- Reaction score
- 58.479
Τα μετρητικά όργανα δεν βλέπουν...΄΄Κουτάλι΄΄ δεν υπάρχει,παρά μόνο η σκοτεινή πλευρά του...Ακούμε αυτά που βλέπουν τα μετρητικά όργανα;
Τα μετρητικά όργανα δεν βλέπουν...΄΄Κουτάλι΄΄ δεν υπάρχει,παρά μόνο η σκοτεινή πλευρά του...Ακούμε αυτά που βλέπουν τα μετρητικά όργανα;
οχι, απλα καποια στοιχεια απο τα δεδομενα μπορουν να δωσουν μια κατευθυνση στο τι θα ακουσουμε...Ακούμε αυτά που βλέπουν τα μετρητικά όργανα;
Με καμια διάθεση αντιπαράθεσης θέλω απλά να καταθέσω οτι το software στα μηχανάκια αυτά ειναι το α και το ω.Ας είμαστε σοβαροί. Η Ambeo είναι εργαλείο. Όλες οι άλλες είναι παιχνιδάκια. Αν θες κάτι παραπάνω, πας σε αυτά. (Νομίζω είναι το πιο μικρό της γκάμας).
Για αυτό είχαν γράψει παλιά στο Hitech ότι στα subwoofers είναι αποδεκτές πολύ υψηλότερες παραμορφώσεις απ' ό,τι στα ηχεία.Βεβαίως, ο άνθρωπος για να μπορεσει να ακούσει αρμονικές παραμορφώσεις στις χαμηλές αυτές συχνότητες, είναι πρακτικά αδύνατον, πρώτον διότι αυτές θα πρέπει να πιάσουν στάθμη τέτοια ώστε να είναι πάνω από την ουδό ακοής, και δεύτερον διότι αν αυτό γίνει, ο κύριος ήχος του τόνου θα είναι σε στάθμη τόσο υψηλή, που ανεβαίνει η ουδός ακοής.
... υπεκφυγες ..Φίλε dec/μαιμού άκουσα τα καμπανάκια αλλά δεν θα γράψω τι άκουσα γιατί έτσι θα απαντούσα στην ερώτηση που αρχικά έκανα.
Δεν την άκουσα στερεοφωνικά πάντως όπως μεταφορικά λέμε.
Φιλόδοξη επισήμανση...Ευτυχώς που δεν ενημερώθηκαν όσοι ηχητικοί μηχανικοί είχαν εφαρμόσει τεχνικές Blumlein και συναφείς παραλλαγές τους για ενσωμάτωση ηχόσφαιρας με ικανότητα περιέλιξης ακροατή από απλά δικαναλικά setup...Θα στεναχωρήσω ίσως τον φίλο μας Bhutia αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι υφίσταται οντότητα όπως την εννοεί. Για εμένα.ακούμε σκορποχώρι. Άπαντες. Και αυτό είναι το σωστό/πιστό. Think about..
Φίλε dec/μαιμού άκουσα τα καμπανάκια αλλά δεν θα γράψω τι άκουσα γιατί έτσι θα απαντούσα στην ερώτηση που αρχικά έκανα.
Δεν την άκουσα στερεοφωνικά πάντως όπως μεταφορικά λέμε.
απο βασιμες πληροφοριες που εχω αλλα δεν μπορω να τις αποκαλυψω και μη με ρωτησετε, θα αρνηθω καθε αναμιξη...καλα μετρανε...αλλα θες 5-6...7-8...και μετα δε σταματας να θες τετχοια...
Neumann KH 310A Review (Powered Monitor)
This is a review and detailed measurements of the Neumann KH 310A active monitor (speaker). It was kindly sent to me by the company for testing. I see it discounted to US $2,200 (each) as of this writing. This is one dense and heavy 3-way speaker: I was relieved to find "rack mount" ears...www.audiosciencereview.com
Ο αλγόριθμος του ολιβ δίνει προβάδισμα στην πιο ομαλή απόκριση (δικαίως).
Για του λόγου το αληθές:Βέβαια πρακτικά χάρακας είναι η απόκλιση 1-2 ντιμπι εδώ κι εκεί, μα το άλλο έχει 1-1,5 ντιμπι, και το δείνα 1 ντιμπι, οπότε παίρνει προβάδισμα
Πείτε μας τώρα πως πρέπει να ακούμε και σε σταθερή και συγκεκριμένη θερμοκρασία... να τα πουλήσω όλα και να πάρω ηχειάκι Bluetooth να μην ξανασχοληθώΒεβαίως μια μικρή απόκλιση στο μπάσο του 310 σ'αυτην την μέτρηση του Αμίρ, εξηγήθηκε πως οφείλεται στη θερμοκρασία του χώρου μέτρησης, μα δε θα άλλαζε τίποτα τρομερό, άντε να του έδινε λιγάκι ακόμα, και;