- Reaction score
- 87.162
Θες να εξηγήσεις γιατι; δεν καταλαβαίνωανα 10db δειχνουμε το ανα 5 db και λιγοτερα ειναι για αλλα πραγματα....
Θες να εξηγήσεις γιατι; δεν καταλαβαίνωανα 10db δειχνουμε το ανα 5 db και λιγοτερα ειναι για αλλα πραγματα....
Πάρε 8802.Θες να εξηγήσεις γιατι; δεν καταλαβαίνω
The answer (to life, the universe and everything) is 42.Πάρε 8802.
The answer is always 8802.
1) οτι θες καρδια μου1. Έχω μερικές ενστάσεις.
6. Το σωστό όνομα έβαλα, πειραχτήρι.![]()
δεν χρειαζονται παρεμβασεις στις συχνοτητες.....εισαι τζετ.... εκτος χαμηλα το οποιο θελει να ασχοληθεις...Για να μην χαθούμε με τα ονόματα.
Δεδομένης της (προσωρινής; ) αδυναμίας του marantz για λεπτομερή χεράτη ισοστάθμιση είναι αδύνατον ο όποιος καλιμπράτορας να κάνει μεγάλες παρεμβάσεις.
Για καλή μας τύχη το audyssey το φέρνει σε ανεκτό επίπεδο και αυτές δεν χρειάζονται. Ακόμη καλύτερα όταν χεριάζεται στα βασικά από ανθρώπους με εμπειρία στη ρύθμιση πολυκάναλων συστημάτων όπως ο Μανώλης, ο Κώστας, ο zizik. Για παράδειγμα ότι έκανε ο Μανώλης χθες και ο Κώστας σήμερα τα ίδια μου είπε και ψιλοέκανε (δεν είχαμε μικρόφωνο για διόρθωση των levels τότε) ο zizik όταν το πρωτοάκουσε.
τι δεν καταλαβες ;Θες να εξηγήσεις γιατι; δεν καταλαβαίνω
αλλαξετο σε 8803 γιατι θα σε βριζει μεταΠάρε 8802.
Γιατι όχι ανα 5db η κλίμακα; και ποια ειναι τατι δεν καταλαβες ;
???άλλα πραγματα....
Λοιπόν, το audyssey βάζει λάθος τα ηχεία (large/small), τα crossovers και τα levels. Βάζει όμως όσο σωστότερα επιτρέπει το σύστημα τα φίλτρα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό.
View attachment 68929
Ποιος ήταν αυτός ο διαφορετικός τρόπος ;6)
τρεξαμε την ισοσταθμιση διαφορετικα και...........
Σοφή επιλογή το κεντρικό, μη το αλλάξεις.
Το'πε ο γιατρός!Δεν το'πε?Από πλευράς προσωπικών προτιμήσεων το κεντρικό μου άρεσε πολύ και δεν έκρυψα την προτίμησή σου σε πλήρης τριάδα εμπρός. Η φωνή και η ηχητική σκηνή είχε μια βαρύτητα και μια ομοιογένεια ενώ το κάτω μέρος του φάσματος το άφηνε στο sub δεδομένου του ρόλου του.
ελα βρε.....Ποιος ήταν αυτός ο διαφορετικός τρόπος ;
Είναι το FL αλλά και τα αλλά περίπου έτσι είναι.Η Μέτρηση αυτή από ποιο ηχείο είναι?
Επίσης μπορείς να την βάλεις σε κλιμακα 1/12 όπως βλέπαμε χθες?
Το διαφορετικό ήταν να μετρήσουμε σε 3 διαφορετικές θέσεις, το μικρόφωνο στο μεγάλο τρίποδο, η πολυθρόνα εκτός χωρου.Ποιος ήταν αυτός ο διαφορετικός τρόπος ;
Επίσης ξέχασα να σου πω οτι ανακάλυψα πως δεν είχα κατεβάσει το αρχείο του μικροφώνου για 90ο ...νόμιζα οτι και οι δυο προσανατολισμοί ήταν στο ίδιο αρχείο. Όποτε οι μετρήσεις με το umik χθες ήταν άλλου έξω ορισμού.Ποιος ήταν αυτός ο διαφορετικός τρόπος ;
μην του λες βρε...μαθαινειΕίναι το FL αλλά και τα αλλά περίπου έτσι είναι.
Θα το βάλω αύριο τώρα ειμαι από το κινητο.
Το διαφορετικό ήταν να μετρήσουμε σε 3 διαφορετικές θέσεις, το μικρόφωνο στο μεγάλο τρίποδο, η πολυθρόνα εκτός χωρου.
.
Επίσης ξέχασα να σου πω οτι ανακάλυψα πως δεν είχα κατεβάσει το αρχείο του μικροφώνου για 90ο ...νόμιζα οτι και οι δυο προσανατολισμοί ήταν στο ίδιο αρχείο. Όποτε οι μετρήσεις με το umik χθες ήταν άλλου έξω ορισμού.
και μην λες ανακαλυψες οτι δεν ειχες το αρχειο. 90 μοιρων...θα σε χωρισω![]()