Pioneer VSX-520 K

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

ο φιλαρακος μου μου εδωσε κατι μουλαρια οσο το μικρο μου δαχτυλο...χρειαζονται τοσο χοντρα για τα 2 εμπρος ηχεια?
:143::143::143: τα λες ωραια ρε γιωργη χαχαααα καλοριζικος θηριο!!

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

ε τι να κανω....αφου οταν το ειδα το καλωδιο φρικαρα..χαχαχα...
αλλα αφου χρειαζεται τι να κανουμε..

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

ε τι να κανω....αφου οταν το ειδα το καλωδιο φρικαρα..χαχαχα...
αλλα αφου χρειαζεται τι να κανουμε..
εγω θυμαμαι την ατακα της μανας μου το 1993 οταν ειχα παρει κατι θηρια monster ....

με αυτα θα σε κρεμασω γαιδουριιιιιιιι :143::143:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

εγω θυμαμαι την ατακα της μανας μου το 1993 οταν ειχα παρει κατι θηρια monster ....

με αυτα θα σε κρεμασω γαιδουριιιιιιιι
Χαχαχαχαχαχα γαιδουρ ε γαιδουρ κανονικά με βρεγμένη βίτσα έπρεπε να σε περιλάβει :405:

Reaction score
0

Σημερα δοκιμασα να κανω TrueHD - Master audio bistream στον 520 μεσω του G6950 (Intel HD graphics)...
ολα εγιναν κατευθειαν με την πρωτη προσπαθεια,χωρις πολλα πολλα....
Αχ εχω αρχισει και το ερωτευομαι το μηχανημα....
Αντε να παρω και κεντρικο,surround ηχεια,να καει το πελεκουδι...

Reaction score
1

Είναι απίστευτος ενισχυτής για τα λεφτά του ! Θα τον ευχαριστηθείς σίγουρα για πολλά χρόνια με ένα σετ ηχεία !

Reaction score
0

Σιγουρα ναι...για 260€ δεν το συζηταω καν...δυνατος,ευκολος κλπ κλπ...
Εχω βαλει και στο ματι ενα Magnat center 250 μαζι με τα Supreme 100 για surround,αφου το μπατζετ τοσα καλυπτει και για τα τερταγωνικα μου θα γινει το σωσε...

Reaction score
4

Σιγουρα ναι...για 260€ δεν το συζηταω καν...δυνατος,ευκολος κλπ κλπ...
Εχω βαλει και στο ματι ενα Magnat center 250 μαζι με τα Supreme 100 για surround,αφου το μπατζετ τοσα καλυπτει και για τα τερταγωνικα μου θα γινει το σωσε...
:444:

Reaction score
0

αυριο παω για ηχειαααααααα......
~14cm2 χωρος,2 Mission M73 (100W - 8Ohm) μπροστα...
Να παω για το Magnat Supreme 250 για κεντρικο (75-150W - 4-8Ohm) και τα Supreme 100 (55-110W - 4-8Ohms) για πισω??

Εχω πολυ cosy χωρο και πιστευω να με καλυψουν...

Reaction score
1

Να σου δώσω και μιά άλλη λύση, τον έχω δεί σε σπίτι συμφορουμίτη που δεν πολυγράφει, στημένο με αυτό το σετ και έμεινα με το στόμα ανοιχτό από το πόσο καλά έπαιζε !!!!!!! ρίξε του μιά ματιά

http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/fea71213-322b-40db-b0cd-de219443ea64.aspx

Reaction score
0

τα εμπρος ηχεια τα εχω ηδη απο ενα φιλαρακι και παω για κεντρο-πισω μονο...

Reaction score
38

Να αγοράσεις το αντίστοιχο κεντρικό (ίδια εταιρία και ίδια σειρά) με τα μπροστά ηχεία, πάση θυσία! Τα πίσω μπορεί να είναι και άλλης εταιρίας...

JL_

Reaction score
19
Mία ερώτηση προς κατόχους κι από μένα:

Επειδή ο 520 (όπως και ο 820) δεν διαθέτει στην οθονούλα του κάποια ένδειξη του τύπου
, όταν δέχεται σήματα DD ή dts (απλά ή HD, δεν έχει σημασία) δείχνει με κάποιον τρόπο πόσων καναλιών είναι το σήμα;

Γράφει π.χ. Dolby Digital 3/2/1 ή 5.1 ή κάτι αντίστοιχο;

Reaction score
0

Λοιπον...μου κατσε εκπτωτικο κουπονι απο καταστημα και μου βγαινουν 4Χ Roister 5 + 1 Roister C5 289€....να το κανω????
θα ειναι λουκουμι με τον 520??

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Pioneer VSX-520 K

Mία ερώτηση προς κατόχους κι από μένα:

Επειδή ο 520 (όπως και ο 820) δεν διαθέτει στην οθονούλα του κάποια ένδειξη του τύπου
, όταν δέχεται σήματα DD ή dts (απλά ή HD, δεν έχει σημασία) δείχνει με κάποιον τρόπο πόσων καναλιών είναι το σήμα;

Γράφει π.χ. Dolby Digital 3/2/1 ή 5.1 ή κάτι αντίστοιχο;

Οχι ! Δείχνει απλά το σήμα που δέχεται.

Reaction score
1

Με αυτα τα ηχεια πως τα παει ο ενισχυτης ; http://www.roister.gr/ht3300.htm
Πριν κανένα δίμηνο τον είχαμε δεί στα ΜΜ Ρέντη με αυτό το setup ηχείων, καλά έπαιζε τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά, ίσως αν περάσεις από εκεί να τα έχουν ακόμα και να τον δείς να παίζει με αυτά από κοντά...

GOM

Reaction score
43

Παιδιά καλημέρα. Μιας και ενδιαφέρομαι για αγορά του συγκεκριμένου ενισχυτή, θα ήθελα την γνώμη σας διότι, για αρχή τουλάχιστον, θα υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί στο χώρο και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τον κόπο. Λοιπόν, για τώρα με ενδιαφέρει μόνο για το υπνοδωμάτιο, που είναι 15τμ. Η διαμόρφωση του χώρου είναι τέτοια ώστε δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για 5.1 σύστημα. Οπότε προσανατολίζομαι σε 2.1, ή 3.1 για να έχω και κεντρικό. Από μια all in one 2.1 λύση είναι καλύτερο να πάω στον pioneer με 3.1 ηχεία? Η δεν αξίζει τον κόπο? Επίσης για αρχή, έχω ήδη αυτά τα ηχειάκια, που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, (45w στα 8 ohms) αλλα μιας και υπάρχουν θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω? 2 για front και ενα για center. Οπότε το μόνο που θέλει μετά ειναι και ένα sub. Απ΄οτι καταλάβατε, ψάχνω μια "ψευτο surround" κατάσταση..:105:
Επίσης θα παίζω ταινίες μόνο από media player. Στην πορεία βέβαια θα αλλάξω ηχεία, αλλά για τώρα τα οικονομικά μου δεν μου το επιτρέπουν γιατί μέχρι πρόσφατα έφτιαχνα δικάναλο σύστημα:105:
Οπότε ανακεφαλαίωση:
1) Pioneer 520k + Canton Plus XS.2 black + sub (ενδεχομένως ένα μικρό yamaha)
2) ή ένα τύπου σαν και αυτό εφόσον οι απαιτήσεις μου είναι περιορισμένες?
* και κάτι ακόμα, ο pioneer 420k έχει κανα 60άρι ευρώ λιγότερα...οι διαφορές τους είναι μεγάλες?
ευχαριστώ boys...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Ένα σύστημα 2.1 έχει πολύ καλύτερη αισθητική και συνήθως εντυπωσιακή απόδοση.Αν σ αρέσει κάτι τέτοιο τότε προτόμησε αυτή την λύση.
Επιλέγοντας έναν ενισχυτή ναι μέν χάνεις στον αισθητικό τομέα αλλά κερδίζεις σε πιστότητα ήχου.
Εφόσον σκέφτεσαι αργότερα να αλλάξεις και ηχεία τότε πήγαινε στην λύση του ενισχυτή.Βέβαια και τα υπάρχοντα μια χαρά τα βλέπω αλλά εσύ τα έχεις και τα έχεις ακούσει οπότε ξέρεις καλύτερα.
Άστον τον 420 μιας και δεν έχει ούτε ισοστάθμιση,ούτε αποκωδικοποιεί τα ασυμπίεστα φορμά ήχου.Εντάξει σε ένα σετ απ οπως το σκέφτεσαι δεν θα έχει καμιά ιδιαίτερη διαφορά(μην σου πώ ότι δεν θα έχει καθόλου),αλλά η ισοστάθμιση είναι σημαντικός τομέας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.672
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@