- Reaction score
- 8.864
Πάλι καλά που δεν είπες παπαγαλάκι την μαϊμού μας γιατί θα πάθαινε κρίση ταυτότητας
Πάλι καλά που δεν είπες παπαγαλάκι την μαϊμού μας γιατί θα πάθαινε κρίση ταυτότητας
Έστω και να μην το βρίσκεις, σημασία έχει να τη βρίσκεις.Οπως φαινεται ανακαλυψα τι να ακουω στην 3 προσπαθεια γιαυτο και εφτασα τα -45db. Μεχρι τα -21 ηταν εμφανης γενικα σε μενα , αλλα μετα επρεπε να παρατηρησω και να εστιασω σε καποια στοιχεια για να το βρισκω.
Πάρα πολύ ωραία.εως εδω ειμαι (-45dB)
Πολύ σωστά. Αυτά τα τεστ, εκπαιδεύουν τον εγκέφαλο και το αυτί ώστε να διακρίνεις την πραγματική παραμόρφωση, το ακουστό THD.Οπως φαινεται ανακαλυψα τι να ακουω στην 3 προσπαθεια γιαυτο και εφτασα τα -45db
.... συνδιαζονται παντως οχι μονο μουσικα, αλλα και σωματικα, πρωτιστως σωματικα.Πάλι καλά που δεν είπες παπαγαλάκι την μαϊμού μας γιατί θα πάθαινε κρίση ταυτότητας
Ναι δηλαδη φτανω απο στερεοφωνικο μου να ακουω εως 0.56% thd θορυβο ενω παιζει μουσικη. Το ακουσα το πρωι που ελειπαν ολοι με απολυτη ησυχια. Με Bluetooth ομως, δεν ειχα τροπο Lossless να το συνδεσω.ΥΓ.
THD Calculator
THD and THD+N calculator. Convert % THD to dB THD. Convert dB THD to % THD.benchmarkmedia.com
Εδώ μας δείχνει μια αντιστοίχηση dB σε THD.
Επειδή δεν ασχολήθηκε (ακόμα) κανένας με τα νούμερα που έγραψα πριν, βάζω λινκ για να βγάλετε τα δικά σας νούμερα.
Μπόνους λινκ:
Κοίτα πόσο απλό είναι:Ναι δηλαδη φτανω απο στερεοφωνικο μου να ακουω εως 0.56% thd θορυβο ενω παιζει μουσικη. Το ακουσα το πρωι που ελειπαν ολοι με απολυτη ησυχια.
Όπως νομίζεις, δεν δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα.Παρολα αυτα το coaxial ακουγεται διαφορετικα απο το optical . Και το optical stock απο το optical της AQ ακουγεται διαφορετικα με το δευτερο να ακουγεται σημαντικα καλυτερα, πιο "ηρεμα" και καθαρα.
Συμφωνω με το σκεπτικο σου... Ειναι το πιο ασφαλες. Δεν ειναι ωφελιμο να συζητας σε θολα νερα.Όπως νομίζεις, δεν δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα.
Άμα ξεκινήσουμε θέματα αντικειμενικά, που αφορούν μετρήσεις, χειροπιαστά, εκεί ναι, ότι θες.
Ε, ναι.Συμφωνω με το σκεπτικο σου... Ειναι το πιο ασφαλες. Δεν ειναι ωφελιμο να συζητας σε θολα νερα.
Το κραταω για μενα αυτο...
Να σε βοηθήσω να το αποδείξεις. Εδώ είμαι για μετρήσιμα και χειροπιαστά μεγέθη όπως είπα.Παρολα αυτα το coaxial ακουγεται διαφορετικα απο το optical . Και το optical stock απο το optical της AQ ακουγεται διαφορετικα με το δευτερο να ακουγεται σημαντικα καλυτερα, πιο "ηρεμα" και καθαρα.
ρε τι παθαμε! δε μπορω να το αποδειξω...
Τυχερός είσαι και τη γλύτωσες. Παλιότερα στο forum όποιος χρησιμοποιούσε αυτή τη λέξη για άλλους έτρωγε warning. Τώρα δεν ξέρω τί έπαθαν.παπαγαλακια
Δοκιμασε και αυτο της Tracy Chapman που ειναι κανονικη μουσικη. Της J Stone ειναι πιο δυσκολοωραίο το τεστάκι που μπήκε.
Ta δικά μου αποτελέσματα με την πρώτη (με ακουστικά).
View attachment 345985
View attachment 345986
Οταν λες τη γλυτωσα? Απο σφαιρα? Θα ζουσα αργοτερα? Αν το εχουν χρησιμοποιησει καποιοι στο παρελθον σημαινει οτι κατι διεκριναν και αλλοι... Να ξερεις ολοι προτιμουν το πρωτοτυποΤυχερός είσαι και τη γλύτωσες. Παλιότερα στο forum όποιος χρησιμοποιούσε αυτή τη λέξη για άλλους έτρωγε warning. Τώρα δεν ξέρω τί έπαθαν.
Παλιότερα στο forum όποιος χρησιμοποιούσε αυτή τη λέξη για άλλους έτρωγε warning. Τώρα δεν ξέρω τί έπαθαν.
Θέλετε να κάνουμε τσακ μπαμ ένα poll για την διαχείριση?Ήταν εποχές Τσίπρα, καπάκι Έβρος, κορονοιός υπήρχε αναταραχή, τα νεύρα ήταν τσίτα..
Τώρα ψυχραιμία..