- Reaction score
- 136.765
Σε σώζει η μικρή απόσταση. Αλλά πάλι συμπιέζεις.Εντωμεταξύ τόσο στα 310 όσο και στο 870 το dΒ output limit το έχω στα 100dB. Πολύ είναι και τα 108 και τα 114.
Απόσταση ακρόασης 1,20μ.
Aπό επίπεδο ψιθύρου μέχρι πολύ δυνατά έχω άνετο περιθώριο ελέγχου της στάθμης με το NRC-1.
Ισως, αλλα βάλε τον διακόπτη στα 114dbMε παίρνει να τα φέρω και στα 75εκ. που είναι και η ελάχιστη προτεινόμενη απόσταση ακρόασης.
Λες εκεί θα έχω ελπίδα σωτηρίας, ή μπα;
Μην το γελάς. Tα μόνιτορ τι είναι εξάλλου; Μεγάλα ακουστικά nearfield είναι.Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ακουστικά.
Αυτό το ελάχιστο στα 10εκ θέλω να μάθω πόσο είναι, με τον διακόπτη στο 114.Πρέπει να κολλήσω το αυτί μου κάτω από τα 10εκ. στο tweeter για να ακουστεί ένα ελάχιστο φύσημα.
Talk to the hand.Πριτς, καθρέφτης!
Έτσι, για την ικανοποίηση της περιέργειας μου, ποιο/ποια είδος/είδη μουσικής ακούς κατά τις ακροάσεις;Αστείρευτη ενέργεια ο συνδυασμός KH870+310.
Σε ακροάσεις σε υψηλές στάθμες έμεινα εκστασιασμένος από το αποτέλεσμα.
Το 870 προσφέρει δύναμη ποιοτικού PA, αλλά με όγκο και έκταση καλού οικιακού σαμπ, και με άρθρωση κορυφαίου στούντιο σαμπ.
Από την άλλη τα 310 κομμένα στα 80Hz δίνουν ρεσιτάλ διαύγειας, που ποτέ δεν κουράζει ακόμη και πολύ δυνατά, αφού το δέσιμο με το 870 είναι άριστο.
Πολλαπλά 805 θα αγοράζω από δω και πέρα όταν θέλω σαμπ, ενώ για main εδραιώνεται το όνειρο απόκτησης ζεύγους 420 πάνω σε 870. Πήρα γερή δόση ιδέας τώρα για το πώς θα ακούγονται 2x 420 + 2x 870.
Δεν χρειάζονται πολλά. Με 4-5 χιλιοπαιγμένα αγαπημένα ροκ κομμάτια αν γουρλώσω τα μάτια, λέω, εδώ είμαστε. Πασπαλίζω από κει κι έπειτα με ποικιλία από τζαζ, μέταλ, ποπ, dance.Έτσι, για την ικανοποίηση της περιέργειας μου, ποιο/ποια είδος/είδη μουσικής ακούς κατά τις ακροάσεις;
Ακριβά για σαμπ. Αλλά δεν είναι ακριβώς σαμπ. Στην ουσία το μισό κομμάτι από κορυφαίο ηχείο αγοράζεις με κάθε σαμπ. 870+420 = ηχείο αναφοράςΦοβερά φαίνονται και με παραμετρικό εκουαλάιζερ αλλά.... 2 fuckin expensive
Μη βρίζεις την χαϊεντοκοινωνία με τόσο βαριές βρισχιές. Πες το πιο μαλακά.Plane Wave Bass Line Array