- Reaction score
- 58.077
Είμαι πεπεισμένος ότι το είδες στο... πιτς φιτίλι.Εγώ περιμένω να δω μαλλιοτράβηγμα, κάνα μπουνίδι, έστω κάνα μπινελίκι
Τι διάολο, αγοράκια είμαστε, είθισται να τσακώνονται για το πχιός τη έχει μεγαλύτερη... τη γνώση!!
Για τη ιστορία να θυμίσω ότι έχω βάλει ifi lan isilencer στο streamer και είδα το φως το αληθινό
Υπ'όψιν ότι άμα τα ακουστικά είναι ανοικτού τύπου αναμένεται να υφίσταται βαθμός επικάλυψης από θορύβους υποβάθρου.Δεν κατάλαβες. Στο ανωτέρω τεστ που έκανες, άκουγες παραμόρφωση, όχι απλές θορυβικες συνιστώσες. Διέκρινες πρόσθετη THD στα -27 dB.
Εγώ, με τα ηχεία του κινητού, στο συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι, έφτασα στα -21 dB. Τόσο καλά ηχεία έχει το κινητό μου! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
View attachment 345840
Άρα, δεν ακούω παραμόρφωση κάτω από -21 dB. Όπως όλος ο κόσμος, που προφανώς δοκιμάζει από το κινητό του! Χαχαχαχαχαχχα
Εσύ με τα ακουστικά, πήγες καλύτερα, διέκρινες την παραμόρφωση σε στάθμη -27 dB.
Πάνε δοκίμασε στο σπίτι, με το στέρεο.
Δύσκολα, έως πολύ δύσκολα θα επιτύχεις το ίδιο σκορ, διότι ο χώρος θα είναι εναντίον σου.
Για να καταλάβεις τι λέμε, θα πρέπει σε αυτό το τεστ, να αντιληφθείς την παραμόρφωση στα -100 dB.
Δηλαδή θα πρέπει να παίζει μουσική, και με παραμόρφωση στα -100 dB THD, να τη διακρίνεις.
You're welcome to try. Σε οποιαδήποτε στάθμη θες, φίλ φρί.
Άμα καταφέρεις να ακούσεις THD στα -100 dB στο παραπάνω τεστ, εγώ θα αλλάξω καλωδιώσεις ολόβε!
Πάμε πάλι:
View attachment 345841
Στο -66 dB THD/IMD (0.05%) παραμόρφωση στα μηχανήματά σου, είσαι άρχοντας.
Δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς καλύτερες επιδόσεις, στο υπογράφω.
Ποτέ.
Ξαναδες τώρα το strict που είχες σημειώσει πριν:
View attachment 345844
Όπου θα πρέπει να ακούσεις την παραμόρφωση στα -120 dB στο ανωτέρω τεστ!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, σοβαρά τώρα;
Κοίτα νούμερο τώρα:
View attachment 345842
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, το ανέκδοτο της ημέρας λέμε.