Y
Yiannis_B
Guest
Κάντε το βρε editor, το παιδί, το αφήνετε και ταλαιπωρείται.Fixed.
Κάντε το βρε editor, το παιδί, το αφήνετε και ταλαιπωρείται.Fixed.
Η ερώτησή σου είναι λανθασμένη, γιατί είναι αδιάφορη η θεωρητική ή και πρακτική υπεροχή ενός συστήματος σε λίγα σινεμά άλλων χωρών.η τελευταία πρόταση, που προφανώς συμπίπτει και με την αναφορά σου για υπεροχή ενός συστήματος channel-based, όπως το Auro 3D, και όχι object based όπως τα Atmos και DTS:X, πού βασίζεται; Γιατί θεωρείς ότι υπερέχει;
Τί χαρακτηριστικά έχει ένα ηχείο που το κάνει καλύτερο ως κεντρικό και χειρότερο στη μουσική αναπαραγωγή?Σε ευθεία σύγκριση το Yamaha ως προς το Μ κερδίζει το πρώτο σε μουσική χάνει στο home cinema στο κεντρικό κανάλι όποτε και γίνεται αντιληπτή η διαφορά.
Ένα ζεύγος ηχείων δαπέδου κοντά στα 400-450€ ανεξάρτητα από την επίδοσή του στην πιστότητα της αναπαραγωγής θα γεμίσει πιο καλά από το Yamaha ένα τυπικού μεγέθους σαλόνι?αν αποφασίζαμε να πάμε λύση με εμπορικά παθητικά ηχεία παρεμφερούς κατηγορίας τιμής με τα εν λόγω Yamaha, και πολυκάναλο τελικό που θα συναρμολογούσα εγώ με Hypex modules, το κόστος θα ήταν σχεδόν διπλάσιο και το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν πολύ συζητήσιμο αν θα ήταν καλύτερο.
Ευχαριστώ! (Βασίλης)Καλορίζικα Μιχάλη και καλοάκουστα να είναι!
Τί χαρακτηριστικά έχει ένα ηχείο που το κάνει καλύτερο ως κεντρικό και χειρότερο στη μουσική αναπαραγωγή?
O 5100 όμως (αν δε κάνω λάθος) δεν υποστηρίζει AURO 3D και ούτε πρόκειται. Οπότε θα έστηνες τα ηχεία κατά ATMOS ή DTS:X;Το ότι τελικά δεν επιλέχθηκε ο 5100 έχει να κάνει με κάποια έκτακτα συμβάντα που μου προέκυψαν οικονομικής φύσεως. Ο marantz επιλέχθηκε με κριτήριο το πακέτο features-τιμή όπου είναι αχτύπητος.
Κατά Auro 3D πάλι, αφού είπαμε ότι οριακά είναι εντός προδιαγραφών και για atmos και dts:x και βολεύει καλύτερα έτσι στο χώρο μου.O 5100 όμως (αν δε κάνω λάθος) δεν υποστηρίζει AURO 3D και ούτε πρόκειται. Οπότε θα έστηνες τα ηχεία κατά ATMOS ή DTS:X;
Βάλε μας μια φωτογραφία σου πριν και μετά...View attachment 67096 Όλα περίφημα, by the book