Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.863
Καλα τον εχω στο nemesis και γινεται χαμος απο χτυπημα και ντουμανι!! Τελικα κατι παιζει με το πλαστικο τανκακι και εχω διαρροη υγρου. Εβαλα το μεταλλικο και ολα ενταξει μεχρι στιγμης!

Απλα δεν μπορεις να δεις αν τελειωνει το υγρο.

Εκανα δυο-τρεις τζουρες απανωτες και ζαλιστηκα.......:eek:

Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι το επιστομιο,και απο αυτα που εχω δεν κανει κανενα.

Reaction score
1.844
Επιστόμια ακούω, ντουμάνια ακούω, πλακώνει η Δίωξη οσονούπω. :p

Αφιερωμένο σσσπέσιαλ.

Ανοίξτε τα παράθυρα
να φύγουν τα ντουμάνια
Για να φουμάρουμε κι εμείς
που είμαστε χαρμάνια

:bigboss:

Υ.Γ. Αυτός ο ατμισμός απαιτεί δίπλωμα τεχνικής σχολής, μη σου πω από Μετσόβιο. Άπαπαπα, καλύτερα στριφτό. :onthequiet:

Reaction score
5.863
Γιάννη, μάλλον χάνει γιατί δεν έκανε το μπάνιο του με γάλα. :roflmao:
Αυριο πουρνο-πουρνο θα αρμεξω την γαιδουρα! Αν και μου διαβασα οτι μονο με βουβαλισιο γινεται καλη δουλεια!:D

Και μολις ειδα οτι μου τελειωσε το υγρο με τα πειραματα σημερα.
Παω να φτιαξω 10ml.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
κ εμένα με χτυπάει περισσότερο.το λένε οτι έχει καλύτερη απόδοση νικοτίνης,τώρα γιατί κ πώς δεν ξέρω.

για την διαρροή είναι μάλλον αυτό που λέει ο zizik...μπορεί να έχει κάτσει κανένα corn flake κ να μην κουμπώνει καλά,βάλε μια δυο σπείρες οδοντικό νήμα κάτω από τα oring μέχρι κάποια στιγμή να πάρεις άλλα.:D
(πέρα από την πλάκα πιάνει)

Reaction score
5.863
Σημερα παρελαβα απο συναδελφο εναν igo-l για δοκιμη. Η προχειρη αντισταση που εφτιαξα μου βγηκε στα 0,9.
Εφτιαξα και 10ml υγρο με αρωμα φουντουκι της vapenova.

Oσες φορες ειχα δοκιμασει φουντουκι με αλλους ατμποποιητες η γευση ηταν χαλια. Παραδοξος τωρα εχω πολυ καλη γευση,αλλα οχι ντουμανι.

Reaction score
5.863
Αυριο με ησυχια θα φτιαξω μια νεα αντισταση.

Με τον russian τελικα προσεξα οτι η απωλεια υγρου που εχω ειναι απο την τρυπα εισαγωγης αερα. Η αντισταση μου εχει βγει στα 1,3. Με το svd να τον δουλεψω με καμμια 10αρια watt,η παραπανω?

Παρατηρησα ακομα οτι μετα την τζουρα βγαινει και ατμος απο την τρυπα εισαγωγης αερα....

Attachments

profi

Reaction score
1.439
λογικό να βγάζει ατμό κ από εκεί.

για το υγρό,δεν σφραγίζει καλά κάποιο από τα oring του τανκ,4 είναι. βρές ποιό είναι κ ή κάνε αυτό με το νήμα,ή αντικατέστησε το. θα πρέπει (με άδειο τανκ) αν κλείσεις την εισαγωγή αέρα κ την βίδα ρύθμισης με το δάχτυλο σου να μην μπορείς να τραβήξεις καθόλου αέρα απο το επιστόμιο. όταν συναρμολογείς το τανκ οι τελευταίες βόλτες κάθε κομματιού θα πρέπει να είναι λίγο πιο δύσκολες,που σημαίνει οτι το oring κάνει επαφή.

για τα watt όσα θέλεις για όποιον λόγο θέλεις(διάρκεια μπαταρίας γεύση θερμοκρασία κτλ)

κ με 0.9oohm με σωστή ασφαλή μπαταρία δεν έχεις θέμα,αλλά η διάρκεια παίρνει την κατηφόρα.
δεν ξέρω ποιά μπαταρία χρησιμοποιείς ...κοίταξε το όμως σίγουρα.

Reaction score
5.863
λογικό να βγάζει ατμό κ από εκεί.

για το υγρό,δεν σφραγίζει καλά κάποιο από τα oring του τανκ,4 είναι. βρές ποιό είναι κ ή κάνε αυτό με το νήμα,ή αντικατέστησε το. θα πρέπει (με άδειο τανκ) αν κλείσεις την εισαγωγή αέρα κ την βίδα ρύθμισης με το δάχτυλο σου να μην μπορείς να τραβήξεις καθόλου αέρα απο το επιστόμιο. όταν συναρμολογείς το τανκ οι τελευταίες βόλτες κάθε κομματιού θα πρέπει να είναι λίγο πιο δύσκολες,που σημαίνει οτι το oring κάνει επαφή.

για τα watt όσα θέλεις για όποιον λόγο θέλεις(διάρκεια μπαταρίας γεύση θερμοκρασία κτλ)

κ με 0.9oohm με σωστή ασφαλή μπαταρία δεν έχεις θέμα,αλλά η διάρκεια παίρνει την κατηφόρα.
δεν ξέρω ποιά μπαταρία χρησιμοποιείς ...κοίταξε το όμως σίγουρα.
H μπαταρια ειναι ειναι αυτη στην φωτο. Θα ελενξω οσα ειπες.

Attachments

profi

Reaction score
1.439
δεν αναγνωρίζω ποια μάρκα είναι.
γράφει πάνω 30Α αλλά δεν θα το εμπιστευόμουν.
αυτό που πρέπει να βρείς είναι το max discharge rate κ είναι σε amperes.
λέω δεν το εμπιστεύομαι επειδή οι γνωστές μπαταρίες με 30Α όριο είναι οι sony vtc3,vtc4 k vtc5 κ η mnke.
αυτά βέβαια είναι για αντιστάσεις 0.3ohms :confused:
εσύ τώρα τραβάς ~4.5Α...το όριο της μικρής aw imr 18350 είναι 6Α οπότε καλά είναι(για την μικρή)
για αυτή της φωτογραφίας ψαξ'το.δεν λέω οτι αντί για 30 θα είναι 3 αλλά για μηχανικό Mod θα το έψαχνα.

Reaction score
5.863
EH IMR 18650, 30amp, 1600mAh, Flat Top

Manufactured by Sony, the EH High-Amp batteries are the definitive battery for the mechanical-mod user. Not only are these the safest batteries available, they also perform better for a longer period of time. The high amp-limit on these batteries means you can build sub-ohm coils without fear of the batteries venting. Although these are 1600mAh batteries, they can hold a charge above 3.7-volts for much longer than other IMR batteries, which means hours of use before a noticeable difference in voltage compels a battery change. These batteries will perform just as well in an APV or Variable Voltage/Variable Wattage mod, although the advantages won't be as apparent. If you like to build your own sub-ohm coils on a mechanical mod, you won't believe the performance and battery life these cells offer.

Manufacturer: Sony

Brand Name: EH

Size: 18650

Model: EH 18650 NP

Type: Li-Mn (High Drain)

Rated Capacity: 1600mAh

Nominal Voltage: 3.7V

Peak Voltage: 4.2V

Cut-off Voltage: 2.5V

Dimensions: 18.3mmX65mm

Rechargeable: Yes

Protected: No

Chemistry: Lithium manganese Dioxide (Li-Mn02)

Style: Flat Top

Color: Red

Rated Capacity: 1600mAh

Maximum Continuous Discharging Current: 30 A

Maximum Pulse Discharging Current: 60 A

Maximum Continuous Charging Current: 10 A

Maximum Rated Discharging Current: 30 A

Maximum Charge Voltage: 4.2±0.05 V

profi

Reaction score
1.439
μια χαρά είναι οι EH (δεν αναγνώρισα το λογότυπο μόνο το ΕΗ είχα δεί μέχρι τώρα)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Ουσιαστικά είναι μια rebagded
Sony VTC3.
Για λόγους ασφαλείας θα προτιμούσα μια γνήσια Sony.
Πρακτικά 3 εταιρίες στον κόσμο κατασκευάζουν μπαταρίες ΙΜR: Panasonic,Sony,Sanyo.Ό,τι άλλο βλέπετε να κυκλοφορεί είναι φασόν που τους ζητάνε να κατασκεύασουν.Οι διαφορές που υπάρχουν οφείλονται στα cells που ζητάει κάθε εταιρία να χρησιμοποιηθούν.
Μερικές χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα από παλαιές μπαταρίες διαφόρων ειδών (κινητά,laptop κ.α.),κάπου τα έχει ξαναγράψει ο Jargon,ενώ οι καλές(IW,MNKE,EH,EFest) ζητάνε φρέσκα cells(στοιχεία).

Reaction score
5.863
Για το μηχανικο αυτη την στιγμη εχω δυο AW 18350 και την ΕΗ. Για svd &coolfire 1 εχω δυο panasonic NCR 18650,οπου θα τις αλλαξω λιγο αργοτερα με δυο ΑW.

Υ.Γ Γιωργο πως παει το δικο σου SVD? To δικο μου αρχισε τα κολπα στο κουμπι.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Για το μηχανικο αυτη την στιγμη εχω δυο AW 18350 και την ΕΗ. Για svd &coolfire 1 εχω δυο panasonic NCR 18650,οπου θα τις αλλαξω λιγο αργοτερα με δυο ΑW.
Mην αλλάξεις τις Panasonic.Είναι εξαιρετικές μπαταρίες.
Υ.Γ Γιωργο πως παει το δικο σου SVD? To δικο μου αρχισε τα κολπα στο κουμπι.
Δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου.Πρακτικά το έχω για να ελέγχω τις αντιστάσεις..
Το βλέπω μαζί με το Evic να παίρνει πόδι.
Πάντως προβλήματα τελικά δεν μου έχουν βγάλει,άσχετα να εμένα προσωπικά δεν με βόλεψαν.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88