . Θα βάλω ένα ακόμα στο μέλλον είμαι σε αναζήτηση, κυρίως για το home cinema (να κατεβαίνει κι άλλο συχνότητικα και να αναλάβει χαμηλα) θα δουμε.. έχω κάποια πολυκαναλα bluray .Αντε άλλος ένας να πετάνε τα βγιολιά.
Ποιο μοντέλο σαμπ είναι αυτό το Μπιενταμπλεγιου; έχει τρύπα;
Πόσα σαμπ έχεις;
Έχεις ξεκινήσει να αγοράζεις άτμος μουσικές σε μπλου ρεϊ;
Είναι σε dedicated audio room-home cinema, μόνο προβολι αγαπητέ εδώ και χρόνια. Ακουστικές εντυπώσεις ναι, θα πέσει δουλίτσα.Καλοτάξιδος. πες μας εντυπώσεις, ιδίως ποιότητα ήχου και HDMI earc συνεργασία με τηλεόραση.
Η καλύτερη αγορά μέσα στην καραντίνα.. το σακί το 22κιλο κοιτα πίσω.. το σκίζουμε..Ποπκορνιέρα!
Είπα να μην το σχολιάσω και φανώ φανατικός.Η καλύτερη αγορά μέσα στην καραντίνα.. το σακί το 22κιλο κοιτα πίσω.. το σκίζουμε..
Κάτι έχεις παρεξηγήσει μέσα σου.Θα βάλω ένα ακόμα στο μέλλον είμαι σε αναζήτηση, κυρίως για το home cinema
Ναι κάνει αλλά θέλω σεισμικές δονήσεις, και μη νομίζεις ήδη και το δεύτερο ψάχνω να βρω που θα μπει, θα το μελετήσουμε και το χωροταξικό και το δεύτερο sub στο μέλλον.Κάτι έχεις παρεξηγήσει μέσα σου.
Τουλάχιστον δύο σαμπ θες κυρίως για τη μουσική.
Σαματά για το σινεμά, κάνει και το ένα..