- Reaction score
- 88.519
Πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα τεχνική μέτρησης!

Game changer!!!
Αυτο μας κανει την ζωή 1000 φορές ευκολότερη.
Θα το εφαρμόσω την επόμενη φορά !!!!
Πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα τεχνική μέτρησης!
Σε παρακαλω παρα πολυ τωρα, με τους αναποδους ανθρωπους.Πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα τεχνική μέτρησης!
Μεχρι εκεί θελουμε να κάνουμε ισοστάθμιση - και πιο κάτω στην πραγματικότηταμέχρι 600-700hz δουλεύει καλα όχι παραπάνω.
το dirac ας πούμε κάνει όλο το φάσμα.Μεχρι εκεί θελουμε να κάνουμε ισοστάθμιση - και πιο κάτω στην πραγματικότητα
Εκεί που αποκτά ενδιαφέρον η μέθοδος είναιτο dirac ας πούμε κάνει όλο το φάσμα.
οποτε απλα το λέω.
Σκεφτόμουν την επόμενη φορά που θα βγάλω μικρόφωνα (βαριέμαι λίγο) να παίξω με ισοστάθμιση μόνο χαμηλά. Η απόκριση προ dirac είναι περίπου έτσι.Όσον αφορά την ισοσταθμιση πάνω απο τα 500Hz, αυτη καλο είναι να εχει τον χαρακτήρα της προσαρμογής τοπικότητας στην καμπυλη στόχο και όχι της “διόρθωσης”.
ΝαιΘα το κόψει από όλο το φάσμα έστω και αν ισοσταθμίζεις μόνο μια περιοχή
Καποιος ευκολος τροπος να γινει το update?Με παραπεμπει σε AV σαιτ που πρεπει να κανω εγγραφη.Επιτελους αναβαθμιστηκε ο simulator στην εκδοση 35.
Μπηκαν 5 μνημες και μπορεις να μετακινεις συμμετρικα τα ηχεια.
Παιξτε υπευθυνα![]()
Αυτος ειναι ο ευκολος τροπος.Καποιος ευκολος τροπος να γινει το update?Με παραπεμπει σε AV σαιτ που πρεπει να κανω εγγραφη.
ΝαιΆρα να φέρω το curve στο 0 στους 300 ή δεν έχει σημασία;
Υπαρχει οφελος χωρις πιθανα μειονεκτηματα στις beta εκδοσεις;Δεν εχω κατεβασει καποια προς το παρων αλλα αν ειναι ετσι,να γραφτω.Αυτος ειναι ο ευκολος τροπος.
Αλλιως μπορεις να μου δωσεις ενα μέιλ να σου στειλω το αρχειο, αλλα βγαινουν νεες αναβαθμισεις καθε λιγες μερες, οποτε καλυτερα να γραφτεις.
Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης.Υπαρχει οφελος χωρις πιθανα μειονεκτηματα στις beta εκδοσεις;Δεν εχω κατεβασει καποια προς το παρων αλλα αν ειναι ετσι,να γραφτω.
Και να υπενθυμισω και εγω οτι κατα τη γνωμη μου,ειναι καλο να δωριζουμε τουλαχιστον ενα 20ευρω!