Ηχεία μέχρι 15.000€

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.057
.. πως παίζουν τα εργαλεία;..
Όσο τους επιτρέπει ο χώρος.
Και η οδήγηση βέβαια.
Περί οδήγησης τώρα: (είμαι στις καλές μου)
Οι εκπληκτικοί πους-πουλ λαμπατοι της κατ, με νταμπινκ φακτορ λίγο πάνω από 100, και με 200 βατ στα 4 ωμ, είναι βέβαιο ότι καταφέρνουν να ξυπνήσουν αυτό το θηριώδες ηχείο, προσφέροντας καμιά 20-αρια ντεσιμπέλ πάνω από την ήδη υψηλή ευαισθησία των ηχείων, διόλου ευκαταφρόνητο τελικό αποτέλεσμα. Ιδίως για λάμπα, ε;

Για λάμπες, είναι διαμάντια. Το λέω για τις κακές γλώσσες..

Απλώς είναι τσιμπημενα μέχρι επιπέδου κακουργήματος.. Αυτό όμως, δεν αναιρεί την κατασκευαστική τους αρτιότητα, το οποίο σημαίνει ότι είναι λάμπες που δε παίζουν σα λάμπες (οπότε γιατί να τις προτιμήσεις θα μου πεις, και δεν θα ήθελα να απαντήσω..)

A

AKARL

Guest
Ο Μπουτια ομιλει απταιστα Γαλλικα και στις αγγελιες υπαρχουν 2 διαφορετικα ηχεια PBN Montana σε τιμη εκπληξη.
Αγαπητέ Mr. S,

Σχετικά με το πρώτο μέρος της απάντησής σας δηλώνω ότι ήμουν σίγουρος κατά τον ίδιο τρόπο που ο ΕΑΡ ξέρει πως ακούγεται ένα ηχείο χωρίς να το ακούσει - μόνο διαβάζοντας... ;)

Για το δέφτερο μέρος της απάντησής σας: έχουν γνώσιν οι φύλακες! ;)

:onthequiet: Θέλω να σας καταστήσω κοινωνό ενός σχεδίου συνομωσίας που εξυφαίνεται εντός του σαϊτ εδώ και πολύ καιρό, στο οποίο συμμέτοχοι είναι ανώτατα διαχειριστικά στελέχη ή και ακόμα ανώτεροι. Παρακαλώ για την εχεμύθειά σας ώστε η πληροφορία να μείνει αυστηρά μεταξύ ημών. :onthequiet:

Τα εν λόγω ηχεία, κελεπούρια ΙΜΗΟ υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, έχουν καπαρωθεί από τον υποφαινόμενο και τον κ. Αβουγουδού.

Τη "βρώμικη δουλειά" (διαγραφή ερωτήσεων στις αγγελίες επί τη αναρτήσει, μπλοκάρισμα π.μ. προς τον αγγελιοθέτη κλπ.) έχει αναλάβει ο Συντάκτης Mεταφερόμενων Mηνυμάτων, Επαΐων Επίκουρος ξέρεις πχοιού (και οι τοίχοι έχουν αφτιά), γνωστός και ως Τούρτα!

Το σχέδιο είναι να κάμψουμε το ηθικό του αγγελιοθέτη ώστε να του πάρουμε τα ηχεία αντί πινακίου φακής. Όποτε κάνει απ την αγγελία θα σκάει ο Αβουγουδού με καμιά λακωνική φατσούλα, θα κάνω εγώ ξεκάρφωτες ερωτήσεις για τα "σαπάκια", θα παρεμβαίνουν και άλλοι βαλτοί κ.ο.κ. :spiteful::spiteful::spiteful:

Αντικειμενικός σκοπός είναι ο Αβουγουδού να πάρει το ένα ζευγάρι, ως είθισται, έναντι ενός αβουγουδού ενώ εγώ, ως νεώτερος στο σάϊτ, θα δώσω 3-4 αβουγουδού. :boast::newrussian:

Και όπως είπαμε, ε; Αφστηρά μεταξύ μας. :onthequiet:

Πάμε παρακάτω....

Σχήμα λόγου (Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα)

Ο λόγος δεν έχει λόγο να λέγεται
το λόγο αυτό εγώ τον σεβάστηκα
και να που η Τροία ακόμη καίγεται
και να ο Αδόλφος υψώνει τη σβάστικα
Νίκη, νίκη, νίκη

Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα
κι εγώ δεν έχω για νοίκι
φορούσε μαύρο νυφικό η περσινή μας η κοπέλα
κι ο λόγος αυτός τής ανήκει.

Ο λόγος δεν έχει λόγο να υψώνεται
ο λόγος ωμή τροφή για τους κόρακες
και να που η Ρώμη ακόμη σώνεται
και να οι Αννίβες με τρύπες στους θώρακες
Νίκη, νίκη, νίκη

κι εγώ δεν έχω για νοίκι

Ο λόγος σαπίζει καταναλώνεται
στο λόγο αυτό κουβέντα δε γίνεται
και να που ο Οιδίπποδας τυφλώνεται
και να η Σαλώμη τα πέπλα της γδύνεται
Νίκη, νίκη, νίκη

κι εγώ δεν έχω για νοίκι

Αφτό το τραγουδάκι τι το ήθελες, μπορείς να μου πεις;
Εμείς ασχολούμεθα με το Χαϊέντ! :king::imtheking:

Ιδού:

High end, yeah
You know, what we doin'
I'm set, slatt, set, gang, set

I'm on a high end (jet)
I'm 'bout to fly in (set)
Hop in a Cayenne (skrrt)
I was just glidin' (I was just glidin')
I just be stylin' (stylin', style)
I'm on a high end (I'm on a high)
I'm on a fly end (eh, yeah)
We 'bout to fly in (yeah, ooh)
Jump in the Cayenne (jump in the Cayenne)
Jump in the Cayenne (skrrt, skrrt)
Ran out of molly (ran out of molly)
Gotta go find it (gotta go find it)
Snatch up a thotty (snatch up to a thotty)
In a big body (in a big body)
Dripset Wu-Tang (Dripset Wu-Tang)
We like Shaolin (we like Shaolin)
What's the total? (yeah, yeah)
What's the lick read? (what the lick read)
Rockin' Balenci' (rockin' Balenci')
Whippin' up big B's (whip up big B's)
What's the total?
What's the list read?
Plain Jane watch, Richard Mille (yeah)
Richard Mille cost me 'bout an Aston Martin
Left my Tesla sittin' at the house on the charge
I just met the owners of Chanel and Diadora
'Cause they say I'm spendin' too much money in the stores
Pluto

Haha
Everything high end (high end)
I whip the Masi' (Masi')
I pop a half a perc (half a perc)
Make a deposit ('posit)
I am not from the Earth (from the Earth)
Stay on my fly shit (fly shit)
I'm flyin' private (private)
On my Dubai shit ('bai shit)
On a Ducati, stuntin' on 'em
All of you niggas my little homies
Here's some knowledge for you
Stop tryna wife a thot bitch
All the vampires know that we don't go to sleep
We stay up all night, pop me two or three, pill exotic type
Everything high end, you see the stars
And my Richard Mille cost more than your car
And you fake, nigga (fake, nigga)
Should retire (retire)
And you fuck niggas (fuck niggas)
Should get fired up (fired up)
Don't fuck with Fed niggas (Fed niggas)
They be wired up (wired up)

Pluto
Everything high end

Uh (pew, pew)
I wanna bargain (on God)
'Bout to hit Cali (yeah)
I want an X pill (uh)
I want a molly (uh)
I'ma get seasick (seasick)
From these diamonds (from these diamonds)
Eyes locked in (uh huh)
I would climb in (let's get it)
She 'bout to climax (yeah)
Put the doors in knap sacks (snacks)
Put some ice on a basic bitch (put some ice on a basic bitch)
Put some hundreds in gem clips (look like a thotty)
Freaky in my car (yeah)
Maybach seat massage (skrrt, skrrt)
Backseat turn to bump (yeah)
Security outside like a guard (damn)
Securin' my spot, I'm a dog (secure)
Securin' the spot like a guard (secure the spot)
I'm a big B like a wasp (uh)
Can't come to me, I'm a boss (yeah)
400 racks on my car (uh)
Got a old mink on the floor (damn)
King Tut gotta say it's old (auction)
Spend a milli' at a store (to get tags)
Tat my ribs like King Tut's (now go get that)
Caught my first body, I was a man from there (yeah)
Nigga tried to take my money, I left his ass in there
Then hopped inside the Jag, I did the dash, you know that (skrrt)
I ain't gon' stay on no scene, I let my lawyer handle that (yeah)
Get it
Everything high end (uh)
I see it, it's mine then (I got it)
I like it, I bought it (it's mine)
I'm wet up like faucets
Catch up to not get
We don't let bygones be bygones

ΑΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΧΟΙ!!!! :bigboss:

Ωπ, ποιός χτυπάει την πόρτα;

Τα πράγματα είναι απλά. Χαϊεντάς είναι αυτός που ασχολείται περισσότερο με το πώς παίζει το σύστημά του μουσική και λιγότερο με τη μουσική που παίζει στο σύστημά του. Υπό την έννοια αυτή, είναι ένα είδος βρισιάς. :lol: Και, ως φυσικό επακόλουθο, η μουσική τις πιο πολλές φορές είναι κάτι αηδίες :p 8)
Αλλά μαράζι το έχω να ακούσω κάποιον αυτοαποκαλούμενο "χαϊεντά" να πει έστω και μία ενδιαφέρουσα άποψη για τη μουσική. Όλο για κάτι γιαπωνέζικα τύμπανα λένε, για το κανόνι του 1812, και δωσ' του πρίμα, και δώσ' του αέρα, και δωσ' του μεταβατικά ... Αντί της μουσικής, το φετίχ :shock:
Όταν κάνω "ακρόαση" και μου αρέσει η μουσική, παρασύρομαι και συμμετέχω, ηχητικά και κινητικά. Αν δεν μου αρέσει η μουσική, με πιάνει μία ναυτία. Γι' αυτό δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω κριτικός ήχου. Εσάς μάλιστα που κάνετε "ακροάσεις" μηχανημάτων πολύ θα σας θαύμαζα, αν δεν ήξερα τι αηδίες πάτε και ακούτε :lol:
Μουσική ή Νταϊάνα Κραλλ? Αποφασίστε επιτέλους! :lol:
Έχει καταντήσει αηδία η ιστορία. Hi-End είναι το hardware που αναδεικνύει τις Hi-End ηχογραφήσεις και Hi-End ηχογραφησεις είναι εκείνες που αναδεικνύουν το Hi-End hardware. H μουσική απέχει διακριτικά. Και καλά κάνει, εδώ που τα λέμε.
Μπορεί να έχεις δίκιο. Από όσο μπορώ να συναγάγω από την κατηγορία "Μουσική", οι "χαϊεντάδες" δεν ακούνε καθόλου μουσική 8)
Ωωωωωωχχχχχχχ, αφτό το κουτάκι που μόλις άνοιξα είναι της .... Πανδώρας; :o:o:o:o:o:o:o

A

AKARL

Guest
Σα μια κουκλάρα τρανς με φωνή Ψαραντώνη, με πουλί και αιμορροΐδες. Άχρηστο εξάρτημα επί του έργου.. μόνο για στατική επίδειξη..
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Α, εσύ δεν πρόκειται να με αφήσεις ν΄αγιάσω..... :lolsign:

Περί πέους, πάλι, ο λόγος.

Προσοχή, προσοχή ..... όλοι οι μεγαλοψάτληδες ..... ζητώ την προσοχή σας ... ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ!!! :o:o:o:o

Λοιπόν μπόϋζ, το να την έχει κανείς μεγάλη δεν έχει μόνο πλεονεκτήματα αλλά ενέχει και έναν σοβαρότατο, ενίοτε θανάσιμο, κίνδυνο: οι ασύγκριτα μεγαλύτερες πιθανότητες να εκλύσετε το ενδιαφέρον και, εν συνεχεία, να γίνετε αντικείμενο επίθεσης ενός .... Πεοφάγου.

Αντιγράφω από την έγκριτη Φρικηπαίδεια:

Πεοφάγος

“Αυτό το έντομο μου κατέστρεψε την καριέρα!”
- ο ανεπανάληπτος Γκουσγκούνης μιλώντας για τον πεοφάγο.

Πεοφάγος
(chlaeniellus peofagis) Σπάνιο είδος ερμαφρόδιτου κολεόπτερου το οποίο έχει χαρακτηριστική μπλε - της απογευματινής θάλασσας της Χαλκιδικής - απόχρωση, εκτός από την εποχή του ζευγαρώματος, όταν και αποκτά ένα μπορδοροδοκόκκινο χρώμα για να προσελκύσει το άλλο φύλο.

Βιότοπος
Ο Πεοφάγος απαντάται στις άγονες ζούγκλες του Τζατζικιστάν. Συχνάζει σε περιοχές με έντονη υγρασία και σε περιοχές με έντονη λειψυδρία, χωρίς αυτό ν' αποκλείει και τις περιοχές με μέτρια υγρασία. Ζει σε μεγάλες αγέλες των τριών ατόμων (ένα αρσενικό, δύο θηλυκά - Ε ρε γλέντια το αρσενικό).

skatharious peofagus

skatharious peofagus την εποχή του ζευγαρώματος

Χαρακτηριστικό Γνώρισμα
Ο πεοφάγος έχει γίνει γνωστός για τη συνήθεια του να τρέφεται με πέη και κυρίως ανθρώπινα. Οι επιδρομές του σε χωριά της Ταντζανίας έχουν μείνει στην ιστορία. Αναφέρεται ότι στις λιγούρες του μπορεί να καταναλώσει μέχρι και 100 ανθρώπινα πέη. Είναι ένας από τους τρεις κυριότερους λόγους της αύξησης της ομοφυλοφυλίας των ανδρών.

Κίνδυνοι
Για μυστηριώδεις λόγους, ο Πεοφάγος δέχεται τη βίαιη επίθεση ανθρώπων και κυρίως ανδρών. Η καταστροφή των βιοτόπων του έρχεται δεύτερη στη λίστα με τους λόγους.

ΥΓ: Μπουτιά (προ)φυλάξου!!!!!

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.896
Με μεγάλη ευκολία καταγ@μήσατε το θέμα του ανθρώπου.
Εντάξει δεν έγινε και τίποτε. Ούτως ή άλλως είχε προαποφασίσει να πάρει αυτά τα μαρτινοπωσταλέν. High end σπίτι θέλει να έχει ο άνθρωπος, όχι να ακούει μουσική σωστά...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Εντάξει δεν έγινε και τίποτε.
Nαι το ξέρω , δεν πάθαμε και τίποτα.:sneaky:

High end σπίτι θέλει να έχει ο άνθρωπος, όχι να ακούει μουσική σωστά...
Απο κάποιες κουβέντες που ανταλλάξαμε live, στην αρχή χωρίς να ξέρει ο ένας ποιός είναι ο άλλος, δεν το πιστεύω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.057
Αυτά μικρά πρέπει να τα γ@μας, άμα τα αφήσεις και μεγαλώσουν, μετα-γράφονται στο ACA.
Περί πέους, πάλι, ο λόγος
Αυτά τα Link είναι all the money!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.057
μαρτινοπωσταλέν
Λόγκαν ρε, Λόγκαν. Από εξ-μεν, ο Γούλβεριν, από κει να το θυμάσαι. Εκεί που παίζει ο Ζαν Λουκ Πικάρντ, από το εντερπραϊζ, στο Σταρ Τρεκ.

Μαρτινοτέτχια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Αυτά μικρά πρέπει να τα γ@μας, άμα τα αφήσεις και μεγαλώσουν, μετα-γράφονται στο ACA.
Δεν πειράζει , στο ACA είναι καλά παιδιά.
Άσε που το το avsite.gr είναι σχολείο, για να έχουν σημείο αναφοράς!

Reaction score
8.905
Αγαπητέ Mr. S,
Σχετικά με το πρώτο μέρος της απάντησής σας δηλώνω ότι ήμουν σίγουρος κατά τον ίδιο τρόπο που ο ΕΑΡ ξέρει πως ακούγεται ένα ηχείο χωρίς να το ακούσει - μόνο διαβάζοντας... ;)
Κανένας δεν ξέρει το πως ακούγεται ένα ηχείο, μόνο και μόνο από τις μετρήσεις των εταιριών.....
άλλο πράγμα (εκτός εάν εννοείς αυτό) είναι το πως θα το "φορτώσεις" σωστά..... και εκεί θα συμφωνήσω! ;)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.907
Απλώς είναι τσιμπημενα μέχρι επιπέδου κακουργήματος.. Αυτό όμως, δεν αναιρεί την κατασκευαστική τους αρτιότητα, το οποίο σημαίνει ότι είναι λάμπες που δε παίζουν σα λάμπες (οπότε γιατί να τις προτιμήσεις θα μου πεις, και δεν θα ήθελα να απαντήσω..)

Για λέει , όχι ότι συμφωνώ με τα λαμπατέρ , αλλά να έχουμε να λέμε και να γελάμε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.057
Κανένας δεν ξέρει το πως ακούγεται ένα ηχείο,
Διαφωνώ. Επί της ουσίας (του τρόπου σκέψης).

Όλα τα σωστά στημένα σωστά ηχεία, απλώς δεν ακούγονται.

Δηλαδή, δεν συμμετέχουν στο αποτέλεσμα, ακούς τη μουσική όπως είναι γραμμένη, όπως ακούγεται από νορμάλ ακουστικά.

Ξέρεις τι θα ακουστεί, ως είδος αλλοίωσης ή παραμόρφωσης, όταν ξέρεις τα μειονεκτήματα του ηχείου, του χώρου, της οδήγησης και της πηγής. Δηλαδή, ξέρεις τι μειονεκτήματα θα ακουστούν, τι θα προστεθεί στη μουσική, ή τι θα λείπει από την αναπαραγωγή της.

Ομοίως στα ενισχυτικά, το σωστό ενισχυτικό δεν ακούγεται, δεν συμμετέχει στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Η μουσική είναι μία. Όπως είναι αυτή καταγεγραμμένη στην εκάστοτε ηχογράφηση. Όλα τα σοβαρά στημένα σωστά ηχεία, την παίζουν απαραμορφωτα, δηλαδή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.907

Δηλαδή, δεν συμμετέχουν στο αποτέλεσμα, ακούς τη μουσική όπως είναι γραμμένη, όπως ακούγεται από νορμάλ ακουστικά.

Ξέρεις πολλά σωστά ηχεία, σωστά στημένα καμάρι μου?
Εγω πάντως δεν ξέρω.
Ούτε τα δικά μου φυσικά δεν είναι σωστά στημένα.

Reaction score
8.905

Ξέρεις τι θα ακουστεί, ως είδος αλλοίωσης ή παραμόρφωσης, όταν ξέρεις τα μειονεκτήματα του ηχείου, του χώρου, της οδήγησης και της πηγής. Δηλαδή, ξέρεις τι μειονεκτήματα θα ακουστούν, τι θα προστεθεί στη μουσική, ή τι θα λείπει από την αναπαραγωγή της.

Ομοίως στα ενισχυτικά, το σωστό ενισχυτικό δεν ακούγεται, δεν συμμετέχει στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Η μουσική είναι μία. Όπως είναι αυτή καταγεγραμμένη στην εκάστοτε ηχογράφηση. Όλα τα σοβαρά στημένα σωστά ηχεία, την παίζουν απαραμορφωτα, δηλαδή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Εσύ μιλάς εκ του "αποτελέσματος" άρα δώρον άδωρον η απάντησή σου γιατί άλλο έγραψα....

ξαναδιάβασε τι έγραψε ο φίλος και μετά πάλι την απάντησή μου.....;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.057
Ναι φίλε μου Τζων, ξέρω. Κι έχω ακούσει.

Όσο για τα δικά μου, ναι, είναι σωστά στημένα, και ναι, σε σωστό χώρο.

Φυσικά, δεν παίζουν εντελώς σωστά, διότι εμπεριέχουν κατασκευαστικά σφάλματα ως ηχεία, είναι μαγκνεπαν..

Κι επειδή ξέρω τα κατασκευαστικά σφάλματα και περιορισμούς των ηχείων που έχω, ήταν για μένα εντελώς αναμενόμενο και προβλέψιμο το τελικό αποτέλεσμα.

Βασίλη, δε νομίζω ότι μίλησα εκ του αποτελέσματος. Τες πα.

A

AKARL

Guest
Είμεθα κατά συρροήν γατμιστές νημάτων τε και νοημάτων, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

Νικολή, με πολλή αγάπη από εμένα, δγιάβασε παρακάτω και βγάλε τα συμπεράσματά σου:

Ο Κόγιας είπε:
High end σπίτι θέλει να έχει ο άνθρωπος, όχι να ακούει μουσική σωστά...
Εσύ είπες:
Απο κάποιες κουβέντες που ανταλλάξαμε live, στην αρχή χωρίς να ξέρει ο ένας ποιός είναι ο άλλος, δεν το πιστεύω.
Ας δούμε τι λένε τα σκρίπτα του Ζιοβάνι τα οποία, ως γνωστόν, μάνεντ (έμφαση και σχόλια, ως επί το πλείστον, δικά μου):

Αν είχατε έως 15 χιλ για Ηχεια τι θα παίρνατε ?
Ας θεωρήσουμε ότι τα υπόλοιπα μηχανήματα είναι αντίστοιχης αξίας και τείνουν προς την αναλυτική πλευρά της μουσικής .ο χώρος μεγάλος.
Ρωτάει τι ηχεία θα παίρναμε αν είχαμε 15Κ. Μας λέει ότι τα υπόλοιπα μηχανήματα είναι αντίστοιχης αξίας (δηλαδή ακριβά).
Συμπέρασμα: High end σπίτι θέλει να έχει ο άνθρωπος, όχι να ακούει μουσική σωστά...

Τι, ακριβώς, είναι η αναλυτική πλευρά της μουσικής; Ξέρω ότι ο Μπουτιά έχει αξιοθαύμαστη αναλυτική ικανότητα παρουσίασης μουσικών έργων που του αρέσουν. Επίσης ξέρω ότι υπάρχουν μουσουργοί με αξιοθαύμαστη συνθετική ικανότητα. Αυτό που λέει δεν το αντιλαμβάνομαι (για να το θέσω κόσμια).

Τα avant-garde μου αρέσουν παρά πολύ .
Κι΄εμένα κάτι τέτχοια φτηνοπράματα μ΄αρέζουν. :newrussian:
Συμπερασμα: High end σπίτι θέλει να έχει ο άνθρωπος, όχι να ακούει μουσική σωστά...

Ποσό Audiophile είναι αυτά τα Ηχεια ? Γιατί δεν υπάρχουν hi end σπίτια με ADAM Ηχεια και τα προτιμούν κυρίως για studio? Μπορούν να μεταδώσουν την μαγεία της μουσικής η είναι πολύ καλά όργανα Ελέγχου?
Άνεφ σχολίου.
Συμπερασμα: High end σπίτι θέλει να έχει ο άνθρωπος, όχι να ακούει μουσική σωστά...

Τη μαγεία της μουσικής, αγαπητέ Ζιοβάνι, μπορείς να την αισθανθείς κάλλιστα με ένα πλαστικό σύστημα Sony με ηχεία σε ράφια βιβλιοθήκης. Τέλος.

Υψηλή πιστότητα ... και δεν μπορώ να διαφωνήσω ότι ασφαλώς και τα Ηχεια ελέγχου είναι τα πιο κοντινά σε αυτόν τον όρο ...αλλά κάποιες φορές αυτός ο ήχος είναι λίγο κουραστικός .
Audiophile = Ακροαματικόφιλος ή Ακροαματικοφιλία που λέει ο Μπουτιά (να μη συγχέεται με τον Μουσικόφιλο - κάποιες φορές συμπίπτουν ... όχι πάντα).

Στο κάτω κάτω το σημαντικό είναι να ακούμε τη μουσική.
Πως και ποσο μουσική να ακούσεις αν δεν σου αρέσει ?
Ακριβώς το σημαντικό είναι να ακούμε μουσική .... όχι μηχανήματα.
Αν δε σου αρέσει τι; Ο "ήχος" των ηχείων, των καλωδίων, του ρακ;
Τη μουσική που μου αρέσει μπορώ κάλλιστα να την απολαμβάνω από το ηχειάκι του τηλεφώνου μου με προσαρτημένω ένα χάρτινο χωνί για .... ηχείο. ;)

Από προσωπική εμπειρία το παράδειγμα ....
Όταν είσαι στο Μέγαρο μουσικής και ακούς μεγάλη ορχήστρα και κάθεσαι δεξιά από την σκηνή έχεις την δυνατότητα να ακούς με άνεση ήχους που προέρχονται από αριστερά .
Αυτό το έχω ακούσει μόνο από πάνελ ηχείο και μάλιστα από αυτά που έχουν καμπύλη στο πάνελ τους.
Δηλ ενώ είσαι δεξιότερα του δεξιού ηχείου να ακούς ξεκάθαρα το αριστερό.
Αυτό δεν το έχω ακούσει ποτέ σε μόνιτορ .(όσο ακριβό και αν είναι) .
Ο φίλος μας πάει στο Μέγαρο, ενθουσιάζεται με πάνελ ηχείο και μάλιστα από αυτά που έχουν καμπύλη στο πάνελ τους (τα φτηνά ντε, όχι τα ακριβά) και έχει ακούσει και ηχεία μόνιτορ χωρίς περιορισμό κόστους αλλά δεν του αρέζει το φήλινγκ της αναπαραγωγής της μεγάλης ορχήστρας.

παρακολουθω το avsiteπαρά πολλά χρόνια. Είχα στην κατοχή μου παρά πολλά συστήματά από την αρχή της ενασχόλησης μου με το hifi. Το πρώτο μου σύστημα το έφτιαξα 18 χρόνων όταν προτωεπιασα δουλειά . Τώρα είμαι 44 και έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά ...
αμεσως με παρότρυνε να ρωτήσω `τα παιδιά ` στο avsite.
Τα παιδιά .....αν ήξερα τι θα ακολουθούσε σίγουρα δεν θα έστελνα ποτέ μήνυμα .
Προσπαθείτε να είστε ευγενικοί .μην χαραχρηριζεται ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεται.
Δεν ξέρετε ποσά χρόνια μπορεί κάποιος να έχει όνειρο ένα καλό σύστημα
Ποσό κόπο και τι υπομονή να έχει κάνει για να χτίσει κάτι με πολύ αγάπη.
Αφτό: "παρακολουθω το avsite παρά πολλά χρόνια" δε μου κολλάει καλά με αφτό "αν ήξερα τι θα ακολουθούσε σίγουρα δεν θα έστελνα ποτέ μήνυμα".

Τι παρακολουθεί στο σάϊτ τόσα χρόνια, μόνο τις αγγελίες;

Ουδείς τον χαρακτήρισε προσωπικά είτε αρνητικά είτε θετικά και ναι δεν τον "γνωρίζομαι" (sic) ....αφτό είναι η μαγκιά της ανωνυμίας: η απόλυτη ισότητα στο επιχοινωνιακό αλισβερίσι είτε είσαι έφηβος, είτε γέρων, είτε άνεργος, είτε υπουργός, είτε αμόρφωτος, είτε (παρα)μορφωμένος όλοι ίσοι στο διάλογο (και όχι η δυνατότητα κατάχρησης της ανωνυμίας).

"Δεν ξέρετε ποσά χρόνια μπορεί κάποιος να έχει όνειρο ένα καλό σύστημα" :cry::cry::cry::cry::cry:

Αν το όνειρό σου είναι να έχεις ένα καλό σύστημα, λοιπάμαι, τα ανωτέρω δάκρυά μου είναι κροκοδείλια.

Όταν μου είπες να γράψω στο av site σου είπα ότι θέλω να το αποφύγω όπως κάνω τόσα χρόνια όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. κόσμος υπάρχει που ασχολείται με το χόμπι όμως για κάποιο λόγο δεν θέλουν να μοιραστούν κάτι σε αυτό το φόρουμ...
Κάποιος που ρωτάει σε ένα φόρουμ δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγάλη οικονομική άνεση . Είναι κάποιος που φοβάται μη κάνει καμία μαλακια και το μετανιώσει . Όταν είναι να δωσεις Χρήματα για τα οποία έχεις κουραστεί να μαζεύεις για την ψυχοθεραπεια σου (για μένα η ακρόαση μουσικής αυτό είναι) πρέπει να είσαι σίγουρος ότι αξίζει αυτό που θα κανείς.Ρωτάει για να μάθει από αυτούς που υποτίθεται ασχολούνται πιο πολύ από αυτόν με το θέμα και ζητάει την γνώμη τους.
καποιος που έχει χρήματα απλά πάει και αγοράζει ...το μετανιώνει και πουλάει ...αγοράζει κάτι άλλο ...(δεν είμαι σε αυτή την κατηγορία).
Δουλεύω από μικρό παιδί ! Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής ( ο Γιάννης ο Κοτσιδης ξέρει σε ποιο άθλημα )
Και γενικά τίποτα δεν μου έχει έρθει χωρίς κόπο !
Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει πολύ με το σάιτ και δεν ήθελα να ασχοληθώ άλλο αλλά τώρα βλέπω μια μεταστροφή κάποιον που ελπίζω να μην είναι ψεύτικη αλλά ουσιαστική.
Ήρθαν και τα οικονομικά μου σε λίγο καλύτερη κατάσταση και αφού μου έδωσε το οκ η σύζυγος ( που γνωρίζει πολύ καλά την καβλα που έχω για τον ωραίο ήχο) αποφάσισα να ψάξω για Ηχεια .
Τα ADAM τα γνωρίζω από παλιά. Τα παλιότερα hi end Ηχεια της μπορούσαν να σταθούν σε όλα τα σαλόνια του κόσμου.
Τα σημερινά μοντέλα ( σίγουρα τέλεια ηχητικά ) είναι λίγο δύσκολο να μπουν σε σαλόνι .
Όπως λες και συ Γιάννη ...καλό είναι εκτός από το να παίζουν καλά (όχι απαραίτητα σωστά αλλά κυρίως να σου αρέσει ο ήχος τους !) να φαίνονται και όμορφα. Να τα γουστάρεις Εμφανισιακά !

Θέματα με στάσιμα δεν νομίζω ότι έχω .αν έχω ίσως και να μου αρέσουν !!!.αν πάρω κάτι και δεν μου αρέσουν τότε θα βρω λύση αν μπορώ. Προς το παρόν δεν με απασχολεί γιατί αν είχα θέμα θα το ήξερα μετά από τόσα χρόνια ακροάσεων με τα τεράστια Jbl αλλά κυρίως γιατί οι τοίχοι που τοποθετείται το στέρεο είναι ασύμμετροι

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στο κύριο Dimifoot. Ήταν πάντα σοβαρός στις προτάσεις του .
Λοιπόν:
Το χόμπι του Ζιοβάνι είναι, κατά δήλωσή του, είναι: να δωσεις Χρήματα για τα οποία έχεις κουραστεί να μαζεύεις για την ψυχοθεραπεια σου (για μένα η ακρόαση μουσικής - από ένα καλό σύστημα - αυτό είναι).
Φιλική συμβουλή: αν έχεις επιθυμία ή ανάγκη ψυχοθεραπείας πλέον αποτελεσματικό είναι να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία του χώρου παρά να καταφεύγεις σε επίφοβες και επισφαλείς καταναλωτικές δαπάνες.
Είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής: ειλικρινή συγχαρητήρια, αλλά τι μας ενδιαφέρει αυτό; Δες παραπάνω το σχόλιό μου περί ανωνυμίας.
Είπε "τώρα βλέπω μια μεταστροφή κάποιον που ελπίζω να μην είναι ψεύτικη αλλά ουσιαστική."
Εγώ, από την άλλη, δεν τη βλέπω: τις ίδιες αλήθειες σου είπαν και πριν και τώρα.
Είπε "( που γνωρίζει πολύ καλά την καβλα που έχω για τον ωραίο ήχο)" Α, γειά σου! Την κάβλα την έχεις με τον ωραίο ήχο, όχι με τη μουσική.
Είπε: "αν πάρω κάτι και δεν μου αρέσουν τότε θα βρω λύση". Δηλαδή τι; Μήπως θα το μετανιώσει και τα πουλήσει... και αγοράσει κάτι άλλο;

"Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στο κύριο Dimifoot. Ήταν πάντα σοβαρός στις προτάσεις του" - όπως και αρκετοί άλλοι .... με τον τρόπο τους. ;)

Συνεχίζεται...

Last edited by a moderator:

A

AKARL

Guest
Όλα τα παραπάνω είναι παιδαριώδη πταίσματα και αστειότητες μπροστά σε ... κάποια άλλα που θα αναφέρω επί τροχάδην (δεν μπορείτε να φανταστείτε πως συγκρατώ τον Φαίδρο να μην εισβάλλει στο θρεντ και τα κάνει πραγματικά poutain tout).

Έγραψε, λοιπόν, αγαπητέ Νικολή, ο αγαπητός Ζιοβάνι ο ίδιος:

Διάβαζα ότι μπορεί να με ενδιέφερε αλλά δεν έγραφα ποτέ γιατί καταλάβαινα ότι κάποιοι εδώ μέσα είναι πολλοί μακακες.
και στο καπάκι ζητά:

και είναι πολύ ....που θέλουν να αποφύγουν τον ‘φασισμό’ που υπάρχει μέσα σε αυτό το σάιτ.
Πόσο, άραγε, πολύ, θέλουν οι πολλοί, με το μικρό πουλί, να αποφύγουν τον φασισμό αυτού του τρισκατάρατου σάϊτ;
Λιπών, υλεικρυνά, θαίλο πολλοί να μάθο πηεί ύνε η πωλεί μ@λ@κ€$ κε φ@σ1στ@ι$ αιδό στω αβσάϊτ!
Άντε να τα παραβλέψω και αυτά.

Αυτό που με έβγαλε, όμως, από τα ρούχα μου είναι αφτή του η δήλωση:

και ακούτε όλα τα είδη μουσικής
Όχι αδερφέ, με την καμία απολύτως.

Αν υπάρχει μια δήλωση στο χώρο του "χόμπυ μας" που εξαπανέκαθεν με εξόργιζε απείρως είναι η δήλωση: "Εγώ ακούω τα πάντα!" (πάντα, δε, συνοδεύεται από θαυμαστικό που ακούγεται).

Ποιά πάντα, ρε Καραμήτρο; Τα πάντα μήπως;

Τα Πάντα όπως προέβλεψε σωστά η "Θεωρία Των Μπάντων"

Τα πάντα
πολύ συχνά βρίσκονται κοντά στην ανυπαρξία ή και στο τίποτα, καθότι προσπαθούν να εξαφανιστούν, όπως έχει προαναφερθεί. Συνεπώς, όταν τελικά κάποιος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα πάντα, πολύ συχνά (δεν) γνωρίζει τίποτα.
Η άρρηκτη σχέση των πάντων με την ανυπαρξία φαίνεται και από το γεγονός ότι πολλές από τις παρακάτω προτάσεις είναι ισοδύναμες:
- Είναι αγόρι ή κορίτσι;
- Είναι τα πάντα.
- Είσαι μεταλλάς, ποπάς, σκυλάς ή χιπχοπάς;
- Είμαι τα πάντα.
- Τρως τα κοάλα;
- Όχι, τρώω τα πάντα.

Εύκολα αντικαθιστά κανείς τις εκφράσεις “Είμαι/είναι τα πάντα” με τις “Δεν είμαι/είναι τίποτα (από τις διαθέσιμες επιλογές)” (κατάρα στις διπλές αρνήσεις... ειδικά όταν είναι λάθος), χωρίς να αλλάζει το νόημα σχεδόν καθόλου.
Η θεωρία των χορδών - String theory είναι μία σύγχρονη θεωρία που περιγράφει τα πάντα.
Συχνά εμφανίζονται και ως απόκριση με τη μορφή ερώτησης σε διάφορους καθημερινούς διαλόγους:
- Για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μου θα έκανα τα πάντα.
- Ποια? Αυτά τα γλυκούλικα αρκουδάκια?
- Αυτό το κινητό κάνει τα πάντα.
- Έσκασα από το φαΐ, έφαγα τα πάντα.
- Οι γυναίκες όταν έχουν περίοδο ενοχλούνται με τα πάντα.

Στη προκειμένη περίπτωση αρκεί η ερώτηση να έχει "τα πάντα" μέσα και η απάντηση καλύπτει κάθε περίπτωση.

Τα πάντα και το Πάντειο
Όποιος θέλει να μάθει τα πάντα, οφείλει να φοιτήσει στο Πάντειο. Το Πάντειο είναι ένα Πανεπιστήμιο το οποίο διδάσκει τα πάντα. Όποιος αποκτήσει πτυχίο Παντείου, μπορεί να συνεχίσει και να σπουδάσει μπίζνες αντμινιστρέσιον στην Αγγλία. Κατόπιν αυτού οι άρρενες πτυχιούχοι γίνονται χλιμιντζουραίοι με πατέντα και οι θήλεις λαμβάνουν μέρος στα καλλιστεία της μεγάλης οικογένειας του Αντέννα.

Ένα Πάντειο

Λοιπόν αγαπητέ Ζιοβάνι και αγαπητοί συμφορουμίτες που λέτε ότι ακούτε τα πάντα.

Είναι μαθηματικά, φυσικά, βιολογικά και πολιτισμικά αδύνατον να ακούτε τα πάντα ή όλα τα είδη μουσικής. Αφτό κι΄αν είναι ΦΑΚΤ της ΦΑΚΙΝΓΚ ΛΑΪΦ!

Βάζω, δε, στοίχημα ότι όποιος λέει την παραπάνω δήλωση δε γνωρίζει ούτε ως όρο το 99% των έως σήμερα καταγεγραμμένων ζένρες της Μουσικής.

Για ρίξτε μια ματιά εδώ κι΄εδώ και όποιος διαφωνεί ας πέψει μαντάτο του Φαίδρου.

Αφτά και

Last edited by a moderator:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873
Members
38.253